Jump to content

Председник Америке, Доналд Џ Трамп

Оцени ову тему

RYLAH

Препоручена порука

Управо сада, Grizzly Adams рече

Немам појма, престао сам да пратим пре пар месеци...

Мој став знаш.

Знам, зато и питам. Јер ако не пратиш, како одмах знаш да је добро ово што раде, а да је свака критика лоша? Ако укину осигурање, а задрже монополе, то је онда још гора ситуација. А ако ће да дозволе да свако с дипломом медицине може да буде лекар и наплаћује колико жели, онда могу да укину осигурање. Подржавати само укидање осигурања, без укидања монопола, де факто значи подржавати да многи остану без осигурања. Ситуација није иста као са пекарама, а било би лепо да јесте. 

Подели на овим сајтовима

• Одговори 11.7k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Grizzly Adams

1009

• Аурор

2184

• cloudking

1021

• Avocado

956

Популарни дани

пре 1 минут, Juanito рече

Знам, зато и питам. Јер ако не пратиш, како одмах знаш да је добро ово што раде, а да је свака критика лоша? Ако укину осигурање, а задрже монополе, то је онда још гора ситуација. А ако ће да дозволе да свако с дипломом медицине може да буде лекар и наплаћује колико жели, онда могу да укину осигурање. Подржавати само укидање осигурања, без укидања монопола, де факто значи подржавати да многи остану без осигурања. Ситуација није иста као са пекарама, а било би лепо да јесте. 

Нисам ни рекао да је добро ово што ови раде.

Коментарио сам изјаву оне вештице - да се не увреде поштене вештице - која је и одговорна за све то, а сад труби нешто.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Juanito рече

Močvara je duboka i preduboka, precenili smo Trampa samo tako...

Realnost je da je on no match for the Swamp, a i lepše i lakše mu je da koegzistiraju.

Подели на овим сајтовима

Ево једног чланка од пре неки дан који покушава да расветли проблем и наводи неколико занимљивих историјских решења. 

The problem with American health care is not the care. It’s the insurance.

Both parties have stumbled to enact comprehensive health care reform because they insist on patching up a rickety, malfunctioning model. The insurance company model drives up prices and fragments care. Rather than rejecting this jerry-built structure, the Democrats’ Obamacare legislation simply added a cracked support beam or two. The Republican bill will knock those out to focus on spackling other dilapidated parts of the system.

https://www.nytimes.com/2017/06/19/opinion/health-insurance-american-medical-association.html

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

пре 22 минута, Grizzly Adams рече

Нисам ни рекао да је добро ово што ови раде.

Коментарио сам изјаву оне вештице - да се не увреде поштене вештице - која је и одговорна за све то, а сад труби нешто.

Ona trubi o "besplatnom obrazovanju", "affordable obrazovanju" i to, a u isto vreme za kurs koji drži na fakultetu uzima $300k godišnje :)

Подели на овим сајтовима

пре 9 часа, Grizzly Adams рече

Па замисли да национализујемо пекаре. И онда 10 милиона Срба купује хлеб само у државним пекарама, на бонове. И кад неко каже - ајде да укинемо државне пекаре, нека буду приватне.

А онда неки онакав политикант изађе на ТВ са изјавом - "10 милиона људи ће остати без хлеба!"

И сад ја треба да одговорим "да ли је то тачно". Није тачно. Отвориће се приватне пекаре и људи ће куповати хлеб без проблема. Још бољи од оног буђавог из државних пекара. Као што се и десило.

Ma dobro bre, znam tvoj stav o health care-u, nego sam mislio da imate neko objašnjenje u vezi sa zakonom, koje čini onu izjavu netačnom, pošto ste onako poleteli sa komentarima.

A primer ti nije baš adekvatan... kako mi izgleda, ovi ne ukidaju te "državne pekare", nego samo "poskupljuju hleb" koji se prodaje u istima, tako da 27 miliona Amera više neće moći da ga priušti...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 9 часа, Аурор рече

Močvara je duboka i preduboka, precenili smo Trampa samo tako...

Realnost je da je on no match for the Swamp, a i lepše i lakše mu je da koegzistiraju.

Precenili Trampa? Pa one je sve vreme pričao da će da napravi bolji sistem zdravstvene zaštite, koji će da pokriva apsolutno sve... znači kao Obamacare samo "best ever"...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

пре 15 часа, Аурор рече

12:smeha:

FB_IMG_1498082541482.jpg.ed9e8670137bd23ba7ac2bcb2f6c45bf.jpg

Ви Републиканци сте само велика скупина злоћкастих дјечака! 

Зашто Демократе нису вишу као Бил Мар? Док они зову Републиканце "Злоћкастим", они њих зову "проклетим комуњарама које желе да униште Западну цивилизацију". И послије што константно губе изборе...

Подели на овим сајтовима

пре 4 часа, Avocado рече

Precenili Trampa? Pa one je sve vreme pričao da će da napravi bolji sistem zdravstvene zaštite, koji će da pokriva apsolutno sve... znači kao Obamacare samo "best ever"...

Заборавио си рећи како ће Трампов план бити најбољи икад, вјерујте ми. Толико добар да ће сви рећи:"Вау, колико је план добар! Одличан!". FACT!

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

пре 12 минута, Ћириличар рече

они њих зову "проклетим комуњарама које желе да униште Западну цивилизацију"

To je tačno ono što oni jesu. :)

Ne treba ni naziv "liberali" nikog da zbunjuje, reč je o marksistima. 

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Аурор рече

To je tačno ono što oni jesu.

Ne treba ni naziv "liberali" nikog da zbunjuje, reč je o marksistima. :)

Ноуп. Већина Демократа  ( или макар водеће Демократе ) су корпоратистички неолиберали који су спремни и да повећају државу, као и да је смање.

Не би ваљда рекао да је Хитлари марксиста?

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...