Jump to content

Председник Америке, Доналд Џ Трамп

Оцени ову тему

RYLAH

Препоручена порука

3 minutes ago, Господин Дареалис рече

Ако не мислиш ово, ти си онда расиста

A tesko je promisliti dobro provjerenu moc manipulacije i budjenja niskih strasti kod vecine, koja je velikim % proporcionalna neobrazovanosti i neznanju. Mada kada si dio vecine, to je tesko spoznati, kapiram.

to je tragedija

Fascism is not our future—it cannot be; we cannot allow it to be so—but this is surely the way fascism can begin.

http://www.newyorker.com/news/news-desk/an-american-tragedy-donald-trump

Подели на овим сајтовима

• Одговори 11.7k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Grizzly Adams

1009

• Аурор

2184

• cloudking

1021

• Avocado

956

Популарни дани

6 hours ago, Господин Дареалис рече

:smeh1:

FB_IMG_1478869268758.jpg

Sto bih ja volela da imam ovakvog drugara u Kanadi. Ispicetka mi je delovao kao neki agresivac, ali tip je super zabavan. Pocinje da mi se svidja :)

Подели на овим сајтовима

6 hours ago, Avocado рече

Ma daj Flo, i u Kanadi i u Americi imaš organizovane rasističke i neonacističke grupe... nemoj da se zavitlavamo i da pričamo koješta just to make a silly point...

Pri čemu mislim da u Kanadi toga ima manje nego u većini drugih zemalja ali tvrditi da je nemoguće biti fašista ili rasista u Kanadi je prosto smešno...

Kapiram da je tesko to razumeti cak i nekome iz multikulturalne sredine razvijene Evrope a kamo li iz Srbije ali veruj mi da je u Kanadi tako, bar koliko sam ja videla i naucila za ove dve godine. Za Ameriku ne znam, ogromna je pa verovatno ima i toga, ali opet ti kazem- pokusaj da sagledas celinu. Te grupe o kojima pricas su marginalizovane i minorne grupe ludaka i one nikako ne mogu biti reper za oslikavanje nekog glasackog tela kome su odlucili da se priklone. Jednostavno su nebitni i ko god dodje progonice ih jer ih ispravno detektuju kao potencijalne kriminalce ( bez obzira da li su kkk ili neka crnacka slicna organizacija ili muslimanska ili jevrejska, kineska ili indijska). Ovo drustvo ne tolerise takvi vrstu rasizma i to je duboko ukorenjeno i u mentalitetu i u pravnom sistemu i nastavice da postoji ko god bio predsednik.

Подели на овим сајтовима

У Сједињеним Америчким Државама активисти су окачили плакат са ликом актуелног председника Барака Обаме са натписом „Збогом, убицо“.

Плакат је окачен на Меморијалном мосту Арлингтон у Вашингтону.

„На овај начин желели смо да се опростимо од убице Барака Обаме, који ће ускоро напустити своје место. Он је одговоран за смрт хиљада цивила у Либији, Сирији, Ираку, Јемену и Украјини. Током свог председавања покренуо је много крвавих ратова. Он не заслужује Нобелову награду за мир. Права ’награда‘ га чека на оптуженичкој клупи Хашког суда“, написао је један од учесника акције на свом твитер-налогу.

"Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо"

Архимандрит Софроније

Подели на овим сајтовима

@Grizzly Adams

Него бро, да те питам. Ти си овако америчански православни Србин са дуљим стажом на континенту од Милене и Фло која је уосталом у Канади ако се не варам...

Дакле, како стоје ствари са чињеницом да је Доналд Трамп победио на изборима одржаним на Митровдан, да ће званично постати Председник након Конференције електора која се одржава на Никољдан, те да ће се уселити у Белу Кућу следеће године на Јовањдан. Мсм јел` се огласио неко по том питању?

Подели на овим сајтовима

1 minute ago, Grizzly Adams рече

@Golub

Извор?

http://iskra.co/svet/zbogom-ubico-osvanuo-plakat-sa-likom-obame/

"Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо"

Архимандрит Софроније

Подели на овим сајтовима

1 minute ago, Милан Ракић рече

Дакле, како стоје ствари са чињеницом да је Доналд Трамп победио на изборима одржаним на Митровдан, да ће званично постати Председник након Конференције електора која се одржава на Никољдан, те да ће се уселити у Белу Кућу следеће године на Јовањдан. Мсм јел` се огласио неко по том питању?

Па кажу да ће шеф кабинета бити Рајнс Прибус - који је брат православац. Шта више да ти кажем... ;)

330px-Reince_Priebus_by_Gage_Skidmore_3.

https://en.wikipedia.org/wiki/Reince_Priebus

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...