Jump to content

Председник Америке, Доналд Џ Трамп

Оцени ову тему

RYLAH

Препоручена порука

• Одговори 11.7k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Grizzly Adams

1009

• Аурор

2184

• cloudking

1021

• Avocado

956

Популарни дани

пре 7 минута, Grizzly Adams рече

Опет свашта... Па он овде само описује како функционишу цене на берзи, које заиста зависе од "осећања" учесника, па и његових.

Ne opisuje samo to... nemoj da Auroruješ...

Цитат

А мени сварно није јасна мотивација за то "испитивање вредности" свакако је богатији од свих нас заједно. У чему је разлика да ли има 1 или 2 милијарде? :)

Смешке, стварно.

Pa motivaciju je prilično jednostavno objasniti:

- zabavno je folirante poput njega razotkriti kao folirante,

- još je zabavnije jer njegovi fanovi baziraju nekakvo divljenje na osnovu toga što je on šatro mnogo para zaradio... a zapravo je većinu para nasledio...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Grizzly Adams рече

Опет свашта... Па он овде само описује како функционишу цене на берзи, које заиста зависе од "осећања" учесника, па и његових.

А мени сварно није јасна мотивација за то "испитивање вредности" свакако је богатији од свих нас заједно. У чему је разлика да ли има 1 или 2 милијарде? :)

Смешке, стварно.

Pa celu politicku karijeru je izgradio na tome kako je nenormalno uspesan biznimen  a sve upravo iz tog razloga da kad bi neko rekao "ljudi bre! Tramp je kreten!!!" da pristase mogu da kazu "a jel bi kreten mogao da bude milijarder? A?!"

Covek je ziva prevara a pritom je prosto kreten. Ne poznaje ustav sopstvene zemje, odaje drzavne tajne rusima, tvituje ko srednjoskolka, prica suprotne stvari od svojih najbilizih saradnika... pa cekaj, samo pogledaj sta je Tramp izjavio zbog povlacenja Jeffa Sessions-a pre neki dan pa nam ponovo reci ko je ovde prava smeska...?

Istorija ce nogo da se smeje danasnjim generacijama...

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

пре 5 часа, Grizzly Adams рече

Па не би. На пример, Стив Џобс је био више "лево" и веома ексцентричан па не пишем да је "лудак". Био би бољи председник од Обаме или Буша свакако.

Трамп није нестабилан, још док су били избори сам покушавао да вам објасним да је то само тактика преговарања. Он је толико у томе већ деценијама да је једноставно постао такав од главе до пете - непрестано "преговара" и покушава да "збуни противника". Јер је његов бизнис веома конкурентан, ту се тешко опстаје. Често се бизнисмени "праве луди" у преговорима, глуме будале и сл. То је део заната. Чак и код људи који се погађају за цену кромпира на пијаци можеш да видиш исти образац понашања. Направи неку "stiff upper lip" фацу, покушава да буде "blunt", лаже како је на другом крају пијаце видео мању цену итд. Класика. Трамп је само то на стероидима.

Стив Џобс јесте био проблематичан карактер. Био је, на пример, и Њутн. И још многи генијалци. Али фора је у томе што су сви они правили корисне ствари, за собом су оставили много. Трамп прави паре и радна места, али не прави ништа што ће дугорочно остати човечанству. А прави паре јер то омогућава амерички систем, а не због тога што је нека изразито квалитетна личност. У Србији би то био неки Веља Илић или Гашић, то је отприлике тај склоп личности. Џован обични. Способност ”дила”, тј. манипулације мене ни најмање не импресионирају.

Подели на овим сајтовима

пре 5 часа, Аурор рече

Moj ćale to radi, plivanje sa ajkulama...

Па ради и моја мајка. Само такве после назове правим именом, не диви се њиховим ”квалитетима”.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

пре 12 часа, RYLAH рече

Не знам да л' си хтео да будеш саркастичан пошто ниси ништа написао. Ако јеси, не читај даље :D 

Мило је нашао неку транџу која се понаша као ретард пред камером и сада треба да закључимо да је Трампова одлука да свим трансродним особама забрани било какву службу у армији сасвим оправдана? Јер сви знамо да стрејт војници у слободно време тихо певуше поезију, никако се неки од њих не понашају као тотални идиоти. И онда ако случајно нађемо неког стрејта који је исти или још гори психопата од овог на снимку, по Трамповој "логици" треба потпуно укинути армију :D 

Подели на овим сајтовима

пре 12 минута, Juanito рече

Па ради и моја мајка. Само такве после назове правим именом, не диви се њиховим ”квалитетима”.

Pa ne možeš ti tu da budeš nekorektan, prevarant, odmah ispadaš... Mada ne bi ni stigao da ih zajebeš koliko su oni zajebani :)

Kad bi seo nekad tu, znao bi o čemu pričam.

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, RYLAH рече

20294052_506468599692920_361092561531579

Badass trandza! "tell it to my face" :D

Transgender former elite Navy Seal challenges Donald Trump: 'Tell me to my face I'm not worthy' 

Kristin Beck Kristin Beck 

Kristin Beck
Kristopher Beck serving in the US military

http://www.telegraph.co.uk/news/2017/07/26/transgender-former-elite-navy-seal-challenges-donald-trump-tell/

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...