Jump to content

Председник Америке, Доналд Џ Трамп

Оцени ову тему

RYLAH

Препоручена порука

@Juanito @Grizzly Adams 

Е овако, најбољи генерални приказ је дао Саргон ( признајем, мораћу ово опет одгледати, јер давно сам ово први пут видјео ):

"An honest look at the alt right"

Онда да се види дебилизам њихових погледа о раси:

"Richard Spencer' interview for Al Jazeera"

Ту је занимљиво што каже да он мисли да су само бијелци могли да оду у свемир и сл. јер само они имају довољан интелект да створе друштво у којем би то било могуће. Дакле, алтрајташе бисмо могли сврстати у групу ироничног имена "расни реалисти", јер мисле да знају праву истину да су расне разлике толико битне да сежу до самог тока историје. Не види се присуство става да се ниже расе морају истријебити, него да ес само бијелци морају одвојити од других раса ради своје одбране ( додуше, веома мало треба да се дође и до тог става ).

Гевин МекГајнс објашњава шта је алтрајт:

"What is the alt right"

Гевин сам је прости, чисти десничар. Али када би он дошао овдје и причао своју причу, етикетирали би га неки као нацисту или мрзитеља, јер је помало кретен у свом излагању. Добро, не помало, него баш.

Лаурен Садерн, десна либертаријанка, јавно се одрекла алт рајта када је сазнала да су бијели идентитарци, спада у групу оних "Чистих десничара" који флертују са нацистичким и алтрајтовским аргументима, као овдје ( битно је примјетити нијансу у којој она види да бијелци нису битни јер су бијелци, него јер тренутно највише они држе западне вриједности ):

The great replacement

Зато су нијансе битне. Свега и свачега има, а опет су сви ови ништа наспрам нациста са /pol/.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 11.7k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Grizzly Adams

1009

• Аурор

2184

• cloudking

1021

• Avocado

956

Популарни дани

пре 2 минута, Аурор рече

Samo geografski.

А Србија?

Чисто ме занима којом гимнастиком ћеш Србију да представиш као европску државу, а Белорусију не.

Подели на овим сајтовима

пре 57 минута, Аурор рече

Ne znam što si zapeo toliko za to, nisam spominjao, samo je stajao hešteg malim slovima na nekoj slici.

Pisalo je "Be brave, be traditional" ili tako nešto...

Po cenu da dobijem ban kojim mi je prećeno zbog korišćenja te reči... i uz napomenu da se nešto slično već desilo tj. da sam ti dao isto ovo objašnjenje:

Moraš da budeš poprilično  **************  pa da znaš kako izgleda Juanitova porodica i da se istovremeno češkaš po glavi i pitaš se zašto je on baš zapeo oko pojma "evropske porodice"...

P.S. Grizli, izvini što editovah posle tvog edita, ali bar mi ne ubijaj smisao rečenice, stavi zvezdice na tu jednu reč koja ti smeta... a to "da se ne vređamo" što si napisao u komentaru edita, bi nekad moglo da se primeni i na mladog Aurora... pa onda ne bi ni morali da branite njega od uvreda, nakon što on izvređa čitave nacije, religije, kulture...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Juanito рече

А алтрајтовци се разликују по томе да ли мрзе само муслимане или и латиносе, црнце, јевреје...

Па не знам по чему се разликују јер се у тај назив трпају сви редом...

Од којих су неки јевреји, црнци итд.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Аурор рече

Ne porodica, nego civilizacija, kultura...

Što si ti otišao tamo, a ne u Belorusiju?

Kakav problem imas sa japanskom, juznokorejskom, brazilskom, ili malezijskom kulturom? 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, GeniusAtWork рече

А Србија?

Чисто ме занима којом гимнастиком ћеш Србију да представиш као европску државу, а Белорусију не.

Pa znaš i sam koliko tih vrednosti ovde ima... Sličnost sa Belorusijom je skoro potpuna, i mi smo na nekoj periferiji svega toga.

