Jump to content

Председник Америке, Доналд Џ Трамп

Оцени ову тему

RYLAH

Препоручена порука

пре 3 минута, Ћириличар рече

Алтрајт јесте бијели идентитарни покрет. Оно што му фали да буде потпуни нацизам јесте антисемитизам само. Али и даље термин "алтрајт" многи прешироко користе, и на оне који јесу и на оне који нису. 

Разлика између крајњег десничара и нацисте јесте та да први цијени културу "нас" и "њих" и мисли да је "наша" култура супериорнија и да се дођоши морају асимиловати, а нациста то гледа кроз расу и за њега "црнчуга не може никад бити квалитетан".

Па реално, и алтрајтовци мисле да је велика вероватноћа да црнчуга или мексиканер не буду квалитетни, често и да су урођено инфериорнији итд. Није им тек тако стало да по сваку цену дефинишу расе и оштре границе између њих. Није шија, него врат. Разлика је само квантитативна, у суштини су то иста внаго, а при том међу њима има брдо отворених нацоша који то и не крију. 

Подели на овим сајтовима

• Одговори 11.7k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Grizzly Adams

1009

• Аурор

2184

• cloudking

1021

• Avocado

956

Популарни дани

пре 5 минута, Juanito рече

Јесте. А ти си написао "стоп дегенерацији". И те како ме занима зашто је све што није европска породица дегенерација. Какве се то "вредности" крију иза метафоре европске породице и какве је то "неевропске" вредности урушавају? Ја бих само да не будеш п**** и отворено кажеш све што имаш уместо да се кријеш иза сличица које овако и онако могу да се тумаче. Кажи, човече, шта ти смета, па да разговарамо као људи.

Odgovorice kao sto je Geniusu odgovorio kakve veze smrt Svedjanke u Kongu ima sa zatvaranjem granica u Evropi. 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

Па мени се чини да то "алт-рајт" уопште није прецизно дефинисано већ се ту трпају сви ови који нису "стандардни-рајт".... Не постоји нека јединствена идеологија, чак ни покрет.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Juanito рече

Ја бих само да не будеш п**** и отворено кажеш све што имаш уместо да се кријеш иза сличица које овако и онако могу да се тумаче.

Pa ja pokušavam da uradim to...

Ako mogu da ne budem napadan da priznam da nosim SS uniformu dok pišem. :)

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Grizzly Adams рече

Па мени се чини да то "алт-рајт" уопште није прецизно дефинисано већ се ту трпају сви ови који нису "стандардни-рајт".... Не постоји нека јединствена идеологија, чак ни покрет.

To je "socijalni konstrukt", nova babaroga koju su izmislili...

Tu i tamo nađu neku budalu da to potvrdi, tipa onaj Spenser i teraj dalje.

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Juanito рече

Па реално, и алтрајтовци мисле да је велика вероватноћа да црнчуга или мексиканер не буду квалитетни, често и да су урођено инфериорнији итд. Није им тек тако стало да по сваку цену дефинишу расе и оштре границе између њих. Није шија, него врат. Разлика је само квантитативна, у суштини су то иста внаго, а при том међу њима има брдо отворених нацоша који то и не крију. 

Али рекох да њих од чистих нациста дијели недостатак антисемитизма. Чак штавише, и они сами су подијељени око тога. Ако им антисемитизам превлада и вјеровање да Јевреји свуда свашта раде - онда су исти и онда је "ниеј шија него врат". Овако, не може се то још увијек рећи. Да су блиски - јесу. Да су фашистоидни - јесу. Али да су чсити нацисти - нису ( још увијек ).

Још увијек је алтрајту главна тема борба око породичних и традиционалних вриједности и сачувања "бијелог идентитета", а не против Јевреја и осталих унтерменшева.

Наравно, преплићу се доста са нацистима, ем јер су слични ем јер ни многи алтрајтовци не знају да су заправо нацисти.

Но Аурор је крајњи десничар, на граници преласка у алтрајт, а сам алтрајт су врата ка нацизму. Али опет могу се разликовати. Читам /pol/ већ мјесецима, а он је легло нациста. Аурор је "half red pilled" за њих. Можда је чак и "blue pilled newfag".

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Аурор рече

To je "socijalni konstrukt", nova babaroga koju su izmislili...

Tu i tamo nađu neku budalu da to potvrdi, tipa onaj Spenser i teraj dalje.

Спенсер ти је измислио алт-рајт...

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Аурор рече

Pa ja pokušavam da uradim to...

Ako mogu da ne budem napadan da priznam da nosim SS uniformu dok pišem. :)

Па одговори онда. Какве везе има "европска породица" са "вредностима" и како "неевропске породице" урушавају те "вредности"? Покушај да одговориш без слика и без коментара лишених смисла, конкретно. 

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Grizzly Adams рече

Било до завршетка избора. Онда су прави алтрајташи изашли на површину и рекли да је срж њихове идеологије "Бијели идентитет". Онда су се скоро сви Трамповци дистанцирали од њих експресно, јер су само чисти десничари или крајњи десничари, али нису алт рајт ( типа Мило Јанопулос или Пол Џозеф ВОтсон, Лаурен Садерн - она згодна плавуша либертаријанка; сви су се моментално оградили од њих ).

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Juanito рече

Па одговори онда. Какве везе има "европска породица" са "вредностима" и како "неевропске породице" урушавају те "вредности"? Покушај да одговориш без слика и без коментара лишених смисла, конкретно. 

"Европско" немој читати као расну квалификацију него као културну. То ти је десничарско и крајње десничарско.

"Европско" читај као "бијело" и добијаш алтрајт.

"Европско" читаш као "бијело" и мислиш да ус Јевреји ђеца Сотонина - добијаш нацисте.

Подели на овим сајтовима

Али рекох да њих од чистих нациста дијели недостатак антисемитизма.

Па пази, Аурор их не би слао у гасне коморе, али свакако има поједине чудне ставове о Јеврејима... А поједини алтрајтовци иду далеко даље. Не знам како си закључио да тога код њих нема. 

Подели на овим сајтовима

"Европско" немој читати као расну квалификацију него као културну. То ти је десничарско и крајње десничарско.

"Европско" читај као "бијело" и добијаш алтрајт.

"Европско" читаш као "бијело" и мислиш да ус Јевреји ђеца Сотонина - добијаш нацисте.

Па добро брате, не пишем научни рад. Могуће да машим у детаљима, али ко што рекох, морално су то иста внаго. 

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Ћириличар рече

Било до завршетка избора. Онда су прави алтрајташи изашли на површину и рекли да је срж њихове идеологије "Бијели идентитет". Онда су се скоро сви Трамповци дистанцирали од њих експресно, јер су само чисти десничари или крајњи десничари, али нису алт рајт ( типа Мило Јанопулос или Пол Џозеф ВОтсон, Лаурен Садерн - она згодна плавуша либертаријанка; сви су се моментално оградили од њих ).

Па је л` постоји нека организација, партија која се зове "алт-рајт"?

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Аурор рече

Exactly, @Juanito...

Poenta je "Western supremacy", ne "white supremacy".

Шта то тачно значи? Зашто је западна породица супериорнија? Хајде мало детаља, апстрактнији си од теорије категорија. 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...