Jump to content

Ćaskanje o ljubavi (muško-ženskim odnosima)

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 5.3k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 3 часа, Neša_ рече

Nećeš mi verovati, ali iz istih razloga neće da se druže sa mnom .

Како ти не бих веровала кад и сама радим тако? 

Нпр баш сам желела да упознам тета Ајлу док нисам сазнала да је метар и жилет. Сада више нешто немам жељу чак иако је лепа и згодна предузетница.

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, Neša_ рече

Ona bar može da obuje štikle, a ja ne mogu ni to.

Obuj i ti kao Prince, mozda te krene kod zena:D

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Natasa. рече

Evo ti odgovora šta je tvoj problem. Ne kažem da treba da tražiš stariju od sebe, ali možda da porazmisliš o podizanju starosne granice? 

Ma nemam ja problem stvarno sa tim da li je mladja ili starija i generalno sa zenama ( imam dobru komunikaciju) i ne kukam samo eto cisto piskaram. ? 

Poznajem devojke raznih dobi. Ali najbolje funkcionisem sa mladjom devojkom. ne_shvata

Mada kad covek razmisli nije ni strasno danas biti sam. Lepo je imati nekog, ali je lepo i samovati.

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Ronald рече

Obuj i ti kao Prince, mozda te krene kod zena:D

Али треба то купити. Знаш ли ти колико су штикле скупе?

• Хахаха 1
Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Lady Godiva рече

:))

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

пре 18 минута, Muramasa рече

Ljubim svoju ljubavnicu i forsiram plan 

Mislis kombinaciju. Hehe

Zato ti i ne treba zenidba. Sto ne kazes ovim prepodobnim da imas neku , pa ce da prestanu da te jure.

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Liga Džentlmena рече

Ma nemam ja problem stvarno sa tim da li je mladja ili starija i generalno sa zenama ( imam dobru komunikaciju) i ne kukam samo eto cisto piskaram. ? 

Poznajem devojke raznih dobi. Ali najbolje funkcionisem sa mladjom devojkom. ne_shvata

Mada kad covek razmialk nije ni strasno danas biti sam. Lepo je omati nekog, ali je lepo i samovati.

samuj ti, samo nemoj da docekas 44 ko Dragi pa da zakukas kako ti je zivot prosao, trazi devojke iz tvoje lige, ocigledno te lepotice nece, nije ni to strasno ako shvatis na vreme..inace, devojci kojoj se zaista svidis, nece te zavlaciti i prenemagati se..nije strasno biti odbijen, malo da ukropis svoj ego zavodnika..

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Lady Godiva рече

Pozajmice mu neka djevojka sa foruma:D

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...