Jump to content

Председник Америке, Доналд Џ Трамп

Оцени ову тему

RYLAH

Препоручена порука

1 hour ago, uros рече

Pa zar nije ocigledno u pitanju satira levicarskih medija koji stalno pricaju o tome kako "nisu svi muslimani teroristi, Islam je religija mira, treba da se naviknemo na terorizam". Poenta mimova je da bi levicarski mediji identicnu pricu pricali vezano za Tolkinove Orke (sto je ziva istina btw i to svi znamo). Crnog djavola bi pozvali i uveli preko crvenog tepiha samo da im da glas na izborima i odrzi na vlasti, a tog djavola bi verovatno nazvali "azijat" ili "mediteranac" kao sto sada rade za ove muslimane.

Jok. Jedini koji izmedju orki i muslimana stavljaju znak jednakosti ste vi. Sta pustate te Šbbkbb fore? A vec je na ivici tragikomedije da sami ne kapirate da tim cinom saljete poruku da vas apsolutno zabole uvce za ljude i da vam je jedino stalo do toga da napokon imate opipljivu i gotovo kredibilnu verifikaciju fasizma... zato ste se tolko i osilili, napokon je doslo srecno vreme kad mozes jasno i glasno da kazes pripadnik te i te religijske grupe je iskonsko zlo...

Daj da se ne lazemo... boli vas zadnjica i za teroriste i za ISIS, ISIS je na vasoj strani trenutno jer vam pomaze u toj legitimizaciji mrznje. Zapravo bi trebalo da ste im zahvalni na istorijskoj prilici koju vam pruzaju...

to demonsko uzbudjenje se narocito vidi u komentarima na tvit koji se nalazi u postu ispod tvog a koji cu sada da pomenem u narednoj poruci.

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

• Одговори 11.7k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Grizzly Adams

1009

• Аурор

2184

• cloudking

1021

• Avocado

956

Популарни дани

пре 19 минута, uros рече

U medjuvremenu, evo malo levicarskih "mimova" - CNN montira "mirne proteste muslimana protiv terorizma". Pozavideli bi im i Agitprop i Gebels zajedno ;) 

Totalna glupost.

Nema veze s realnoscu. Ja sam cesto na konferencijama za novinare i slicnim skupovima i skoro pa je pravilo da te novinar "izdvoji" na stranu kako bi snimio par kadrova i napravio razgovor. To se desilo i ovde.

Daj tonirajte malo taj ocaj...

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, cloudking рече

Treba diskutovati na temu da li su svi muslimani potencijalni teroristi kao sto tvoji mimovi zajedno s tobom impliciraju...

Jel neko uopšte ima dilemu oko ovoga?

Ja je svakako nemam.

пре 2 часа, cloudking рече

Jer ako mimovi nisu u pravu, nastradace mnogi nevini ljudi u godinama koje dolaze...

Mimovi su u pravu i ovo mnoštvo stradalih nevinih ljudi govori o tome...

Piše i koliko je ljudi stradalo od "islamofobije" (što je samo sinonim za zdrav razum koji nije uništen ideologijom političke korektnosti):

Ramadan-Bombathon-2017.jpg?10

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Аурор рече

Ja je svakako nemam.

Evo ja u dilemi... zivim u islamskoj zemji, iznajmljujem sobu od islamske porodice. Fini ljudi, sad su dosli i doneli mi klopu sa Iftara, bas je mljac.

The mark of the immature man is that he wants to die nobly for a cause, while the mark of the mature man is that he wants to live humbly for one

In the absence of science, opinion prevails

Подели на овим сајтовима

пре 15 минута, Аурор рече

Ja je svakako nemam.

Mimovi su u pravu

Pa sta se onda foliras? Jesu li svi muslimani potencijali teroristi ili nisu?

