Ana B. Написано Септембар 9, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2018 пре 1 минут, Natasa. рече To je vrlo opasno razmišljanje i nažalost često. Udala sam se...šta me briga...to ne valja. Znam da se sad zezaš, ali opuste se žene i zanemare socijalni život. I kad sam se udala htela ja da izađem sa drugaricama, ko mi brani naravno. Sve sam dobijala neke bezvezne termine, jer su dobri termini rezervisani za druženje sa drugim parovima (uglavnom muževljevim prijateljima). Moj muž nije imao takvih problema, oni se druže bez obzira na bračni status. Baš sranje Nije, smisao života jeste brinuti o nekom, a to je porodica na prvom mestu, prijatelji su tu i tamo... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Септембар 9, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2018 Управо сада, Ana B. рече Birkanje Ne valja to. Prođe vreme, lepota izbledi, plodnost opada, drugarice se poudaše, drugovi pooženiše...najopasnija laž je da su godine samo broj. Naravno ni u ludilu prvi koji naiđe samo da se reši bračni status, ali treba biti svestan vremena. Ana B. and Flojd је реаговао/ла на ово 2 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Септембар 9, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2018 пре 2 минута, Natasa. рече Ne valja to. Prođe vreme, lepota izbledi, plodnost opada, drugarice se poudaše, drugovi pooženiše...najopasnija laž je da su godine samo broj. Naravno ni u ludilu prvi koji naiđe samo da se reši bračni status, ali treba biti svestan vremena. Treba, a treba i promeniti sredinu što sam i uradila... A vreme istina, al to mi sad dođe kao iskušenje, vraćanje unazad... Natasa. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плаво Небо Написано Септембар 9, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2018 On 6.9.2018. at 21:41, Liga Džentlmena рече U tome je i poenta. Ja ne bih bio srecan pored takve devojke ( imao sam iskustva i vezu sa takvom devojkom pre par godina pa zato pisem o tome) a verujem da ni ona ne bih bila pored mene. Sto znaci ni ti ni ja ne gledamo isto na veru i religiju kao ni na te stvari, sta vise i zivotna iskustva su nam drugacija pa drugacije percipiramo stvari. Ja sam mozda strastveniji i predaniji u svemu ato radim pa cak i u tome, ali sam spreman na prilagodjavanje samim tim sto bih uradio nesto za nju ali bih trazio da i ona uradi nesto za mene. Sta vise, smatram i da kada se ona zaljubi i ti kada se zaljubis ( pravo i iskreno spremni ste da se prilagodjavate i trudis se da drugu stranu ucinis srecnom) i onda necete sebi postavljati takva i slicna pitanja. Nego cete se o svemu lepo dogoviriti. У праву си, не предајем себе колико треба, чак шта више, у последње време брзо и одустајем од везе. Зато се никада нећу ни оженити, јер, у њиховој природи је да искушавају, вагају, манипулишу осећањима, само да би виделе да ли су довољно вољене. Шта ћеш, из тог неког страха да ће бити повређене оне су такве. Али, ипак, немам стрпљења за тако нешто и брзо дижем руке. А ти брате мој, ако сам те добро разумео, не можеш у Кани наћи девојку која на интимне односе пре брака гледа као на нешто што је у складу са вером. Није поента у томе да ли се болести тако преносе, у праву си, баш се и преносе, поента је да девојка ако на спавање са мушкарцем пре брака гледа као на блуд, а блуд је по нашој вери грех, чисто сумњам да ће се она прилагођавати теби. Бог је по том питању њој на првом месту. И још један братски савет, немој користити тај термин ''преподобна'' у негативном конткесту. Није Бог узалуд рекао преко свога псалмопојца: ''Спаси ме Господе, јер, неста преподобнога..“, и ''Будите савршени као што је савршен Отац ваш Небески''. Flojd је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Септембар 9, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2018 пре 2 минута, Ana B. рече Nije, smisao života jeste brinuti o nekom, a to je porodica na prvom mestu, prijatelji su tu i tamo... Naravno, ali je fino izaći i kretati se među ljudima. Niko nije rekao da porodica nije na prvom mestu, svakom normalnom jeste. Ana B. је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Септембар 9, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2018 пре 2 минута, Natasa. рече Svi imaju svoje obaveze, a meni je kretanje za sad ograničeno i zahteva detaljniju organizaciju. Али можеш са бебом да прошеташ до баште кафића или парка на два сата између мењања пелена и храњења, да мало изађеш међу људе, попијеш с неким кафу. Мени је супер кад видим маму и тату с бебицом да шетају предвече. Или, можеш једно вече да замолиш баку или тетку да га припази на два сата да одете на вечеру или у позориште... Наравно, ако ти можеш да га оставиш с неким толико. Flojd је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Септембар 9, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2018 пре 2 минута, Lady Godiva рече Али можеш са бебом да прошеташ до баште кафића или парка на два сата између мењања пелена и храњења, да мало изађеш међу људе, попијеш с неким кафу. Мени је супер кад видим маму и тату с бебицом да шетају предвече. Или, можеш једно вече да замолиш баку или тетку да га припази на два сата да одете на вечеру или у позориште... Наравно, ако ти можеш да га оставиш с неким толико. sta ce u pozoriste kad dolazi na forum Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Септембар 9, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2018 Управо сада, kordun рече sta ce u pozoriste kad dolazi na forum Да гледа згодне мушкарце у хеланкама како скакућу по сцени. