Jump to content

Председник Америке, Доналд Џ Трамп

Оцени ову тему

RYLAH

Препоручена порука

12 minutes ago, Aurelije рече

Okej, kako ti kazes.  Meni je samo zanimljivo kako svi ti intelektualni eltisti ne spominju adresiranje pseudo naucne i anti logicke tvrdnje kada im ne idu u koristi. Nisaam sretao mnogo naucnika koji su izlazili sa otvorenom kritikom Al Gore-ovog dokumentarca. Medjutim kada crowder napravi.. odma dolazi odgovor. :) 

GZ posmatraj pocev od uzroka a za to pogledaj sta kazu ekolozi, to je broj jedan, pogledaj blog dr. Glen Barry-a. Uvijek kreces od uzroka, a ovde je covjek, koji unistava sve redom, a mnogo manje obnavlja. I hipoteza o UH nije nikakva nauka, jer ne postoji nekakva teorija o hrani, posto su ljudi svastojedi i dobro se adaptiraju.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 11.7k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Grizzly Adams

1009

• Аурор

2184

• cloudking

1021

• Avocado

956

Популарни дани

2 minutes ago, ☺︎ Juan ☺︎ рече

@Grizzly Adams

Али сад без зезања. Зар није мало лицемерно да лик прозива левичаре што стално "грде" беле мушкарце средње класе и говоре шта да раде и шта ваља, а шта не ваља, а он то исто ради и мушкарцима и женама, само из своје верске перспективе? Зашто би његово моралисање требало да ми буде прихватљивије од левичарског? Стварно више не контам овај свет...

Па нигде нисам рекао да подржавам све његове ставове...

Мислим да је добро објаснио ситуацију у вези избора, а шта мисли о другим стварима не знам.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

4 minutes ago, Grizzly Adams рече

Па нигде нисам рекао да подржавам све његове ставове...

Мислим да је добро објаснио ситуацију у вези избора, а шта мисли о другим стварима не знам.

Нисам ни рекао да га подржаваш. Него реко ајд да прочитам још добрих текстова, кад оно пар текстова испод лик мени, припаднику беле средње хедонистичке класе, говори да сам грешник и да не треба да гледам порниће. :)

Подели на овим сајтовима

2 minutes ago, Ronald рече

trumppeople.jpg

Laznjak http://www.snopes.com/1998-trump-people-quote/

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

24 minutes ago, Ћириличар рече

Е, али знате раја у чему је цака? Да САД има изборни систем као остатак свијета, Клинтонова би побиједила са 200.000 гласова више :)))

Pa u pravu je čovek,od gledanja nema selameta.Hedonista oće uživo,da mož se opipa :ani_biggrin:Her Žika je to davno objasnio :sunce:

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

1 minute ago, Justin Waters рече

Sad naletio na sliku, pa me nasmija, znaci slican laznjak kao za Srbiju:D

Подели на овим сајтовима

Избором Трампа започеле су  и ланчане реакције по свету...

ПУТИН: Рачунамо да ће се власт Црне Горе придржавати избалансиране политике

09.11.2016. - 17:53
ИСКРА на Фејсбуку

Фото: Танјуг

Фото: Танјуг

Путин се присутнима обратио и у светлу председнмичких резултата у САД.

Русија се нада да ће руководство Црне Горе спроводити избалансирану линију политике, изјавио је руски председник Владимир Путин.

„Наши односи са Црном Гором су се увек заснивали на пријатељству. Рачунамо на то да ће се власт Црне Горе придржавати избалансиране политике како бисмо заједнички развијали међудржавне односе у свим областима“, рекао је он.

Он се осврнуо и на односе са државном заједницом Републике Српске и Федерације БиХ (БиХ) рекавши да се навршава 20 година од успостављања дипломатске мисије са том земљом.

На церемонији у Кремљу учествовало је 19 представника земаља, међу којима и представници Бурундиja, Грчкe, Колумбијe, Малиja, Црнe Горe, Сомалијe, Чадa, Гамбијe, Луксембургa, Холандијe, Финскe, Исландa, државне заједнице Републике Српске и Федерације БиХ (БиХ), Камбоџе, Пољске, Туркменистана, Гвинеје.и других држава.

"Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо"

Архимандрит Софроније

Подели на овим сајтовима

А онда брже-боље Мило одговара:

Milo Đukanović je to kazao odgovarajući na poruku predsednika Rusije Vladimira Putina da "Moskva računa da će rukovodstvo Crne Gore voditi balansiranu spoljnu politiku".

Crna Gora je i do sada vodila izbalansiranu politiku i nije štedela reči da kaže da oseća poštovanje za ono što je viševekovna tradicija dobre saradnje sa Rusijom", kazao je Đukanović novinarima u Podgorici, komentarišući odnose sa Moskvom.

Prema njegovim rečima, vlast u Podgorici "žali što je došlo do određenih problema u odnosima sa Rusijom".

"Nismo ih ničim izazvali, i mislim da smo verovatno izazvali nezadovoljstvo drugih krugova u Rusiji našom odlukom da sledimo svoj nacionalni interes", rekao je Đukanović.

"Vodimo izbalansiranu politiku i onu koja će uvažavati tradicionalne odnose", dodao je odlazeći premijer.

Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je ranije danas da Moskva računa da će rukovodstvo Crne Gore voditi "izbalansiranu spoljnu politiku".

"Računamo da će se crnogorsko rukovodstvo pridržavati izbalansirane spoljne politike, i mi ćemo nastaviti naše odnose u svim oblastima", rekao je Putin u Kremlju tokom svečanog uručivanja akreditivnih pisama novih ambasadora.

On je naveo da su se "odnosi sa Crnom Gorom uvek zasnivali na davnim tradicijama prijateljstva".

Odnosi Crne Gore i Rusije su se pogoršali 2014. godine, kada se zvanična Podgorica pridružila sankcijama EU protiv Moskve zbog krize u Ukrajini.

Rusija je protiv članstva Crne Gore u NATO-u i tražila je od njenih vlasti da omoguće referendum o pridruživanju Severnoatlanskom savezu.

"Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо"

Архимандрит Софроније

Подели на овим сајтовима

11 minutes ago, Ronald рече

trumppeople.jpg

Vizionar.:sunce:

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...