Nažalost.

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Ћириличар рече

Онда да се види дебилизам њихових погледа о раси:

"Richard Spencer' interview for Al Jazeera"

Што би гледао ту будалу?

Нећу уопште да му поклоним клик... Тај дебил бре свакако није репрезентативан овде, већ ектремна будала.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Justin Waters рече

Kakav problem imas sa japanskom, juznokorejskom, brazilskom, ili malezijskom kulturom? 

Ау, бураз па алтрајташи обожавају јапанску културу! "Они држе до традиције! Они знају ред, рад и дисциплину! Они знају праве вриједности".

А опет је то земља која убија своју младеж ненормалним системом вриједности рада, гдје компаније не дају радницима врмена да уживају у животу, рад, рад, рад и само рад... и још праве хентаи који је за алтрајт врхунац дегенерације ( ох слатке ли ироније :smeh1: ).

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Avocado рече

Moraš da budeš poprilično retardiran pa da znaš kako izgleda Juanitova porodica i da se istovremeno češkaš po glavi i pitaš se zašto je on baš zapeo oko pojma "evropske porodice"...

Ma razumem to, ali nisam ovako spominjao uopšte...

Kakve se žene kome sviđaju je njegova stvar. :) 

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Ћириличар рече

Ау, бураз па алтрајташи обожавају јапанску културу! "Они држе до традиције! Они знају ред, рад и дисциплину! Они знају праве вриједности".

А опет је то земља која убија своју младеж ненормалним системом вриједности рада, гдје компаније не дају радницима врмена да уживају у животу, рад, рад, рад и само рад... и још праве хентаи који је за алтрајт врхунац дегенерације ( ох слатке ли ироније :smeh1: ).

Ah da, zaboravio sam u Japanu ne vole bas muslimane mnogo i tesko im izdaju radne vize itd....joooj

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Аурор рече

Ma razumem to, ali nisam ovako spominjao uopšte...

Kakve se žene kome sviđaju je njegova stvar. :) 

Ma sve si savršeno razumeo... :D 

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Ћириличар рече

Гевин МекГајнс објашњава шта је алтрајт:

"What is the alt right"

Гевин сам је прости, чисти десничар. Али када би он дошао овдје и причао своју причу, етикетирали би га неки као нацисту или мрзитеља, јер је помало кретен у свом излагању. Добро, не помало, него баш.

Што има добре бркове! Морам да ископирам стајлинг! ;)

пре 8 минута, Ћириличар рече

Лаурен Садерн, десна либертаријанка, јавно се одрекла алт рајта када је сазнала да су бијели идентитарци, спада у групу оних "Чистих десничара" који флертују са нацистичким и алтрајтовским аргументима, као овдје ( битно је примјетити нијансу у којој она види да бијелци нису битни јер су бијелци, него јер тренутно највише они држе западне вриједности ):

The great replacement

Ова бре продаје бубс, боли њу уво за рајт и лефт. Само је нашла добро тржиште где је потражња већа од понуде... :smeh1:

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Аурор рече

Nemam ništa, ali jednu držim iznad drugih. :)

Po cemu je evropska tj zapadno-evropska civilizacija po tebi superiorna u odnosu na sve ostale? 

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Justin Waters рече

Ah da, zaboravio sam u Japanu ne vole bas muslimane mnogo i tesko im izdaju radne vize itd....joooj

Nippon defiant

Japan - No country for islam

Nippon sanity confirmed

Ево рецимо од овог лика говори и Јапану. Овај човјек је, по мени, тешки тешки теееешки десничар коме само мало фали да пређе у алтрајт, када би био "расни реалиста" и "бијели идентитарац". За то му мало треба, али опет држи се границе и зауставља са на "вриједностима", и не прелази на расу. А оепт кад га слушаш, не би те изненадило и да јесте расиста.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...