ivana626 Написано Јун 14, 2016 Пријави Подели Написано Јун 14, 2016 Да и ја кажем понешто... Две ћерке и мали принц, сви природно. Друга девојчица се родила за време оне олује и сметова 2012. Кренули трудови око 8-9 увече, ми 30км од породилишта, у лада ниви нас возили два полицајца и ватрогасац са мужем, копали сметове да стигнемо до породилишта. Стигла у породилиште и после 5минута се породила, мало пре поноћи. Сад бројим дане кад ће да нам се придружи још један даса... 15 hours ago, Natasa. рече Izgubila sam oba željena deteta. Prvi put pre godinu dana mi se preko noći slošilo, do kraja dana su mi uradili carski rez. Dečak je bio u inkubatoru, ali je bio isuviše sitan i nije preživeo. Sad embrion nije imao srčanu aktivnost, pa sam išla na reviziju jer nisam sama prokrvarila. Čeka me sad gomila testova da vidimo zašto ne mogu da održim trudnoću. J*** ga . Не губи наду. Упознала сам једну баку са много већим крстом. Изгубила је не 5-6 него 16 беба. И 17-ти пут успе да одржи трудноћу. Добије ћерку. А ћерка толико дивна, толико вредна, да веруј ми да вреди за њих 16торо... Драгана Милошевић, kirios1, Paradoksologija and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Јун 14, 2016 Пријави Подели Написано Јун 14, 2016 On 6/12/2016 at 20:53, Снежана рече И ако сам мајка двоје деце, морам да се не сложим са овом констатацијом, због многих жена које из било ког разлога не могу да се остваре као мајке. Свако може да роди дете, али не може свако да буде мајка. Kako mi je ovo promaklo? Da...složila bih se sa tobom. Od nas četiri sestre, dvije imaju divan porod, a dvije je život odveo u drugom smjeru. Ostvarene, eksperti u svom poslu, vrlo uspješne, ovom svijetu su od značaja. Predivne sestre, ćerke, i najbolje tetke na svijetu, da se nekada pitam, naša djeca, kome bi se za pomoć prvo obratila, majkama ili tetkama. Nezamjeljive, i cijenjene, i smatram da to što se (možda) neće ostvariti kao majke, ne znaći da ne vole kao majke, ili da ne vrijede ovom nebu jednako, jer nemaju porod za sobom. Лидија Миленковић, Снежана, JESSY and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Јун 14, 2016 Пријави Подели Написано Јун 14, 2016 Да вас мало скренем од порођајних искустава. Како подносите менструалне болове, имате ли их? Код мене се разликује од месеца до месеца. Некад прођем фантастично, некад се онесвестим. О нервози и спазмама пред циклус да вам не причам. Приметила сам да стрес у доброј мери утиче на све. Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Јун 14, 2016 Пријави Подели Написано Јун 14, 2016 16 hours ago, Natasa. рече J*** ga . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ivana626 Написано Јун 14, 2016 Пријави Подели Написано Јун 14, 2016 4 minutes ago, Драгана Милошевић рече Како подносите менструалне болове, имате ли их? Узми освештано уље, прави крсни знак на доњем делу стомака, испод пупка. Кад девојка сам имала ужасне болове, свака 3-4 месеца сам мењала лекове против болова. Кад сам се окренула вери све је то полако нестало... Драгана Милошевић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Јун 14, 2016 Пријави Подели Написано Јун 14, 2016 Не овог него прошлог месеца, преварим се и пођем на Литургију. Већ је био други, ако није и трећи дан. Припала ми мука, пребледела, извели ме напоље. Морала сам таксијем кући Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Јун 14, 2016 Пријави Подели Написано Јун 14, 2016 16 minutes ago, Драгана Милошевић рече Како подносите менструалне болове, имате ли их? Код мене се разликује од месеца до месеца. Некад прођем фантастично, некад се онесвестим. О нервози и спазмама пред циклус да вам не причам. Приметила сам да стрес у доброј мери утиче на све. Kako si navela da nije svakog mjeseca, nešto mi govori da jedan jajnik (možda) pravi neki sitni problemčić. Moj je savjet da odeš do ginekologa, objasniš šta te muči, i lako se riješi problem. Spazam glatke muskulature, koji se dešava u periodu ciklusa, a inicira jak bol koji dovodi i do kolapsa nekada, može se riješiti na više načina, a tvoj ginekolog će naći pravo rješenje. Ja sam imala taj problem, i vremenom je nestao...sada jednostavno m. ciklus prođe nezapaženo i veoma mirno. ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Јун 14, 2016 Пријави Подели Написано Јун 14, 2016 Ма ја имам спазме због церебралне парализе. У време циклуса то се се истумба. А како сам добила церебралну боље да не кажем, да не бих уплашила будуће маме Јесте, тумор маркер јајника је малко увећан, др каже да нема места за претерану бригу. Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Јун 14, 2016 Пријави Подели Написано Јун 14, 2016 Pokušaj onda da se u tom periodu ne izlažeš stresu i situacijama koje bi dodatno pravile problem. Ugodi sebi tada mirom, lijepim zvukom i dobrom knjigom, kao i dragim društvom. Nekada ne mislimo na sebe, a naše tijelo se buni. Trebamo ga poslušati, i učiniti nešto milo i za nas same. Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dijasporka Написано Јун 14, 2016 Пријави Подели Написано Јун 14, 2016 Ja upravo sad razmisljam da l' sam trudna il' nisam To analiziranje simptoma, sekreta, nagona, zelja za ovim i onim, te da l' je nesto naduveno, da l' je nesto drugo ispuvano, te nervoze, dusevnog stanja, pa samo to bi muskarce ubilo Te da l' je test pozitivan ili nije, a sta ako je lazno pozitivan, a sta ako je lazno negativan...a sta s onim lekovima za glavobolju sto sam pila..a sta, a sta...ju bre... Mилена КШ, kirios1, Sanja Т. and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Јун 14, 2016 Пријави Подели Написано Јун 14, 2016 Ахам, док сам чекала да одрадим ултразвук дојки (заказује се) нисам била жива од страха. Питам се како би они издржали. Dijasporka је реаговао/ла на ово 1 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јун 14, 2016 Пријави Подели Написано Јун 14, 2016 1 hour ago, ivana626 рече Сад бројим дане кад ће да нам се придружи још један даса... sa srecom....da nam javis odmah kada se desi taj divni dogadjaj.... АлександраВ, Лидија Миленковић, Sanja Т. and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Јун 14, 2016 Пријави Подели Написано Јун 14, 2016 lepota ,a vezano za temu ,svim mamama sa foruma Ayla , Sanja Т., -Владимир- and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Јун 14, 2016 Пријави Подели Написано Јун 14, 2016 Sto se ciklusa tice, ja sam negde krajem osnovne shvatila da mi ni trodupla doza brufena ne pomaze, trajali su pi deset dana i morala sam primati novalgetol da bih uopste stajala na nogama. S godinam su postajali malkice podnosljiviji, a posle porodjaja, ma nista, cak su bili u dan redovni. Jedino sto me uhvati u pms-u je da sam dan uoci toliko nervozna da se uvek isplacem i tad sa sigurnoscu znam,sta me ceka izjutra Ja sam Jakova rodila tesko bolesna, sa policisticnim jajnicima i neredovnim ciklusima koji su znali doci i na pola godine, sa potpuno urnisanim hormonskim statusom, stitnom zlezdom u rasulu, nadbubreznom katastroficnom, i sa gomilom drugih teskih i neizlecivih bolesti. Doktori u Frontu su se krstili kad me vide i ama svaki me pitao kako sam pa ja to zacela. A ja stvarno mogu bukvalno od jednom da zacnem dokazano Tako da ono kad cujem, jaoj ja sam bolesna ne mogu ja to. Sve moze, da Bog kad si malo blesav pa verujes u cuda i teras kao da ti nista nije. Zbog mojih bolesti nisu hteli dete da mi daju da dojim, al ja znala za jadac, jos sredinom trudnoce moja profesorka sa infektivne mi je crno na belo napisala sve sta smem , znala sam da to sto je neko doktor da ne znaci da nema predrasude i tako sam imala papir. Digla buku i dobila dete u roku od odmah. Mora tako, ako se mi ne borimo niko nece. Jedino sto morah na carski i uvek cu morati, a epidural ne smem jer imam spinu bifidu i po recima fizijatara medicina ne razume kako ja hodam kad je trebalo da sam nepokretna. Doduse trcanje mi ni mrsavoj nije bila jaca strana Meni je post porodjajnu depresiju izazvao prestanak mleka u petom mesecu, od muzilice koja je mogla ladno petoro da doji, bukvalno jednog dana smanjio se priliv mleka, drugi dan potouno nestao. E onda pod uticajem "poboznih" krece ono kakva sam ja majka koja ne doji dete i citav haos, trebalo mi je pola godine da ih sve postavim gde im je mesto. Dijasporka, JESSY, Дијана. and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Јун 14, 2016 Пријави Подели Написано Јун 14, 2016 3 hours ago, Dijasporka рече Ja upravo sad razmisljam da l' sam trudna il' nisam To analiziranje simptoma, sekreta, nagona, zelja za ovim i onim, te da l' je nesto naduveno, da l' je nesto drugo ispuvano, te nervoze, dusevnog stanja, pa samo to bi muskarce ubilo Te da l' je test pozitivan ili nije, a sta ako je lazno pozitivan, a sta ako je lazno negativan...a sta s onim lekovima za glavobolju sto sam pila..a sta, a sta...ju bre... Сад си ме асоцирала на нешто Одем ја код зубара, да ми извади зуб...пита ме лепо човек :"Јеси ли трудна", а ја му као из топа одговорим: " Не знам, удата сам" Не знам шта је мислио у том тренутку, али његов поглед нећу никад да заборавим . Снежана, Данче*, Лидија Миленковић and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука