Jump to content

Председник Америке, Доналд Џ Трамп

Оцени ову тему

RYLAH

Препоручена порука

Hej sta je ovo, libertarijanci zavoleli zidove po granicama? Odjednom zavoleli drzavni aparat, represiju, nametanje zakona i tome  slicno? A kamo je pravo privatnih lica da pustaju koga hoce preko svoje livade? Nije valjda da Trump zna bolje od teksaskih farmera ko treba i ko ce bolje i jeftinije da mu obradjuje zemlju? Ili da kaznjava sa taksama ljude koji sa svojim parama rade sta im je volja pa tako otvaraju fabrike po Kini na primer? Mislim stvarno, ja sam icekivao od libertarijanaca da prvi dignu glas protiv nadolazece drzavne represije pod Trumpovom komandom kad ono medjutim, libertarijanci se obradovali drzavnoj regulativi i represiji nad individualnim pravima ...

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

• Одговори 11.7k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Grizzly Adams

1009

• Аурор

2184

• cloudking

1021

• Avocado

956

Популарни дани

пре 8 минута, Crveni Baron рече

Hej sta je ovo, libertarijanci zavoleli zidove po granicama? Odjednom zavoleli drzavni aparat, represiju, nametanje zakona i tome  slicno? A kamo je pravo privatnih lica da pustaju koga hoce preko svoje livade? Nije valjda da Trump zna bolje od teksaskih farmera ko treba i ko ce bolje i jeftinije da mu obradjuje zemlju? Ili da kaznjava sa taksama ljude koji sa svojim parama rade sta im je volja pa tako otvaraju fabrike po Kini na primer? Mislim stvarno, ja sam icekivao od libertarijanaca da prvi dignu glas protiv nadolazece drzavne represije pod Trumpovom komandom kad ono medjutim, libertarijanci se obradovali drzavnoj regulativi i represiji nad individualnim pravima ...

Vratia se Šime?!

De si Barone kuco stara! Kako idu olovke?

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, cloudking рече

Vratia se Šime?!

De si Barone kuco stara! Kako idu olovke?

Odlicno .. pravim ih mnogo bolje nego sto ih prodajem. A frka mi je i zbog Trumpa, nabavljam neko drvo iz meksika umesto da koristim domace rastinje ...

Подели на овим сајтовима

Znaci carine su dobra stvar ? Pa onda su komunisti bili pravi libertarijanci ... ih, pa po 150% je bila carina na automobile ...te je tako Zastava uspevala da opstane... dok nije propala sve skupa sa drzavom..

ma da nije Trump u stvari komunista?

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Аурор рече

Ništa od onoga u Ustavu SAD ili u Bill of Rights se ne odnosi na nekoga ko nije građanin SAD ili ko je tamo nelegalno. 

Ma pusti ti ustav, sta je sa libertarijanskim pricama protiv carina i pravom da raspolazu sa novcem kako hoce i trzistem koje sve regulise ... kako to sada mora Trump da regulise uvoz i izvoz sa carinama umesto trzista? Da nece i petogodisnji plan da uvede?

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Crveni Baron рече

Evo Trump hoce i zid da podige kao Breznjev, uzeo je mustru od cuvenih moskovskiih libertarijanaca iz politbiroa ...

aOzmz46.png

Подели на овим сајтовима

Ma jok, ja sam libertarijanac, samo za Trumpa i carine.. nece nama libertarijancima tu neko trziste da odredjuje sta cemo uvoziti a sta ne , pa nismo nesposobni da to sami regulisemo sa carinama ... srecom stigao Trump i libertarijanci ...

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...