Pazi, ja nemamn nista protiv tvoje mrznje, tvoje je pravo da mrzis kog hoces, ja samo ne kapiram sto ne stanes jasno i glasno iza svojih ubedjenja, nego pustas foe tipa svi su zli ali nisu svi zli... s jedne strane vodis kampanju da su svi muslimanu zli a kad te pitam o srpskim muslimanima onda vozis drugu pricu... nemoj, molim te. Budi dosledan, jer covek ne moze da te pohvata :D

Ramadan-Bombathon-2017.jpg?10

Bojim se da imas mnogo veci problem:

sss.jpg

Kao sto rekoh... da se ne lazemo, zabole vas i za ISIS i za teroriste  i za "nevine zrtve", vama se samo osmehnula sreca istorijskih okolnosti da napokon mozete da slobodno mrzite ljude... realno, posle decenija politicke korektonsti- jedva ste docekali. Sto verovatno nije toliko lose... kao kad coveku ne das seks, on se unervozi a onda se izdivlja pa je posle miran... tako cete  i vi... ovo ce da traje jos koju godinu pa se vracamo na staro a doba trampove planete ce ostati upamceno kao sramota ljudskog razuma.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, sqny рече

Evo ja u dilemi... zivim u islamskoj zemji, iznajmljujem sobu od islamske porodice. Fini ljudi, sad su dosli i doneli mi klopu sa Iftara, bas je mljac.

Ne jedi to!!!

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Аурор рече

Komarci "ubijaju" malarijom...

I ja posle okačim ovaj mim kojim se satirizuje takav argument i ti mi kažeš da mislim da je svaki čovek sa arapskim imenom sotona himself? 

FB_IMG_1496248342132.jpg.fa1a5e2e639605d3472798f99e59f60e.jpg

Cak i ne moras da budes mnogo inteligentan da ukapiras u kolikoj su meri neuporediva poredjenja izmedju gospodara prstenova i muslimana... potpuno razumem potrebu da se od reakcija raznih levicara pravi satira, ali ovo nije dobar nacin jer je pogresan, tendenciozam i ima samo jednu svrhu- validizacija mrznje.

Evo zamisli da sam nastavio sa onim mimovima o pedofiliji... mogo bih kao ti da zatrpam forum njima, ali necu jer sam zamoljen da to ne radim a i posle ce ljudi da me nazivaju "cloud auror"...

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, cloudking рече

potpuno razumem potrebu da se od reakcija raznih levicara pravi satira, ali ovo nije dobar nacin jer je pogresan, tendenciozam i ima samo jednu svrhu- validizacija mrznje.

Način je odličan.

Da li ih mrzim ili ne je moja stvar (a ne mrzim ih), odgovaraj na ono što kažem, pokaži da grešim... Sigurno da je lak posao sa ovakvim slepim mrziteljima i rasistima ;)

P.s. kazna za ateizam u islamu je smrt, odsekli bi ti glavu mačem, ako bi imao sreće.

Подели на овим сајтовима

пре 25 минута, cloudking рече

Pazi, ja nemamn nista protiv tvoje mrznje, tvoje je pravo da mrzis kog hoces, ja samo ne kapiram sto ne stanes jasno i glasno iza svojih ubedjenja, nego pustas foe tipa svi su zli ali nisu svi zli...

Ne kažem da su svi zli, aman više, čoveče...

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Аурор рече

P.s. kazna za ateizam u islamu je smrt, odsekli bi ti glavu mačem, ako bi imao sreće.

Nije tacno.

Kazna za ateizam je u NEKIM islamskim zemljama smrt... u nekima je tvorza a u nekima- nista.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, cloudking рече

Nije tacno.

Kazna za ateizam je u NEKIM islamskim zemljama smrt... u nekima je tvorza a u nekima- nista.

Ne, dude, ja ne pričam o zemljama u kojima se većina ljudi izjašnjavaju kao muslimani, nego o samom islamu, tj. šerijatu.

Evo i dear Richard:

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, Аурор рече

Ne, dude, ja ne pričam o zemljama u kojima se većina ljudi izjašnjavaju kao muslimani, nego o samom islamu, tj. šerijatu.

Evo i dear Richard:

Da znam... zato i kazem da bi problem sa muslimanskim terorstima trebalo resavati... ali nemamo vremena da smislimo resenje jer smo previse zauzeti pravljenjem mimova kojima saljemo poruku da svi muslimani sanjaju serijat... samo je pitanje kolko su sami toga svesni i kada ce im doci iz dzeneta u dzehenem...

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...