Jump to content

Препоручена порука

Окренуле су се вредности на главачке

Кажу да је ово век технологије, а људи никад више гладнији и  жеднији Бога.

Само то као не признају, можда стварно и нису свесни чињенице да без Бога не можемо.

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

Живот у Србији је веома суров. Последњих неколико деценија је катастрофалан. Наш народ је са патолошком индивидуалношћу, не постоји осећај за заједницу, држава се сматра највећим непријатељем, исувише смо сиромашни, отворено лагани, све то од најранијег детињсва код људи доводи до поремећаја психе и душе. Све ово што се данас дешава јесте страшно, када прочиташ останеш затечен, али, да се не лажемо, није неочекивано.

Подели на овим сајтовима

Slažem se sa svim... Nije ovo stanje pesimizma što pišemo ili kakvo stanje očajanja.. Zaista je sve tako.. i kako samo da okreneš glavu i da se praviš lud .. kad gde god je okrenuo vidiš neko zlo... Nema dana da čovek ne čuje za zlo. Danas sam svesno odlučila.. pošto sam kod roditelja u poseti.. da ne gledam vesti.. nego da se opustim... radujem životu.. jer to stvarno želim.. da se nasmejem sa starim prijateljima sa kojima sam sedela u školskoj klupi i tako.... Sednemo mi u baštu.. poručimo pićence.. Malo se našalimo (15ak min)... Kad stiže vest da se od komšinice koja drži butik pre nekoliko sati... sin bacio pod teretni voz i da ništa nije ostalo od njega (ni 20god nije imao)... Muk.... Svi ćute... Mučna tišina... Žalost... Evo me došla sam kući... i mislim se kako je toj majci...? Gospode pomiluj... 

Подели на овим сајтовима

On 30.8.2016. at 22:28, Драгана Милошевић рече

можда стварно и нису свесни чињенице да без Бога не можемо.

....pre nego što je ubila majku, psa i sebe, sredila stan, namestila kosu u punđu i obukla jednu od lepših haljina....ostavila oproštajno pismo u kojem je objasnila motiv svog čina - nije više mogla da gleda kako joj se majka muči, sebi je oduzela život jer joj je obećala da je neće nikad ostaviti, i psa je ubila kako bi ga poštedela patnje. 

izvor

Подели на овим сајтовима

Ne mogu da razumem novinare koji pišu ovakve stvari ... A ljudi to čitaju i kao da se time hrane ... Nema teže stvari nego nekoga obavestiti o tragediji bilo koje vrste ... ni veće radosti nego nekome saopstiti radosne vesti ... Ne razumem ... Zato izbegavam novine ... Ponekad ... pre nego sto ih bacim u kantu ...prelistam ... U nadi da ću pročitati nešto lepo ...

:351780:

Подели на овим сајтовима

Како би било да новинари избаце црну хронику из новина, са ТВ- а, и да пласирају позитивне вести?

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

25 minutes ago, Драгана Милошевић рече

Како би било да новинари избаце црну хронику из новина, са ТВ- а, и да пласирају позитивне вести?

Bilo bi pametno .

:351780:

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...

Moram da izlijem višak tuge i ogorčenja. Svaki dan (samo naslove) čitam, tragedija za tragedijom. Strašno je napisati. Ako li isključim sve medije na fb, onda prisustvujem dnevniku koji starci gledaju pa čujem; ili ljudi pričaju, pa opet čujem. 

Zli dani, loši ljudi. Treba čuvati djecu i omladinu, bdjeti non stop nad njima, komunicirati s njima po svaku cijenu, biti upućen, poznavati društvo, kretanje.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...