Jump to content

Председник Америке, Доналд Џ Трамп

Оцени ову тему

RYLAH

Препоручена порука

пре 21 минута, Paradoksologija рече

Those signs are here, too. Jewish people I’ve met, whose parents escaped Hitler’s tyranny, have shared with me their parents’ sense of deep alarm under the Trump administration. “Make America Great Again” is a call for law and order buttressed by a white nativist ideology. 

Teško je ozbiljno shvatiti bilo šta što kaže neko ko kaže ovo.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 11.7k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Grizzly Adams

1009

• Аурор

2184

• cloudking

1021

• Avocado

956

Популарни дани

пре 8 минута, Аурор рече

Teško je ozbiljno shvatiti bilo šta što kaže neko ko kaže ovo.

Човеку је ћерка прихватила Јудаизам, зет Јеврејин кога изузетно цени и узео га за саветника...

Мислим брате, ако оћеш нешто да му приговориш бар нађи нешто разумно.

P.S.

Тек сад видим да је текст из Њу Јорк Тајмса... :smeh1:

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 54 минута, Аурор рече

Objasnio sam ti, ismevaju se onakvi bezvezni članci, primetio si i sam.

A šta se u tim konkretnim člancima sa taksistima ismeva?

Šta je smešno u okolnosti da su muslimanski taksisti posle terorističkog napada ponudili besplatne vožnje građanima?

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 58 минута, GeniusAtWork рече

А је л' називање неистомишљеника левичарима, комуњарама, црвенима и SJW-овима спада у непожељно понашање, или јок?

To je u redu skroz i nema nikakvih problema... u pitanju su ideologije... ali poređenje pripadnika jedne veroispovesti sa orcima ili zmijama svakako nije u redu... ali se toleriše...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 16 минута, Avocado рече

Šta je smešno u okolnosti da su muslimanski taksisti posle terorističkog napada ponudili besplatne vožnje građanima?

Да ли су само они или су сви таксисти понудили бесплатно вожњу?

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Grizzly Adams рече

Зар је битно? Зар би учешће и немуслиманских таксиста умањило значај тога да су и муслимани се придружили хуманитарном дјелу? 

Наравно да не.

Ево, недавно је неки авериџ Џо комбијем прегазио муслимане када су излазили из џамије, након молитве.

Што рече мој цимер:"Све како изгледа, спрема се њима Вартоломејска ноћ" :/

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Ћириличар рече

Зар је битно? Зар би учешће и немуслиманских таксиста умањило значај тога да су и муслимани се придружили хуманитарном дјелу? 

Па мени је чудно ако сви људи учествују у неком добром делу, а ти издвојиш само једну религију, расу или слично.

Значи, вест је "Таксисти свих вера помогли људима". Браво таксисти свих вера!

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 12 минута, Grizzly Adams рече

99% su svi taksisti to uradili, ali su oni namerno rekli kako su to uradili muslimanski taksisti, samo da bi gradili te svoje narative o religiji mira.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Grizzly Adams рече

Па мени је чудно ако сви људи учествују у неком добром делу, а ти издвојиш само једну религију, расу или слично.

Значи, вест је "Таксисти свих вера помогли људима". Браво таксисти свих вера!

Не би ти било чудно када би се ставио у наше ципеле и причао са собом или Аурором. Добије човјек жељу да вам укаже да су "и они" умијешани у добра дјела :D Чисто ради неког здравог баланса.

А још што је мени лично парадоксално, јер сам из Босне, јелте. На Западу религиозни муслимани знају добрим дијелом се активирати као добри чланови друштва и добри сусједи ( мимо гетоизираних дебилана ), а код мене кући Бошњаци који пушу пију и не посте и не знају ни фарз клањат, а сланина им слађа од какве цурице ( болан, једу је више него ми ), би сутрадан знали добрим дијелом скочити или на Србе или на Хрвате па да забјежимо "када чујемо текбире преко њива" :smeh1:

Подели на овим сајтовима

Ево примера из наших новина, извештавају о православцима који су спасили муслимане.

http://www.telegraf.rs/vesti/1971155-sutirala-su-ga-krvnicki-njih-cetvorica-na-moje-oci-potresna-ispovest-druga-srpskog-heroja-srdjana-aleksica

http://www.blic.rs/vesti/drustvo/zivot-nije-vazniji-od-obraza-prota-milorad-golijan-spasao-dva-imama/ggyqf3z

Да ли сматрате да би ове "безвезне чланке" требало исмевати? Шта је са свим оним муслиманима који су спашавали муслимане? Мислим они ипак извлаче неке приче којима желе да смање јаз, нетрепељивост, страх између припадника различитих религија. 

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Ћириличар рече

Не би ти било чудно када би се ставио у наше ципеле и причао са собом или Аурором. Добије човјек жељу да вам укаже да су "и они" умијешани у добра дјела :D Чисто ради неког здравог баланса.

Па искрено, досади кад ти неко понавља нешто што знаш и већ си реко сто пута. То је елементарно и нико не спори.

Ми покушавамо да разговарамо о мало озбиљнијим стварима.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Grizzly Adams рече

Па искрено, досади кад ти неко понавља нешто што знаш и већ си реко сто пута. То је елементарно и нико не спори.

Ми покушавамо да разговарамо о мало озбиљнијим стварима.

Д филинг из мјучуал :smeh1:

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...