Jump to content

Председник Америке, Доналд Џ Трамп

Оцени ову тему

RYLAH

Препоручена порука

1 hour ago, Господин Дареалис рече

Али како не капираш, Обама је кул и господин, а Трамп је балван и билмез и расиста и ретард? :)

И негосподин је и буквално Хитлер такође!

Ma pusti to, propade republikancima glavni adut u borbi protiv LGBT populacije.

Kako ce sad da se pozivaju na svetost porodice kad su za precednika izabrali coveka koji je prvu zenu prevario drugom a drugu trecom, drzi striptiz klubove i pobornik je novog pokreta udvaranja pod imenom "grab em by the p..."?

Msm, el nece bude smesno kad izadje na televizor s retorikom "gej brakovi su nemoralni"

:D:D:D

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

• Одговори 11.7k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Grizzly Adams

1009

• Аурор

2184

• cloudking

1021

• Avocado

956

Популарни дани

Ево неких добрих коментара на које сам наишао, кога интересује да разуме боље шта се заправо десило:

http://www.internationalman.com//articles/doug-casey-on-why-trump-came-out-on-top

https://hbr.org/2016/11/what-so-many-people-dont-get-about-the-u-s-working-class

https://www.theburningplatform.com/2016/11/10/sorry-snowflake-but-its-not-over/

• Волим 1

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

21 minutes ago, Grizzly Adams рече

Свашта од тебе...

donald-trump-flag-x750-500x375.jpg

Pa nije on tu da sprovodi svoja licna ubedjenja ;)

Za republikance ja jasan stav po tom pitanju

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

5 hours ago, Ronald рече

geotice od Srba, kako ce da pomire sve ove za njih paradokse koji se kataliziju nevjerovatnom brzinom. 

Подели на овим сајтовима

2 minutes ago, Pancakes рече

geotice od Srba, kako ce da pomire sve ove za njih paradokse koji se kataliziju nevjerovatnom brzinom. 

Ја сам један од оних који мисли да се овим избором за нас ништа значајно неће променити.

Али кад видим вас уберморалне који би свима да делите лекције како кукумавчите, сад ми је драго да је победио Трамп. И уживам у свему овоме што се може видети по Интернетима, како глупи људи мисле да је дошао крај света, или како се види колики су заправо лицемери били кад су делили лекције из демократије другима. 

И не, неће свет да се сруши, нити ће Трамп Србима да врати Косово заједно са Путином на белом ждралу, нити ће Србији да буде боље све док се ми сами не променимо између себе, таквих илузија не треба имати. Али је много лепо да се види колике су заправо размере тог лицемерја које се годинама градило и заливало, а сад испливало по целом Интернету. И много је лепо што такво лицемерје више неће да добије прилике да ликује и да било коме дели било какве моралне лекције, и што је такво лицемерје коначно лупљено по глави великом мотком, и што ће сви ти којима је годинама титрано сад да добију прилику да виде где су и шта су заправо. А добро ће да буде и по њих, даће им прилике да се промене.

И за крај, ево га пример човека који је пораз поднео крајње спортски, онако како и треба, иако се свим снагама борио да Трамп не буде изабра, и сад га због тога поштујем још више (ако Јућуб неће да вам пусти видео јер нисте из Америка, чуо сам да има људи који користе додатак за претраживач који се зове Proxmate да би заобишли те глупости):

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

21 minutes ago, RYLAH рече

Ја сам један од оних који мисли да се овим избором за нас ништа значајно неће променити.

Наравно, ко мисли да ће он сада ићи да "исправља" нечије грешке или се "извињава" пао је с` Марса и боље му је да се тамо врати што пре...

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

3 minutes ago, RYLAH рече

Али кад видим вас уберморалне који би свима да делите лекције како кукумавчите, сад ми је драго да је победио Трамп. И уживам у свему овоме што се може видети по Интернетима, како глупи људи мисле да је дошао крај света, или како се види колики су заправо лицемери били кад су делили лекције из демократије другима. 

Tvoj post uopste ne odgovoara na moju repliku Ronaldovom postu, niti sadrzaju u linkovima koje je okacio. A za neupucune, linkovi sadrze stav i realnu zabrinutost covjeka o dogadjajima iz 90-tih i milosevicem, stavovi koji ne titraju ovdasnjem javnom mnjenju jer im je mozak ispran visedecenijskim populizmom. Pa sam se samo pitao kako ce da pomire suprostavljene realnosti koje im stizu sa zapada... ovamo trampovi posteri...ali izgleda da se svaki nalet entuzijazma kojim konzervatici masu okolo, prije ili kasnije transformisu u neku trivijalnost... 

Uostalom, to o dijeljenju lekcija imas na obije strane. Ne znam cemu to forsiranje interent klipova koji treba da budu dokazi za sta? Euforiju posle izbora i trenutno nezadovoljostvo glasaca? One gore okacen intervju u sa mr.Buffetom... on je najkorektniji sagovrnik na temu i najblizi stavu koji se nadam da ima razumna vecina Hilarijevih glasaca. Svaka vlast i moc zasluzuje kritiku, biti u nekoj vrsti opozicije je duznost rekao bih svakog ko iole misli glavom. Da je pobijedila Hilari, pritisak i kritika takodje ne bi izostali, isto je bilo kada je Obama pobijedio. Inace, da je nekome drago tj. iz inata navija za njega zbog nekih izjava na interenetu je nesto sto kod mene spada u plemenski nivo obracunavanja i nedostatak stava, tako da mi nista ne znaci sto je nekome drago i uziva u interenet klipovima.

Svaka cast svakome na podnosenju poraz, ali najvise sportski i dostojanstveno poraz u ovome je podnijela sama Hilari, imajuci u vidu sve okolnosti.

Подели на овим сајтовима

Добар и забаван коментар о томе шта нови прецедник заиста (не)може:

https://www.lewrockwell.com/2016/11/fred-reed/cometh-hangover/

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...