Jump to content

Председник Америке, Доналд Џ Трамп

Оцени ову тему

RYLAH

Препоручена порука

пре 12 минута, Paradoksologija рече

Mjok, po stilu pisanja skroz muško (sad delić iz disertacije daje rezultat 99% muško uz komentar "People who use language of this kind tend to be the epitome of masculinity!")

Nači, da mi se obraćaš sa he/him, ništa to genderqueer, ščuo?

Male brain? :)

Подели на овим сајтовима

• Одговори 11.7k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Grizzly Adams

1009

• Аурор

2184

• cloudking

1021

• Avocado

956

Популарни дани

пре 28 минута, Paradoksologija рече

Mjok, po stilu pisanja skroz muško (sad delić iz disertacije daje rezultat 99% muško uz komentar "People who use language of this kind tend to be the epitome of masculinity!")

Пази се само алтрајтоваца, они се ложе на такве с каквима те идентификује биг дејта! :ani_biggrin:

Подели на овим сајтовима

пре 31 минута, Paradoksologija рече

Мени каже да имам 27 година ( омаши за 4 :smeh1: ) и да сам 92% мужеван, тј. оличење мужевности!

Пфах, добар виц :smeh1:

Подели на овим сајтовима

85% вероватноће да сам мушкарац и 97% да сам стрејт. 

Лајкови који ме чине мужевнијим: Singing, App Store и Pop Rock. (wtf???)

Лајкови који ме чине женственијим:  Фереро Роше, Годива чоколаде и Хју Лори (wtf???)

Отворен сам, либерална и уметничка душа, али политички конзервативан, импулсиван и опуштен у исто време, благо компетитиван и изразито контемплативан и релативно задовољан животом у односу на остатак света. 

Цитат

INTJs are very analytical individuals. They are more comfortable working alone than with other people, and are not usually as sociable as others, although they are prepared to take the lead if nobody else is up to the task, or they see a major weakness in the current leadership. They tend to be very pragmatic and logical individuals, often with an individualistic bent and a low tolerance for spin or rampant emotionalism. They are also commonly not susceptible to catchphrases and commonly do not recognize authority based on tradition, rank or title. Hallmark features of the INTJ personality type include independence of thought, strong individualism and creativity. Persons with this personality type work best given large amounts of autonomy and creative freedom. They harbour an innate desire to express themselves; that is to be creative by conceptualizing their own intellectual designs. Analyzing and formulating complex theories are among their greatest strengths.

Цитат

Your Likes suggest that you have Conservative political views. Conservatism is about preserving the status quo and retaining traditional values and institutions, or reversing change to return to the way things were in the past. Conservatism is often associated with ‘right-wing’ views which see some form of social inequality as inevitable or desirable.

Цитат

Your Likes suggest that you do not hold any of the religious views for which specific predictions are made. You fall into the “Other” category, which includes Atheists, Agnostics, Buddhists, Muslims, Jedis and Pastafarians.

По стоти пут сам се уверио да је ”наука” заснована на копању по великим подацима заправо псеудонаука. То што сам лајковао ”Chipotle MExican Gril” истовремено чини да изгледам либералнији и конзервативнији политички. Главна одлика псеудонауке је да њене теорије дају контрадикторна предвиђања, тј. предвиђања која су увек тачна. Одатле оно чувено да псеудонаука није чак ни погрешна.

И коначно, моји лајкови предвиђају највећу вероватнићу да имам образовање из уметнсти (сликање, вајање, цртање) и да нисам у вези (а нисам у вези јер сам лајковао поп, рок, јутјуб и слично више неко ствари сличне Сајмону и Гарфункелу).

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Аурор рече

Male brain? :)

Pa vidiš koje su to gluposti.

пре 15 минута, Juanito рече

По стоти пут сам се уверио да је ”наука” заснована на копању по великим подацима заправо псеудонаука. То што сам лајковао ”Chipotle MExican Gril” истовремено чини да изгледам либералнији и конзервативнији политички. Главна одлика псеудонауке је да њене теорије дају контрадикторна предвиђања, тј. предвиђања која су увек тачна. Одатле оно чувено да псеудонаука није чак ни погрешна.

Ukratko, da. Ja sam strejt muški single ateista, između ostalog. 

Ne znam da li na velike populacije može da bude u proseku bar delimično prediktivno pa zatim da, ciljano gađajući određene grupe određenim predizbornim obećanjima koje su međusobno kontradiktorne, ima neki efekat.

• Волим 1

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Paradoksologija рече

Ne znam da li na velike populacije može da bude u proseku bar delimično prediktivno

Не може јер не постоји теоријски разлог за повезивање лајковања певања и Хју Лорија са полом. Једино што нам подаци говоре је да су жене на фејсбуку из неког разлога више лајковале, на пример, Годива чоколаде од мушкараца. Не постоји ама баш ништа што предвиђа да ће жене лајковати више Годива чоколаде. А ја сам веома љут јер су слично копање почели да користе масовно ”истраживачи” у разним областима. Академско истраживање је пукло потпуно, скроз разумем ове збуњене широм света што верују у теорије завере и не верују више ништа научницима. 

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Juanito рече

Не може јер не постоји теоријски разлог за повезивање лајковања певања и Хју Лорија са полом. Једино што нам подаци говоре је да су жене на фејсбуку из неког разлога више лајковале, на пример, Годива чоколаде од мушкараца. Не постоји ама баш ништа што предвиђа да ће жене лајковати више Годива чоколаде. А ја сам веома љут јер су слично копање почели да користе масовно ”истраживачи” у разним областима. Академско истраживање је пукло потпуно, скроз разумем ове збуњене широм света што верују у теорије завере и не верују више ништа научницима. 

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

пре 32 минута, Juanito рече

85% вероватноће да сам мушкарац

Добар си, ја 83% :ani_biggrin: Иначе то што сам лајковао Корн ме чини мање интелигентним од већине  :)))

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Juanito рече

Nisam mislila u smislu bilo kakvog utvrđivanja činjenica ili uzročno-posledičnih veza, nego baš u smislu praktične upotrebe u ove svrhe - dakle, ako imaš, recimo, određenu korelaciju između lajkova i pola koju si već utvrdio, onda targetiraš one koji su lajkovali Godivu, pevanje i Hju Lorija reklamama koje si namenio ženama i imaš veće šanse da potrefiš potencijalnu mušteriju, ne? I opet samo po korelacijama i stereotipima, jer odakle ti ideja da je poruka koju si namenio ženama efikasna za žene osim otud?

Znači, tu nauke nema u smislu širenja saznanja o ma čemu, samo u komercijalne svrhe, što je samo po sebi prilično poražavajuće.

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, GeniusAtWork рече

Иначе то што сам лајковао Корн ме чини мање интелигентним од већине  :)))

GMO corn, уништава сиве ћелије. 

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, GeniusAtWork рече

Добар си, ја 83% :ani_biggrin: Иначе то што сам лајковао Корн ме чини мање интелигентним од већине  :)))

Mene Black Sabbath čini manje inteligentnom. I više muškarcem. Hmmm... :smeh2:

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...