Jump to content

Председник Америке, Доналд Џ Трамп

Оцени ову тему

RYLAH

Препоручена порука

• Одговори 11.7k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Grizzly Adams

1009

• Аурор

2184

• cloudking

1021

• Avocado

956

Популарни дани

пре 14 часа, Аурор рече

Ovo je jedan od stabilnijih... 

Do sada.

Па чини ми се да јесте. Само људи не разликују фризуру од озбиљности. Ови сређени хохштаплери што изгледају "пристојно" а убијају милионе су им "стабилни", а човек који изгледа и понаша се мало ексцентрично је "нестабилан"... А тешко нестабилан човек може да направи и управља бизнис империју од десет милијарди.

Изглед вара. Треба гледати поступке.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 12 минута, Grizzly Adams рече

а човек који изгледа и понаша се мало ексцентрично је "нестабилан"

Mislim da je to zato što nije profesionalni glumac kao ti političari, ne što je nešto ekscentričan ovako.

Možda se ni mi ne bismo ponašali mnogo drugačije da nas postave... :)

Подели на овим сајтовима

пре 13 минута, Grizzly Adams рече

А тешко нестабилан човек може да направи и управља бизнис империју од десет милијарди.

Коцкарнице, грађевина... у тим бизнисима су скоро увек мутни и психо типови. Није то само по себи за дивљење.

Трамп је нестабилан, то се види из авиона. Не због физуре, него због онога што прича, ради и како се понаша. Никада не бих желео да имам било какав однос са таквим лудаком. Не бих волео да ми буде шеф, клијент, пријатељ. Да је којим случајем све потпуно исто, али да заступа левље идеје, и ти би исто писао да је лудак.

То наравно не значи да су ови остали добри или нормални и да нису психопате. Причамо сада о Трампу јер је тренутно он председник

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Аурор рече

Mislim da je to zato što nije profesionalni glumac kao ti političari, ne što je nešto ekscentričan ovako.

Па он је професионални глумац и то буквално. Глумео је у глупавим ријалити емисијама и сличним сплачинама.

Подели на овим сајтовима

пре 17 минута, Juanito рече

Па он је професионални глумац и то буквално. Глумео је у глупавим ријалити емисијама и сличним сплачинама.

To je sa strane zezanje, nije mu glavni životni poziv ;)

I nisam njegov bot, samo stavljam stvari malo u perspektivu... Ne može da se kaže, kao za druge političare, da je sve što je postigao u životu to što je unapredio svoju karijeru kroz retoriku.

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Juanito рече

Коцкарнице, грађевина... у тим бизнисима су скоро увек мутни и психо типови. Није то само по себи за дивљење.

Трамп је нестабилан, то се види из авиона. Не због физуре, него због онога што прича, ради и како се понаша. Никада не бих желео да имам било какав однос са таквим лудаком. Не бих волео да ми буде шеф, клијент, пријатељ. Да је којим случајем све потпуно исто, али да заступа левље идеје, и ти би исто писао да је лудак.

То наравно не значи да су ови остали добри или нормални и да нису психопате. Причамо сада о Трампу јер је тренутно он председник

Па не би. На пример, Стив Џобс је био више "лево" и веома ексцентричан па не пишем да је "лудак". Био би бољи председник од Обаме или Буша свакако.

Трамп није нестабилан, још док су били избори сам покушавао да вам објасним да је то само тактика преговарања. Он је толико у томе већ деценијама да је једноставно постао такав од главе до пете - непрестано "преговара" и покушава да "збуни противника". Јер је његов бизнис веома конкурентан, ту се тешко опстаје. Често се бизнисмени "праве луди" у преговорима, глуме будале и сл. То је део заната. Чак и код људи који се погађају за цену кромпира на пијаци можеш да видиш исти образац понашања. Направи неку "stiff upper lip" фацу, покушава да буде "blunt", лаже како је на другом крају пијаце видео мању цену итд. Класика. Трамп је само то на стероидима.

То наравно не значи да се слажем са његовим поступцима и одлукама од кад је постао председник. Не слажем се већином.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 18 минута, Grizzly Adams рече

Направи неку "stiff upper lip" фацу

1381266822_donald-trump-zoom.jpg

Кад ово видиш знаш да си наишао на некога ко је веома искусан у преговарању. Тј. одраће те као вола...

Са једним таквим сам радио пројекат, тако ме је одрадио да нисам зарадио ни један једини долар на крају. :smeh1:

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Аурор рече

The "najebao si" face :)

Па мораш да прихватиш игру и бијеш се. Мени је то много тешко јер уопште нисам такав природно.

Та фаца служи да се сакрију емоције и "противнику" не да апсолутно никаква информација шта је "унутра". Осим тога је и знак максималне концентрације. А мајстори ко Трамп знају да те "возају" тако што убацују шале, осмех, "опусте те", а онда одједном промени "мод" и набаци тај "poker face". То је да се смрзнеш... Тачно би се расплакао да нисам мушко. :smeh1:

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Grizzly Adams рече

Па мораш да прихватиш игру и бијеш се. Мени је то много тешко јер уопште нисам такав природно.

Moj ćale to radi, plivanje sa ajkulama...

пре 3 минута, Grizzly Adams рече

То је да се смрзнеш... Тачно би се расплакао да нисам мушко.

Slobodno, dude, nećemo da osuđujemo ;)

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...