Paradoksologija Написано Октобар 22, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 22, 2016 Justine, cestitke! Puno pozdrava i podrske za suprugu! Justin Waters, АлександраВ, Лидија Миленковић and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Октобар 23, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 23, 2016 Sjajno Justine, cestitam! Sve najbolje i da nam bebica bude ziva, zdrava, srecna i dugovecna! Justin Waters, АлександраВ, Kaludjerovic Sreten and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mилена КШ Написано Октобар 23, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 23, 2016 Justine čestitke Očekujemo fotografije http://www.youtube.com/watch?v=skAGp_OwU10 http://youtu.be/lKgI7Cxm0go Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Октобар 23, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 23, 2016 Честитамо од срца Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плаво Небо Написано Октобар 23, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 23, 2016 http://prirodnilek.com/kako-prevazici-pms/ http://www.bebac.com/vesti/da-li-je-bezbedna-masaza-u-trudnoci Прво, честитке и све Најлепше Жеље на рођењу деце сваком родитељу који је дао допринос овој теми, а као друго, сетих се да сам имао негде у букмаркс-у сачуване линкове које и приложих уз ову поруку, јер, ако у нечему мушкарац треба да олакша живот својој жени то је период ПМС-а и трудноће П.с. Братее, колико мушкарац само тада треба да примењује правило ''Ћутање је злато, мада, понекад може бити и сребро, али, у сваком случају вреди''. Толико, одох да служим војни рок сада Мајке, а и оне које још то нису постале, али, Боже здравља, даће Бог, не замерите на шали. Свако Добро од Господа вам желим и стварно знам колико је женском бићу тешко у тим данима. Па ипак, исто тако знам и да права мајка гаји неизмерну Љубав према своме породу трпећи сву ту тешкоћу на себи својствен начин. Dijasporka је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dijasporka Написано Октобар 24, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2016 Cestitke na prinovi! Ja sam sad 2. mesec trudnoce, i malo je reci da sam sva nikakva...mucnine, stalno neki bolovi, bljaks...ali danas videsmo bebicu...i njeno malesno srculence...i evo vec krece osecaj da sve ovo vredi...ali se ipak nadam da ce mi uskoro biti malo bolje Natasa. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Чунга Лунга Написано Август 22, 2017 Пријави Подели Написано Август 22, 2017 Smaragdni kamičak, Milica Bajic, АлександраВ and 9 осталих је реаговао/ла на ово 10 1 1 Солидарност ће спасити свет. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Децембар 1, 2019 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2019 Pitanje. Koliko ste se ugojile u trudnoci i da li je to krenulo odmah ili tek u drugom ili trecem trimestru? I kako ste se hranile? U cemu se razlikovala ishrana od pre trudnoce? Negde sam procitala da skoro 12 kg ode na bebu, plodovu vodu, matericu, posteljicu, tkivo grudi, i neke zalihe koje telo odma skladisti kao rezervu za svaki slucaj. Da li je tako bilo i kod vas? ViktorijaV, Драшко, Sanja Т. and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Santi Написано Децембар 1, 2019 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2019 Pfff, pa ne znam baš. Dobila sam 17kg u trudnoći, 8 sam skinula odmah posle porođaja, od čega je dete bilo 4+. Ostatak nikad nisam skinula, čak sam i dodala još kg (što mi nikako nije trebalo, u trudnoću sam ušla sa viškom). Krenula sam da dodajem negde tamo od drugog trimestra, ali mislim da na početku to nisu bili kg, nego nakupljena voda, užasno, ali užasno sam bila natečena tokom cele trudnoće. Jela sam sve isto, samo su mi se stalno tražile maline pa su one bile sastavni deo dana sreća pa sam bila trudna preko leta kad ih je bilo...prenatalne vitamine nisam pila. Nisam pila alkohol (iako mi se strahovito pilo pivo, a inače nisam neki pivopija), nisam pušila, naravno nisam se drogirala, pila lekove koji nisu bezbedni itd. Jela sam sve od namirnica i nisam obraćala pažnju na bapske priče. Лапис Лазули, Natasa. and Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 2 https://lb3f.lilypie.com/nUWBp1.png Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Децембар 1, 2019 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2019 Mozda ti je falio B vitamin posto ti se pilo pivo. Jesi pila neke komplekse B vitamina mozda , folna kiselina? Svuda sam procitala da je folna kiselina must. A moja rodjena sestra je cak zaboravila da je pije i ako su joj rekli nije je ni pila, i dete zdravo jako napredno (sad vec 2 god) sve hvala Bogu dobro. Pardon sad vidim nisi pila vitamine. Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Santi Написано Децембар 1, 2019 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2019 E, folnu jesam pila, da ne grešim dušu, do početka drugog trimestra, onako kako se savetuje. Prenatalne nisam pila posle toga jer mi je dr rekao da ih ne pijem. Imala sam poverenja u njega, njemu je u interesu da mi uvali vitamine, on nije hteo i to je to... Bebac je rođen odličan, malo veći nego što je očekivano, za koji dan proslavljamo drugi rođendan. <3 ViktorijaV and Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 2 https://lb3f.lilypie.com/nUWBp1.png Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Предраг М Написано Децембар 2, 2019 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2019 Жене, Мајке, Девојке, све које сте писале своја искуства на овој теми. Хвала Вам што постојите, поносан сам на Вас, Вашу храброст, пожртвованост, снагу и љубав. Дивне сте. Milica Bajic, Sanja Т., JESSY and 1 члан је реаговао/ла на ово 3 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Децембар 2, 2019 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2019 пре 9 часа, Лапис Лазули рече Pitanje. Koliko ste se ugojile u trudnoci i da li je to krenulo odmah ili tek u drugom ili trecem trimestru? I kako ste se hranile? U cemu se razlikovala ishrana od pre trudnoce? Negde sam procitala da skoro 12 kg ode na bebu, plodovu vodu, matericu, posteljicu, tkivo grudi, i neke zalihe koje telo odma skladisti kao rezervu za svaki slucaj. Da li je tako bilo i kod vas? Svaka trudnica i trudnoća je svoja priča. Nema potrebe pretrpavati se sa hranom, ali nikako ni gladovati. Uglavnom , mislim da se menja u ishrani to da se više jede ono što organizam trazi, a ne jesti ono što nije privlačno (ako se može). Truditi se da se unosi lako svarljiva hrana, jer ako dobro rade creva, sve je mnogo bolje. Nekad voda izaziva kiselinu, pa nije loše kuvati je ili naći koja odgovara želucu Preporuka da se prati izgled noktiju, kože i svega što može da ukaže na nedostatak vitamina. Jer kod lekara nema šanse da se dobije uput za analizu koja će sve to da kontroliše ( bar kod nas). I opušteno! Uz osmeh, uživajte u trudnoći. Ništa nije vredno tog malog , novog života. Dobro raspoloženje pomaže organizmu da lakše prođe kroz sve Da dodam- promena rada hormona uopšte nije zanemarljiva stvar kod trudnica. Malo ko je svestan toga, pa daje podršku ( jer to je ono u narodu poznato kao- drugo stanje. Ali je bukvalno drugo. Jer ženu promeni fizički, a i psihički, veoma često). Sve se to vrati posle, ali ako se ne prepozna, može da dovede do problema. Mislim da žene sa više trudnoća, kroz iskustvo, mogu da prepoznaju to stanje kod sebe i iskontrolišu ga malo. Izvinite na dugom postu Драшко, Milica Bajic, JESSY and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Децембар 2, 2019 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2019 @Лапис Лазули колико год да прочиташ савета и искустава других жена, тешко да ћеш ишта од тога моћи да искористиш у својој првој трудноћи. Као што је и свака жена различита, тако буде и са тим. Та ситуација се тешко контролише. Мој савет ти је да пустиш своје тело да се развија онако како је то већ Бог регулисао, немој пуно мозгати и трудити се да пратиш трендове. Најбитније је да си задовољна, да се добро осећаш. Сада је главни тренд да трудница задржи своју витку линију и женама се без потребе намећу неки нормативи који само оптерећују. Па шта и ако се угојиш десет кила? Већина нас се у животу и без икаквог повода угојила, па опет вратила у нормалу. Ништа то није нерешиво. Најбитније да ти и беба, Боже здравља, будете добро. Неко је написао да се груди промене због дојења. Ја морам да кажем да је то код мене било у позитивном смеру , цело тело ми је након порођаја ( плус минус неколико година, права ситница ) постало некако женственије. Живеле бебе Flojd, Aleksandra_A, Sanja Т. and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Psihula Написано Децембар 2, 2019 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2019 пре 39 минута, Milica Bajic рече @Лапис Лазули колико год да прочиташ савета и искустава других жена, тешко да ћеш ишта од тога моћи да искористиш у својој првој трудноћи. Као што је и свака жена различита, тако буде и са тим. Та ситуација се тешко контролише. Мој савет ти је да пустиш своје тело да се развија онако како је то већ Бог регулисао, немој пуно мозгати и трудити се да пратиш трендове. Најбитније је да си задовољна, да се добро осећаш. Сада је главни тренд да трудница задржи своју витку линију и женама се без потребе намећу неки нормативи који само оптерећују. Па шта и ако се угојиш десет кила? Већина нас се у животу и без икаквог повода угојила, па опет вратила у нормалу. Ништа то није нерешиво. Најбитније да ти и беба, Боже здравља, будете добро. Неко је написао да се груди промене због дојења. Ја морам да кажем да је то код мене било у позитивном смеру , цело тело ми је након порођаја ( плус минус неколико година, права ситница ) постало некако женственије. Живеле бебе ❤ Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука