Natasa. Написано Децембар 5, 2019 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2019 Пре сат времена, Danijela рече A zene koje muz tera da abortiraju? Ili oni-šta god da odlučiš podržaću te...prevod-molim te abortiraj, molim te abortiraj... Santi, Sanja Т. and Danijela је реаговао/ла на ово 1 2 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Децембар 5, 2019 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2019 Пре сат времена, Natasa. рече Ili oni-šta god da odlučiš podržaću te...prevod-molim te abortiraj, molim te abortiraj... Покушај скидања одговорности са себе ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Децембар 5, 2019 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2019 Vazno je prozvati, optuziti i nakaciti svu odgovornost i obavezu zenskom. Tja. Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 5, 2019 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2019 On 3.12.2019. at 20:14, Santi рече Lapis, Sanja, divota Sanja Т. and Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 1 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Децембар 5, 2019 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2019 Cestitke za sve mame, i one koje ce uskoro biti. Da ste zive i zdrave i da imate puno decice. Nadam se da ce u buduce biti bolji uslovi za sve mame i u bolnicama a i u Drzavi. Sanja Т., Aleksandra_A and Milica Bajic је реаговао/ла на ово 2 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Децембар 5, 2019 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2019 @Flojd за председника! Flojd, Sanja Т. and JESSY је реаговао/ла на ово 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Децембар 5, 2019 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2019 Управо сада, Milica Bajic рече @Flojd за председника! Hvala, hvala. Mame su nase najvece bogastvo. Cuvarke zivota. Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Децембар 5, 2019 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2019 @Flojd морам да ти кажем, свашта си нешто научио у тој Аскари Flojd је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плаво Небо Написано Децембар 5, 2019 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2019 пре 9 часа, Danijela рече A zene koje muz tera da abortiraju? Наравно да важи правило једнакости, а то се подводи под термин ''рађење о глави''. Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Децембар 5, 2019 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2019 Pitanje. Alkohol u trudnoci? Kakvi su vam bili saveti lekara u vezi toga i kako ste se ponasale? Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Децембар 5, 2019 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2019 Пре сат времена, Лапис Лазули рече Pitanje. Alkohol u trudnoci? Kakvi su vam bili saveti lekara u vezi toga i kako ste se ponasale? Nisam pitala, nisam pomirisala dok nisam završila sa dojenjem...onda sam malo pila...i opet zatrudnela . Eto tako alkohol utiče na mene. Sad ništa ne pijem dok ne završim dojenje. Душица, Sanja Т., Aleksandra_A and 3 осталих је реаговао/ла на ово 1 3 2 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Децембар 5, 2019 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2019 Пре сат времена, Лапис Лазули рече Pitanje. Alkohol u trudnoci? Kakvi su vam bili saveti lekara u vezi toga i kako ste se ponasale? Апдолутно нема потребе за алкохолом. Толико те дрма адреналин да ти неће ни падати на памет. Поготово кад само и помислиш да може утицати на развој бебца, мислим да - јок Sanja Т. and Aleksandra_A је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Децембар 6, 2019 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2019 пре 6 часа, Natasa. рече Nisam pitala, nisam pomirisala dok nisam završila sa dojenjem...onda sam malo pila...i opet zatrudnela . Eto tako alkohol utiče na mene. Sad ništa ne pijem dok ne završim dojenje. Bolje sad da pijes, sad si bezbedna ne mozes da zatrudnis, opet zezam se Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Децембар 6, 2019 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2019 пре 6 часа, Milica Bajic рече Апдолутно нема потребе за алкохолом. Толико те дрма адреналин да ти неће ни падати на памет. Поготово кад само и помислиш да може утицати на развој бебца, мислим да - јок Hm... nista od tog adrenalina, bar kod mene. (Osim onog adrenalina kad vidim da vec ni u sta ne mogu da udjem od garderobe). A alkohol mi je vec uveliko padalo na pamet... nesto kao Santi, sto joj se pilo pivo. A interesantno mi je da sam kafu pila u litrama pre i pokusavala da ostavim(mislim sou ostavljam kafu, ali bas je bila zavisnost) a sad ne mogu da cujem rec kafa kamo li da probam cak mi i gadno mirise, sto sam inace volela taj miris jako. Milica Bajic and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 1 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Децембар 6, 2019 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2019 пре 10 часа, Milica Bajic рече @FlojdАскари "Askari"? ?Sta je to akoj smem da pitam?? Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука