kordun Написано Септембар 7, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2018 пре 4 минута, Sofija_ рече bas lepo vas dvojica caskate o ljubavi, milina vas je citati bolje idi radi nesto po kuci, sta visi stalno na forumu, pocece misOvi u stanu da ti se vataju na paucinu Sofija_ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Септембар 7, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2018 Управо сада, Nebojš.a рече Previđamo je. Da nam ne bi neki kao ti podmetali nogu. Haahah, a kako ja to podmecem nogu? Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Септембар 7, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2018 пре 15 минута, kordun рече ja sam po kompasu lezbo orjentacije , el se i sa mnom slazes Naravno, ako si te orjentacije to znaci da volis zene. To je oke. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Септембар 7, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2018 пре 2 минута, Liga Džentlmena рече Naravno, ako si te orjentacije to znaci da volis zene. To je oke. volim ja i dzentlmene Natasa. and Вукашин Ковачевић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sofija_ Написано Септембар 7, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2018 пре 3 минута, kordun рече bolje idi radi nesto po kuci, sta visi stalno na forumu, pocece misOvi u stanu da ti se vataju na paucinu hocu, kad se zavrsi odmor Ana B., Smaragdni kamičak, Vladan :::. and 2 осталих је реаговао/ла на ово 1 3 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nebojš.a Написано Септембар 7, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2018 пре 2 минута, Liga Džentlmena рече Haahah, a kako ja to podmecem nogu? Sedneš. Uvališ se u stolicu. Pogledaš u cipele. Klimneš glavom levo desno, pa se odlučiš za jednu. I tu jednu podmetneš. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Септембар 7, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2018 пре 53 минута, kordun рече volim ja i dzentlmene I treba, da imas na koga da se ugledas. ? Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Септембар 7, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2018 пре 53 минута, Nebojš.a рече Sedneš. Uvališ se u stolicu. Pogledaš u cipele. Klimneš glavom levo desno, pa se odlučiš za jednu. I tu jednu podmetneš. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Септембар 7, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2018 Sedneš. Uvališ se u stolicu. Pogledaš u cipele. Klimneš glavom levo desno, pa se odlučiš za jednu. I tu jednu podmetneš.Ne podmece, no slucajno, jer se saplice, dok cita levim okom dzentlmenski manifest a desnim pocetak Ilijade. Послато са HUAWEI SCL-L01 користећи Pouke.org мобилну апликацију Flojd је реаговао/ла на ово 1 ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Септембар 8, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2018 http://www.xn--80aaaahbp6awwhfaeihkk0i.xn--c1avg.xn--90a3ac U Rusiji postoji dan kada se praznuje, porodica, vrernost i bracni odnosi ( kao vid postovanja tradicije). A kod nas samo dsn S. Valentina. Hmmmm. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ronin Написано Септембар 8, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2018 пре 38 минута, Liga Džentlmena рече postoji dan kada se praznuje, porodica, vrernost i bracni odnosi то треба да буде сваки дан, а не само једном годишње. А после тога све се враћа на старо: разводи, прељубе итд „Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!” Византијска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Септембар 8, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2018 пре 7 минута, ronin рече то треба да буде сваки дан, а не само једном годишње. А после тога све се враћа на старо: разводи, прељубе итд Treba da se ljudi naviknu da praznuju. Pa da njih 10 promeni odnos prema braku to je uspeh. Pa da je i taj jedan dan to je uspeh. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Септембар 8, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2018 пре 39 минута, Neša_ рече Znači tako izgleda more. Mogao bi da odeš, stvarno ti treba odmor . Neša_ and Flojd је реаговао/ла на ово 1 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sofija_ Написано Септембар 8, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2018 пре 14 минута, Natasa. рече Mogao bi da odeš, stvarno ti treba odmor . Moze!!! Evo muz je dao dozvolu Neso, bienvenido a nuestra casa Natasa., Рапсоди and Neša_ је реаговао/ла на ово 1 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Септембар 8, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2018 On 6.9.2018. at 22:18, Liga Džentlmena рече Ma daaaaj , šta će ti to??? Kao kad bismo mi čitale ljubavne savete Jelene Bačić-Alimpić ili ne daj Bože Marijane Mateus . Sofija_, Neša_ and Vladan :::. је реаговао/ла на ово 3 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука