Jump to content

Председник Америке, Доналд Џ Трамп

Оцени ову тему

RYLAH

Препоручена порука

пре 55 минута, Аурор рече
пре 55 минута, Аурор рече

JEZIVA PRETNJA ISIS-A Džihadisti objavili MAPU SRBIJE uz poruku: Srbi, NISMO VAS ZABORAVILI, platićete KRVLJU!

me_ktkqTURBXy85YTY2MDg2MjI1MzllNjU0N2M1MjE2YThjNTMwNzg3My5qcGVnk5UCzQMUAMLDlQLNAdYAwsOVB9kyL3B1bHNjb-8xZDc0Y2I0MTcwNTk1MDQzNjYyOWNhYmQ2MDZmNTBmNi5wbmcHwgA.thumb.jpg.e7376ab13bb9f2fee933ebab2ffc46aa.jpg

http://www.blic.rs/vesti/svet/jeziva-pretnja-isis-a-dzihadisti-objavili-mapu-srbije-uz-poruku-srbi-nismo-vas/vw1fypw

Uradio sam malo istraživanje:

Ovi "murteddi Balkana" (bilo da su u Bosni, Sandžaku, Albaniji itd.) kojima se ovde preti su upravo oni muslimani in name only, na njih se odnosi.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 11.7k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Grizzly Adams

1009

• Аурор

2184

• cloudking

1021

• Avocado

956

Популарни дани

пре 23 минута, Juanito рече

Што Аурору стално не набијаш на нос значај појединца, тим пре што је изгледа бежао с часова Либертаријанизма 101.

:aplauz:

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 10 часа, Аурор рече

Rekose konzervativci kojima svaka promena ili naznaka promene sigurnosti ustaljenog zivota (verujuci da su, takvi kakvi su, savrseni te stoga sto bi ista menjali) ili izlazak iz onoga sto su navikli kao zona konforta, apsolutno ledi krv u zilama... do te mere da ce radije da se pomire s tim da se ponasaju kao kreteni nego da sebe stave u poziciju otvorenog uma koja im sama po sebi izaziva nocne more...

Hmda, bice da su ovi drugi uplaseni od sveta ;)

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

- Vi ste mlakonje uplasene od sveta koji...

- cao ja sam Milan, rodio sam se kao Milena ali...

- AaaAAAaaaaaaaaa...

- gde pobeze ovaj?

...

- uh jedva utekoh od sotone...

- selam alejkum druze! Umoran si? Hoces casu limunade? Ja sam Mahmud Nadzafian i dolazim iz...

- Mahmud?! AaaAAAAaaaaaa!!!!

- gde pobeze ovaj!

...

- puf, puf... dal mogu negde da se sakrijem a da me... aha evo nekog normalnog! Druze imas li neki pistolj da roknem tu neke sotone... ja ima.tri al ih deca uzela za show&tell u skoli.

- zao mi je ja ne verujem u oruzije

- aAAAaaaaaAaaAa

- gde pobeze ovaj?

...

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, cloudking рече

- Vi ste mlakonje uplasene od sveta koji...

- cao ja sam Milan, rodio sam se kao Milena ali...

- AaaAAAaaaaaaaaa...

- gde pobeze ovaj?

...

- uh jedva utekoh od sotone...

- selam alejkum druze! Umoran si? Hoces casu limunade? Ja sam Mahmud Nadzafian i dolazim iz...

- Mahmud?! AaaAAAAaaaaaa!!!!

- gde pobeze ovaj!

...

- puf, puf... dal mogu negde da se sakrijem a da me... aha evo nekog normalnog! Druze imas li neki pistolj da roknem tu neke sotone... ja ima.tri al ih deca uzela za show&tell u skoli.

- zao mi je ja ne verujem u oruzije

- aAAAaaaaaAaaAa

- gde pobeze ovaj?

...

Ko ti je ispričao moj jučerašnji dan? :unbelieveble:

Подели на овим сајтовима

пре 28 минута, Аурор рече

Ateisti imaju mnogo više dogmi i mitova nego non-ateisti... Vi živite u fantasy world, verovali ili ne :)

Bar se ne plasimo zivota :)

Kazi mi, jel postoji neka grupa ljudi koja bi po vama bila ok a da se ne radi o belim hriscanima (bele siljate kapice optional)? :)

Подели на овим сајтовима

пре 33 минута, cloudking рече

Kazi mi, jel postoji neka grupa ljudi koja bi po vama bila ok a da se ne radi o belim hriscanima (bele siljate kapice optional)? :)

Nisam rekao da niste okej, samo da imate dogme i mitove :)

P.s. Ti sa belim kapicama su bili militantno krilo levičarske Demokratske stranke.

Подели на овим сајтовима

пре 41 минута, Аурор рече

Nisam rekao da niste okej, samo da imate dogme i mitove :)

P.s. Ti sa belim kapicama su bili militantno krilo levičarske Demokratske stranke.

Nisam ja ni mislio na "nas" nego bilo na koga? Im ali neki narod, grupa ili religija da je ok u odnosu na belog hriscanina, kojeg propovedate kao idealnog naseljenika ove planete i reprezentativnog primerka ljudske vrste?

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...