Jump to content

Шта је циљ живота хришћанина?

Препоручена порука

On 28. 6. 2016. at 13:37, Џуманџи рече

Предраже, питам Вас и остале форумаше, без цитата молићу. :)

Живо ме занима шта има да каже @RYLAH Многогрешни. :)))

Expand  

1. Да научим да играм брејкденс.

2. Да бих могао да се дружим са Ђогани Фантастиком, слушам приче са естраде из деведесетих, записујем и онда продајем таблоидима или уцењујем оне бољесетојеће.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

On 28. 6. 2016. at 16:20, RYLAH рече

2. Да бих могао да се дружим са Ђогани Фантастиком, слушам приче са естраде из деведесетих, записујем и онда продајем таблоидима или уцењујем оне бољесетојеће.

Expand  

Зар адвокати не живе довољно добро и без тога? :)))

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

On 28. 6. 2016. at 16:23, Anika рече

Зар адвокати не живе довољно добро и без тога? :)))

Expand  

Крвав је то леба, мука...

Оћу да играм брејкденс и да будем познат, да за мене песме пише Марина Туцаковић!

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

. . . 

Expand  

Ниси озбиљан, знаш зашто те прозвах Многогрешним, џаба ми овде правиш шегу и врдаш. ;) I KNOW WHAT YOU WROTE LAST SUMMER! :))

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

On 28. 6. 2016. at 16:27, RYLAH рече

Крвав је то леба, мука...

Оћу да играм брејкденс и да будем познат, да за мене песме пише Марина Туцаковић!

Expand  

Види прво ко за њу пише, прича се свашта... :D

Знам све, имам једног адвоката кући... :)

• Волим 1

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

On 28. 6. 2016. at 16:28, Џуманџи рече

Ниси озбиљан, знаш зашто те прозвах Многогрешним, џаба ми овде правиш шегу и врдаш. ;) I KNOW WHAT YOU WROTE LAST SUMMER! :))

Expand  

Де знам шта сам писао и кад, нем поима шта је јуче било!

• Волим 1

Подели на овим сајтовима

Е Риле, док платиш све порезе ништа ти не остане, мука... :)

Подели на овим сајтовима

On 28. 6. 2016. at 16:32, RYLAH рече

Де знам шта сам писао и кад, нем поима шта је јуче било!

Expand  

Знам ја... 46f.jpg

http://knowyourmeme.com/memes/im-watching-you

...и зато ми не тролуј тему. ;):)))

• Волим 1

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

Expand  

:) Даваћу ти часове бесплатно :ani_biggrin: / знам један  али Главни корак / , морам да се укључим, кад већ помену брејк....:)

У 8 или 7 или 6 основне  / не знам баш сигурно / на школској приредби, брејкисала  тај један Једини корак који знам/ и још увек га знам /  као позадински шмек главне сцене ....  :D

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

Reke meda i mleka,72 device ... :P

Salu na stranu,prevazilazenje ove pale prirode sa svim manama koje ovo telo sad pokazuje kroz vasrksenje a najbitnije od svega zajednica sa Bogom i svim precima i potomcima :D .

Подели на овим сајтовима

Хм.

1. Да стекнем унутрашњи мир и сачувам га. А то је резултат стицања Духа Светог.

Без Њега ништа нема смисла, Он блажи овај горак укус немоћи.

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

On 28. 6. 2016. at 12:18, Џуманџи рече

Дакле, интересује ме:

1. шта је циљ Вашег живота као хришћанина? и

2. зашто (је Ваш циљ баш тај)?

:)

Expand  

1. Да победим у такмичењу испијања зидараца пред задружном продавницом.

2. Популаран да будем.

Оно што би требало да буде циљ сваког хришћанина, без обзира на појединачне жеље и стремљења, а то је задобијање неких врлина, пре свега смирења, јер је без тога илузорна моја вера у Васкресење. Одбацићу Га. Било која врлина (што више то боље) јесте пут до неког од многих станова, а поменута стремљења ми могу бити само помоћно средство кроз које ћу, реализујући своје таленте, откривати ко сам и вршити испитивање докле сам у задобијању врлина стигао, где се налазим у односу на есхатолошког себе, колико још имам "простора".

Јер овај син мој бјеше мртав, и оживје; и изгубљен бјеше, и нађе се. Сваки човјек најприје добро вино износи, а када се опију, онда лошије; а ти си чувао добро вино до сада. Што око не видје, и ухо не чу, и у срце човјеку не дође, оно припреми Бог онима који га љубе. Јер сад видимо као у огледалу, у загонетки, а онда ћемо лицем у лице; сад знам дјелимично, а онда ћу познати као што бих познат.

Подели на овим сајтовима

Expand  

Да се сјединим са Христом.

Expand  

Кажу неки светитељи и мистичари да је сједињење са Богом боље од секса и оргазма. Па, баш да видим ...

Подели на овим сајтовима

Дакле, интересује ме:

:)

Expand  

1. да научим да волим и да не осуђујем

2. зато што верујем да ћу тако бити ближа Богу и осетити Његове благодатне дарове

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...