Jump to content

Evo kako preživeti razvod braka!

Оцени ову тему

JESSY

Препоручена порука

Управо сада, ViktorijaV рече

Ne razumem.

šta ne razumeš? da ima ljudi koji hrane svoj ego ili leče komplekse ili se plaše samoće, ili šta god, koji ostaju u vezi sa osobom koja ih voli a da oni nju ne vole, štaviše verovatno je i preziru...mnogo češća pojava nego raskid sa osobom koju ne vole.

• Свиђа ми се 1

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, ViktorijaV рече

Treba biti uvek slobodan od vezivanja  za prolazno, a to je askeza, podvig!!!

Naravno, mi suvozemljasi laici smo daleko od toga ali moguc je neki pomak.

Ako shvatamo da je sve Gospodnja svojina, pa i nasa deca, a nama dato na privremenu uslugu..upotrebu...

I ako ljubav shvatamo kao davanje.

Zelim ti srecu, ako nisi srecan sa mnom idi tamo gde ces biti srecan.

(Baska one zlurade misli neka, videces ti koga si izgubio IMA BOGA itakotooooooo:))))))))

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Снежана рече

šta ne razumeš? da ima ljudi koji hrane svoj ego ili leče komplekse ili se plaše samoće, ili šta god, koji ostaju u vezi sa osobom koja ih voli a da oni nju ne vole, štaviše verovatno je i preziru...mnogo češća pojava nego raskid sa osobom koju ne vole.

Nisi tako napisala u prvom postu pa sam se zbunila. Da, ima svega...muka kako god.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Nikola Stojanovic рече

De ste zenske, koe ima

eo, nismo te oženili, ali ako nas pažljivo budeš slušao i pratio uputstva, razvešćemo te brzo i efikasno :)))))

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Снежана рече

Da, to je kad coveka upotrebljavas bas kao stvar od koje imas koristi.

Skraceno krvopije:))))))))))

Подели на овим сајтовима

Управо сада, emilija рече

Naravno, mi suvozemljasi laici smo daleko od toga ali moguc je neki pomak.

Ako shvatamo da je sve Gospodnja svojina, pa i nasa deca, a nama dato na privremenu uslugu..upotrebu...

I ako ljubav shvatamo kao davanje.

Zelim ti srecu, ako nisi srecan sa mnom idi tamo gde ces biti srecan.

(Baska one zlurade misli neka, videces ti koga si izgubio IMA BOGA itakotooooooo:))))))))

Naravno. Treba mirno podneti da te neko ne  voli. Ni slučajno..

Подели на овим сајтовима

Kakav ajvar leskovacki sad brisem, to nije moguce. to je vrednije od zlata, zivota mi moga. Samo od dobre zemske nije, to priznajem. 

,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." :D:D

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, emilija рече

Da, to je kad coveka upotrebljavas bas kao stvar od koje imas koristi.

Skraceno krvopije:))))))))))

To može tako da se protumači, ali je sigurno mnogo potrebno za razvod. Mislim da razvod nije rešenje, da uvek treba pokušati spasiti porodicu, naravno ako ima dece..

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, ViktorijaV рече

Mislim da razvod nije rešenje, da uvek treba pokušati spasiti porodicu

nije uvek

ali ako posle silnih pokusaja sve ostane isto....

dodje trenutak kad kao bojler koji dostigne odredjenu temperaturu, samo prestane da radi, tako i covek pregori, nema vise kapaciteta da se trudi i ulaze u nesto sto se ne mrda

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, ViktorijaV рече

To može tako da se protumači, ali je sigurno mnogo potrebno za razvod. Mislim da razvod nije rešenje, da uvek treba pokušati spasiti porodicu, naravno ako ima dece..

Apsolutno.

Svaki brak je strogo individualna prica u koju ulaze formirane licnosti sa bogatim istorijama svojim i svojih predaka....nemoguce je generalizovati.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Драшко рече

nije uvek

ali ako posle silnih pokusaja sve ostane isto....

dodje trenutak kad kao bojler koji dostigne odredjenu temperaturu, samo prestane da radi, tako i covek pregori, nema vise kapaciteta da se trudi i ulaze u nesto sto se ne mrda

ne_shvata

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...