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Септембар 9, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2018 пре 6 минута, Ana B. рече Treba i muškarci da se prilagođavaju, a ne da očekuju sve na gotovo Oboje Anci, oboje tereba da se prilagodjavaju. U principu trebamo da naucimo da se zaljubimo, onako iskreno i bez ocekivanja, da se spremimo nekoga da volimo, mazimo, pazimo. Da uzivamo u zivotu sa voljenom osobom. Hehe, pitanje je koji muskarci. Oni svalercici i maco tipovi se tesko prilagodjavaju. ? Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Септембар 9, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2018 пре 1 минут, Muramasa рече I taman da otkačiš ugursuze koji ne vole bebice. Verujem da su bebe slatke većini normalnog sveta. Bući-bući. Осим кад плачу. То је неподношљиво. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Септембар 9, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2018 пре 25 минута, Ana B. рече Birkanje Znam, trazis lepog, zgodnog, pozeljnog od strane zena, da ga lovis i juris i otimas od drugih, i da je dobar u svemu sto radi, da bude markantan. ? Al da bude samo tvoj. Jel sam u pravu. Hehe Ana B. је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Септембар 9, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2018 пре 42 минута, Плаво Небо рече У праву си, не предајем себе колико треба, чак шта више, у последње време брзо и одустајем од везе. Зато се никада нећу ни оженити, јер, у њиховој природи је да искушавају, вагају, манипулишу осећањима, само да би виделе да ли су довољно вољене. Шта ћеш, из тог неког страха да ће бити повређене оне су такве. Али, ипак, немам стрпљења за тако нешто и брзо дижем руке. А ти брате мој, ако сам те добро разумео, не можеш у Кани наћи девојку која на интимне односе пре брака гледа као на нешто што је у складу са вером. Није поента у томе да ли се болести тако преносе, у праву си, баш се и преносе, поента је да девојка ако на спавање са мушкарцем пре брака гледа као на блуд, а блуд је по нашој вери грех, чисто сумњам да ће се она прилагођавати теби. Бог је по том питању њој на првом месту. И још један братски савет, немој користити тај термин ''преподобна'' у негативном конткесту. Није Бог узалуд рекао преко свога псалмопојца: ''Спаси ме Господе, јер, неста преподобнога..“, и ''Будите савршени као што је савршен Отац ваш Небески''. Bio sam iziritiran reakcijom jedne devojke, koja me je malko zavlacila ( po meni nije bila korektna, a mozda ona misli da jeste sto je opet oke) pa sam zato pisao o tome. Sta ces, slabosti. Starac Justin najbolje govori o svemu tome. Ja postujem prepodobne jer sam bio takav pre 7-8 godin. I shvatio da mi to ne prija i promenio nacin zivota iz korena. Meni je cilj da budem srecan i da uzivam u zivotu ( ne nesto extremno). Ja bih brate devojku nevinu cekao do braka ( sto se spavanja tice), ali ne bih pristao na fore, u postu nema nista ( lubljenje, pipkanje, deljenje neznosti itd, sve sto moze kad nije post) osim kad posti za pricest, te nedelje ne bi morali ni da se vidjamo, ali bi mi smetalo da mi u braku brani da spavamo ( osim kad posti za pricest ili kad joj nije do toga, mislim kad postoji stvarno ispravan razlog). To je vec sebicno. Pa one ne razmisljaju da li ce nas povrediti nego samo o sebi( sebicno). Radis panetno, devojka treba da ti da neku interakciju, da te zainteresuje, da ti da povratnu informaciju. Cim krene da se " igra" to je ono sto kazes, zaobilazi ali bukvalno ona ne zna sta zeli i moze samo gadno da te povredi i da se razocaras. Cekaju samo oni koji imaju vec devojku pa bi bolju, koji imaju kombinacije itd. Oni koji vec imaju nekoga pa bi bolje. Iskreni i posteni momci to ne rade. Ja makar to ne bi radio u ovim godinama. Brate, Albanija nije daleko. Tamo ces naci sto trazis. Ako se nase femkaju i birkaju ( ubadaju ludila). Albankama to nije bitno. One ce te voleti samo budi dobar i nezan kakvi i treba da budu dobri momci i postovace te do groba. Imam komsiju koji se ozenio albankom pa znam kako je. Tako da brate bitan ti je samo posao da mozes da je izdrzavas, mada su i one radne i vredne i ne zakeraju mnogo. Ana B. and Lady Godiva је реаговао/ла на ово 1 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Септембар 9, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2018 пре 30 минута, Lady Godiva рече Али можеш са бебом да прошеташ до баште кафића или парка на два сата између мењања пелена и храњења, да мало изађеш међу људе, попијеш с неким кафу. To i radim, minus kafa sa nekim. пре 30 минута, Lady Godiva рече Наравно, ако ти можеш да га оставиш с неким толико. Još je mali za ostavljanje. Smaragdni kamičak је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Септембар 9, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2018 пре 41 минута, Natasa. рече To je vrlo opasno razmišljanje i nažalost često. Udala sam se...šta me briga...to ne valja. Znam da se sad zezaš, ali opuste se žene i zanemare socijalni život. I kad sam se udala htela ja da izađem sa drugaricama, ko mi brani naravno. Sve sam dobijala neke bezvezne termine, jer su dobri termini rezervisani za druženje sa drugim parovima (uglavnom muževljevim prijateljima). Moj muž nije imao takvih problema, oni se druže bez obzira na bračni status. Baš sranje Mada ne treba ni zanemariti prijatelje, pravi prijatelji su kao anđeli Flojd је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Септембар 9, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2018 пре 18 минута, Liga Džentlmena рече Znam, trazis lepog, zgodnog, pozeljnog od strane zena, da ga lovis i juris i otimas od drugih, i da je dobar u svemu sto radi, da bude markantan. ? Al da bude samo tvoj. Jel sam u pravu. Hehe Tražim da ga otimam od njega samog :))))) Flojd је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука