Jump to content

Председник Америке, Доналд Џ Трамп

Оцени ову тему

RYLAH

Препоручена порука

Управо сада, Кратос рече

Dobra je ne kažem mislim icepo bi i nju i drva al više volim arijevke.:D

S hriscanske tacke gledista, kako mozes vise arijevke voljeti nego ove crnkinje. Valjda ti je isto jer su sve od Boga date? :D

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 11.7k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Grizzly Adams

1009

• Аурор

2184

• cloudking

1021

• Avocado

956

Популарни дани

Управо сада, Justin Waters рече

S hriscanske tacke gledista, kako mozes vise arijevke voljeti nego ove crnkinje. Valjda ti je isto jer su sve od Boga date? :D

Pa valjda je i moj ukus od Boga dat s hrišćanske tačke gledišta?:D

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

А кад смо код ”супериорности”, ево вам једне ствари у којој су западне земље инфериорне у односу на сиромашније - лична хигијена. Наравно, ако поредимо људе сличног или барем еквивалентног друштвеног статуса. Немам појма зашто, али штрокавије људе од германа ћете тешко наћи...

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Кратос рече

Pa valjda je i moj ukus od Boga dat s hrišćanske tačke gledišta?:D

Ukus je jedno, mogu ti se Ruskinje vise svidjati od Nigerijki, ali generalno i nacelno. Medjutim, ako bi bio u prilici da spontano upoznas neku zgodnu Afrikanku i onda pocnes potiskivati sve zelje prema njoj jer je crna, i nije kao arijevka, i ne bi je ozenio ni po koju cijenu, onda generalno nesto nije uredu sa takvim hriscanskim ukusom. 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Justin Waters рече

Ukus je jedno, mogu ti se Ruskinje vise svidjati od Nigerijki, ali generalno i nacelno. Medjutim, ako bi bio u prilici da spontano upoznas neku zgodnu Afrikanku i onda pocnes potiskivati sve zelje prema njoj jer je crna, i nije kao arijevka, i ne bi je ozenio ni po koju cijenu, onda generalno nesto nije uredu sa takvim hriscanskim ukusom. 

Afrikanka bi mi teško izazivala želju,neka meleskinja,latino,malo ona preplanula može,ziftosane su mi neprivlačne.

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Аурор рече

;)

FB_IMG_1499357175023.jpg

U Evropi su najruznije germanske zene, a najljepse slovenske i mediteranske upravo zbog toga sto su germanski krajevi najmanje poharani od osvjaca, a slovenski i mediteranski najvise te je stoga varijabilnost gena veca u tim krajevima samim tim izbor ljepote siri. 

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Justin Waters рече

U Evropi su najruznije germanske zene, a najljepse slovenske i mediteranske upravo zbog toga sto su germanski krajevi najmanje poharani od osvjaca, a slovenski i mediteranski najvise te je stoga varijabilnost gena veca u tim krajevima samim tim izbor ljepote siri. 

Што је култура ”супериорнија” по ауроријанским критеријумима, то су жене ружније и, што је још важније, досадније. :smeh1:

Подели на овим сајтовима

пре 14 минута, Juanito рече

Што је култура ”супериорнија” по ауроријанским критеријумима, то су жене ружније и, што је још важније, досадније. :smeh1:

Ali ne brinite, onda stupaju na scenu veliki "anitrasisti" levicari da vam kazu gde su to ustvari zene najlepse (da ne kazem "najrasnije" jelte) i, naravno, najmanje dosadne. :D 

Подели на овим сајтовима

Управо сада, uros рече

Ali ne brinite, onda stupaju na scenu veliki "anitrasisti" levicari da vam kazu gde su to ustvari zene najlepse (da ne kazem "najrasnije" jelte) i, naravno, najmanje dosadne. :D 

Па нисам ли ја горе написао да сам по том питању велики расиста и црни супрематиста? Once you go black... Иди халуцинирај левичаре на некој другој теми.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...