Jump to content

Председник Америке, Доналд Џ Трамп

Оцени ову тему

RYLAH

Препоручена порука

Управо сада, uros рече

Ne znaci.

Kako bi ti to regulisao?

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

• Одговори 11.7k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Grizzly Adams

1009

• Аурор

2184

• cloudking

1021

• Avocado

956

Популарни дани

пре 5 минута, Кратос рече

Kako bi ti to regulisao?

Trzistem i privatnim dobrotvornim organizacijama. Trziste = desetostruko nize cene, dobrotvorne organizacije = daleko efikasije i brze resenje od bilo kojg drzavnog "socijalnog programa"

Подели на овим сајтовима

Управо сада, uros рече

Trzistem i privatnim dobrotvornim organizacijama. Trziste = desetostruko nize cene, dobrotvorne organizacije = daleko efikasije i brze resenje od bilo kojg drzavnog "socijalnog programa"

Šta znači to tržištem?Toma dade Dragici privatnu dobrotvornu organizaciju pa nešto ne videsmo praktičnost .....

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Кратос рече

Šta znači to tržištem? Toma dade Dragici privatnu dobrotvornu organizaciju pa nešto ne videsmo praktičnost .....

Trzistem znaci skloniti regulacije i pustiti farmaceutskoj i medicinskoj industriji da se takmice jedni izmedju drugih umesto da se takmice ko ce vise da izlobira kog kongresmena. Takodje znaci _dramaticno_ smanjiti dazbine celokupnom stanovnistvu, svuda gde je zdravstvo socijalizovano to uzima ogroman danak nad stanovnistvom i usporava konkurenciju unutar medicinske industrije jer nemaju zbog cega da se takmice - drzava u svakom slucaju placa ma koliki da je racun.

Ne znam ovo za Tomu, pogledaj Salvation Army na primer, imas jos mnogo drugih dobrotvornih organizacija koje su izuzetno efikasne.

Подели на овим сајтовима

пре 14 часа, GeniusAtWork рече

Урош нас провалио опет. Сад ми јавили из Централног Комитета да ће зато да нам скрешу плату :(

И вас провалили коначно?

До сад сам мислио да је проблем у мени, да сам се испалио, ал сад видим да није до мене, него су само много добри у проваљивању комуњара.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 13 часа, uros рече

Trzistem znaci skloniti regulacije i pustiti farmaceutskoj i medicinskoj industriji da se takmice jedni izmedju drugih umesto da se takmice ko ce vise da izlobira kog kongresmena. Takodje znaci _dramaticno_ smanjiti dazbine celokupnom stanovnistvu, svuda gde je zdravstvo socijalizovano to uzima ogroman danak nad stanovnistvom i usporava konkurenciju unutar medicinske industrije jer nemaju zbog cega da se takmice - drzava u svakom slucaju placa ma koliki da je racun.

Ne znam ovo za Tomu, pogledaj Salvation Army na primer, imas jos mnogo drugih dobrotvornih organizacija koje su izuzetno efikasne.

Koje ludilo. Sam termin "medicinska industrija" je monstruozan. Prateći termin koji se može čuti sve češće je "menadžment bolesti" to umesto ranijeg termina "lečenje". Znaci vremena. Poslednjeg.

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Аурор рече

:D

FB_IMG_1489069542710.jpg.3f5e6baff55f9ee34ff79c7fb022e778.jpg

Haha, super je. 

Inace, Tramp je odgovorio tvitom "svom projatelju" Rand Polu da je siguran da ce on (Pol) predstaviti svoj fenomenalni health bill. Zvuci malo ironicno u smislu "sta mi solis pamet kako ne valja, a sam nisi napravio nista?" ali kad bi se Pol stvarno pojavio sa dobrom alternativom siguran sam da bi Tramp odma potpisao. Hajde da vidimo kako ce to klupko da se razmota..

Подели на овим сајтовима

@Аурор

Један технички савет, пошто качиш убедљиво највише слика на форум после Ромејца.

Немој их дирекнто постављати на форумски сервер. Користи неки од бесплатних хостинг сервиса, на пример http://tinypic.com или http://imgur.com и онда уметни слику са линка. Или просто користи директни линк са фејсбук странице или одакле већ преносиш. Загушићеш сервер, а нема се баш пара за куповину додатног простора.

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Аурор рече

Ok, mate.  Problem mi je direktan link kad sam na telefonu, na lapu nema nevolje...

Zahvaljujem. :)

Мислим да можеш и са телефона да копираш линк, барем ја тако радим. Не знам како је на Андроиду, али на iOS-у ставиш прст на слику и држиш секунд-две (long press) и отвори се мени у коме једна од ставки ”Copy Link”.

Подели на овим сајтовима

пре 28 минута, uros рече

Rand Polu da je siguran da ce on (Pol) predstaviti svoj fenomenalni health bill.

Rend je bio protiv, svaka mu čast. :)

Ako Tramp misli da će da podrži ovo njegovo, blesav je. U najboljem slučaju, biće malo bolje nego ObamaCare... I drago mi je da se 'dobri republikanci' (libertarijanska frakcija) protive.

Uzdao sam se u tebe, Doni, trolovao kao retard, don't let me down, please! :( 

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...