Jump to content

Председник Америке, Доналд Џ Трамп

Оцени ову тему

RYLAH

Препоручена порука

Jao... ne...

As Trump vows to bring back coal, Texan coal plant lays off 70 workers because the fossil fuel is not making money

http://www.independent.co.uk/news/world/americas/donald-trump-us-president-coal-climate-change-paris-accord-texas-power-plant-lay-off-70-workers-a7854536.html?cmpid=facebook-post

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

• Одговори 11.7k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Grizzly Adams

1009

• Аурор

2184

• cloudking

1021

• Avocado

956

Популарни дани

1 hour ago, cloudking рече

Jao... ne...

As Trump vows to bring back coal, Texan coal plant lays off 70 workers because the fossil fuel is not making money

http://www.independent.co.uk/news/world/americas/donald-trump-us-president-coal-climate-change-paris-accord-texas-power-plant-lay-off-70-workers-a7854536.html?cmpid=facebook-post

А са друге стране САД постају нето извозник нафте и гаса брже јер је Трамп дигао ограничења око Кистоун цјевовода и фрекинга. Тексас је међу енергетски најбогатијима при свему томе. Пребациће се људи ваљда у нови енергетски сектор.

Подели на овим сајтовима

Tolerantni i saosećajni liberali, veliki borci protiv vaskolikog rasizma i fašizma, napali dečka staklenom flašom zato što je nosio MAGA kačket:

face-final.jpg

http://nypost.com/2017/07/22/i-was-attacked-with-a-glass-bottle-because-of-my-maga-hat/?utm_campaign=SocialFlow&utm_source=NYPFacebook&utm_medium=SocialFlow&sr_share=facebook

Подели на овим сајтовима

пре 20 минута, Аурор рече

Tolerantni i saosećajni liberali, veliki borci protiv vaskolikog rasizma i fašizma, napali dečka staklenom flašom zato što je nosio MAGA kačket:

face-final.jpg

http://nypost.com/2017/07/22/i-was-attacked-with-a-glass-bottle-because-of-my-maga-hat/?utm_campaign=SocialFlow&utm_source=NYPFacebook&utm_medium=SocialFlow&sr_share=facebook

Ti da se zaposlis u Informeru, zlatnu karijeru da si napravis tamo... sve imas: cherypicking, drama, emocija...

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, cloudking рече

Ti da se zaposlis u Informeru, zlatnu karijeru da si napravis tamo... sve imas: cherypicking, drama, emocija...

Pa ovo ti je ono kad ti meni kažeš da sam naci na primer, tako su razmišljali i oni koji su ovo uradili ovom liku.

To je za njih bila junačka borba protiv nacizma, pošto je MAGA zapravo rasizam i novi fašizam, kao što smo apsolvirali hiljadu puta...

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Аурор рече

Pa ovo ti je ono kad ti meni kažeš da sam naci na primer, tako su razmišljali i oni koji su ovo uradili ovom liku.

To je za njih bila junačka borba protiv nacizma, pošto je MAGA zapravo rasizam i novi fašizam, kao što smo apsolvirali hiljadu puta...

Nije bas tacno. Za tebe se prica da si nacos, kao i za altrajt... MAGA niko nije ovde povezivao sa nacizmom... niti sa zdravim razumom, ali sa nacizmom svakako ne...

Подели на овим сајтовима

пре 15 минута, cloudking рече

MAGA niko nije ovde povezivao sa nacizmom

Pa ja ti kažem o čemu se radi... Oni se uveliko tuku već. Pitaj Grizlija, on se boji da u određenim krajevima države (tipa NY, baš gde su ovog prebili) otvori Tramp mim kad mu pošaljem.

(Ovaj lik je klovn, ali nacista nije sigurno, pazi kako su ga kukavički zveknuli)

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Аурор рече

Pa ja ti kažem o čemu se radi... Oni se uveliko tuku već. Pitaj Grizlija, on se boji da u određenim krajevima države (tipa NY, baš gde su ovog prebili) otvori Tramp mim kad mu pošaljem.

(Ovaj lik je klovn, ali nacista nije sigurno, pazi kako su ga kukavički zveknuli)

Spenser nije nacista?! :D

Si mu vido frizuru?

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Аурор рече

A jesi li ti video kada su palili Berkli da ne daju da govori neki zli rasista i fašista (= neko ko se ne slaže sa njima)?

"Neki"?

"Neki tamo lik"... hteo da govori a zverovi mu nisu dali... tako da je taj "neki lik (jadni)" morao da otkaze svoju fasisticki tezg... pardon, svoj govor  ili predavanje jer su zli protesteri pravili haos... cuj, "neki" tamo

Sto lepo ne napises iskreno "Milo Janopulos, osvedoceni altrajtovac urednik Brajtbarta, i optuzeni pedofil"... sto bre aurore mora uvek tako, mufljuski? ..."Neki lik"...

I cisto savet jedan... uz tako velike ideje kao sto je nacizam, fasizam ili sovinizam, konstantno glumljenje zrtve nikako nije adekvatno... nekako je bas ruzno za imidz koji tovi pojmovi nose kroz istoriju... mislim da se neke perjanice tih ideja malo prevrcu u grobu kad vas cuju kolko dramite kako ste ugrozeni i kako vam niko ne daje da govorite ili da se okupljate i kako vam se svi rugaju kako ste zli...

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, cloudking рече

Sto lepo ne napises iskreno "Milo Janopulos, osvedoceni altrajtovac urednik Brajtbarta, i optuzeni pedofil"... sto bre aurore mora uvek tako, mufljuski? ..."Neki lik"...

Pa možda zato što ne očekujem da znaš ko je on? I kakav "optuženi pedofil", wtf?

Nikad nije dokazano da je zlostavljao ikoga, mislim da nije ni optužen...

пре 16 минута, cloudking рече

osvedoceni altrajtovac urednik Brajtbarta

U kom trenutku je ovo postalo pure evil, ravno masovnim ubicama?

Izgleda da mi je nešto promaklo.

пре 20 минута, cloudking рече

I cisto savet jedan... uz tako velike ideje kao sto je nacizam, fasizam ili sovinizam, konstantno glumljenje zrtve nikako nije adekvatno... nekako je bas ruzno za imidz koji tovi pojmovi nose kroz istoriju... mislim da se neke perjanice tih ideja malo prevrcu u grobu kad vas cuju kolko dramite kako ste ugrozeni i kako vam niko ne daje da govorite ili da se okupljate i kako vam se svi rugaju kako ste zli...

Lov na naciste ti pomutio pamet skroz :)

Подели на овим сајтовима

пре 5 часа, cloudking рече

"Milo Janopulos, osvedoceni altrajtovac urednik Brajtbarta, i optuzeni pedofil".

Дистанцирао се од алтрајта чим је постало јасно да алтрајт јесте расистички покрет.

А онда су спиновали његов разговор око година када је секс прихватљив са млађима ( а рекао је да је садашњи опсег рјешења дозвољености секса по њему исправан, али да постоје поједини случајеви, као што је он био, када је особа спремна за секс и раније ). И то је спиновано у небеса да је педофил.

Како да човјек буде алтрајт кад воли црнце? :ani_biggrin: 

пре 5 часа, cloudking рече

"Neki"?

"Neki tamo lik"... hteo da govori a zverovi mu nisu dali... tako da je taj "neki lik (jadni)" morao da otkaze svoju fasisticki tezg... pardon, svoj govor  ili predavanje jer su zli protesteri pravili haos... cuj, "neki" tamo

По чему је Јанопулос фашиста?

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...