Sanja Т. Написано Децембар 6, 2019 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2019 пре 9 часа, Лапис Лазули рече Pitanje. Alkohol u trudnoci? Kakvi su vam bili saveti lekara u vezi toga i kako ste se ponasale? Štetno deluje na bebu. Male količine za nas, za njih su velike, tako da mogu ozbiljno da utiču na razvoj. Vladan :::., Natasa. and Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Децембар 6, 2019 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2019 пре 1 сат, Лапис Лазули рече A interesantno mi je da sam kafu pila u litrama pre i pokusavala da ostavim(mislim sou ostavljam kafu, ali bas je bila zavisnost) a sad ne mogu da cujem rec kafa kamo li da probam cak mi i gadno mirise, sto sam inace volela taj miris jako. Da...kafa Zanimljivo je to sa kafom. Svaki put kad sam ostajala trudna, od prvog dana kafu nisam mogla ni da smislim.A što kažeš, baš sam volela da je pijem. Ne znam zašto se to dešava u trudnoći? E sad, u ovoj trudnoći, od skoro, ipak popijem ujutru jednu manju šolju. Prija mi , manje mi se spava u togu dana. Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Децембар 6, 2019 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2019 Inače, devojke, kakve ste sa pritiskom? Jel se menja nešto? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Децембар 6, 2019 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2019 пре 1 сат, Flojd рече "Askari"? ?Sta je to akoj smem da pitam?? Pa vojska, stari žargon. Flojd је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Децембар 6, 2019 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2019 Ја само да од срца честитам @Сања Т. @Natasa. и @Лапис Лазули. Држ'те се маме! JESSY, Smaragdni kamičak, SerbCro and 3 осталих је реаговао/ла на ово 3 1 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Децембар 6, 2019 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2019 пре 5 часа, Лапис Лазули рече Bolje sad da pijes, sad si bezbedna ne mozes da zatrudnis, opet zezam se On to meni namerno. Čim vidi da pijem napravi mi dete da me drži treznom . Milica Bajic, Gogić, JESSY and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Децембар 6, 2019 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2019 пре 5 часа, Milica Bajic рече Pa vojska, stari žargon. Jeste zaista. Pomogla mi je da drugacije gledam na stvari. ? Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Santi Написано Децембар 6, 2019 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2019 пре 23 часа, Лапис Лазули рече Pitanje. Alkohol u trudnoci? Kakvi su vam bili saveti lekara u vezi toga i kako ste se ponasale? Kao što rekoh meni se užasno pilo pivo, dr je bio u fazonu ,,pa ajde maaaalo ako mora'', ali nije moralo naravno, bezalkoholno pivo i kvas su radili posao. Na svojoj svadbi sam popila četvrtinu čaše šampanjca da nazdravim Ali stvarno mi je bila ono gre'otica da pijem nešto. Edit: vidim sad i za kafu. Kafopija sam užasan, i pila mi se i u trudnoći, kafa i crni čaj, inače ih obožavam i to mi je bio ritual ranije, crni čaj sa mlekom i medom Uglavnom, pročitala sam koje su dozvoljene količine kofeina na dnevnom nivou i to sam poštovala striktno. Ili dve kafe, ili jedna kafa i jedan crni čaj. https://lb3f.lilypie.com/nUWBp1.png Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 6, 2019 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2019 значи, очекују се три форумске бебе.... Sanja Т., Natasa. and Душица је реаговао/ла на ово 1 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Децембар 6, 2019 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2019 пре 7 минута, JESSY рече значи, очекују се три форумске бебе.... На жру сабору, молимо дадиљу JESSY је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 6, 2019 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2019 пре 6 минута, Сања Т. рече Чини ми се више оh, yeah....divno....!!!! ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Децембар 7, 2019 Пријави Подели Написано Децембар 7, 2019 Je l znate šta čekate? Nije ni bitno, ali mene uvek kopkalo dok ne saznam...ime, boje, skroz nova perspektiva kad znam pol. Predviđaju li šta babe ? Babe bolje od ultrazvuka . Sa Viktorom u ranoj trudnoći, još ne znamo pol, sedimo muž i ja sa nekom Crnogorkom i ona meni-vidi ti se sreća u očima, sina ćeš da dobiješ. Mi se smejali, al bila u pravu . http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 7, 2019 Пријави Подели Написано Децембар 7, 2019 пре 3 часа, Natasa. рече sedimo muž i ja sa nekom Crnogorkom i ona meni-vidi ti se sreća u očima, sina ćeš da dobiješ. Mi se smejali, al bila u pravu . vidovita Zorka slučajno ubola... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 7, 2019 Пријави Подели Написано Децембар 7, 2019 пре 16 часа, Сања Т. рече На жру сабору, молимо дадиљу evo , ja se javljam...obožavam bebce.... Sanja Т. and Душица је реаговао/ла на ово 1 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Децембар 7, 2019 Пријави Подели Написано Децембар 7, 2019 пре 48 минута, JESSY рече vidovita Zorka slučajno ubola... Verovatnoća 50% je u suštini visoka . http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука