Jump to content

Iskustva trudnoće, porođaja, dojenja... života u ženskom telu

Оцени ову тему

Препоручена порука

Пре сат времена, Danijela рече

A zene koje muz tera da abortiraju? :dry:

Ili oni-šta god da odlučiš podržaću te...prevod-molim te abortiraj, molim te abortiraj...

Подели на овим сајтовима

Vazno je prozvati, optuziti i nakaciti svu odgovornost i obavezu zenskom.

Tja.

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

On 3.12.2019. at 20:14, Santi рече

Lapis, Sanja, divota :sunce:

:navijanje:

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Cestitke za sve mame, i one koje ce uskoro biti.  

Da ste zive i zdrave i da imate puno decice. :grouphug123:

Nadam se da ce u buduce biti bolji uslovi za sve mame i u bolnicama a i u Drzavi.

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Milica Bajic рече

@Flojd за председника!:)))

Hvala, hvala. Mame su nase najvece bogastvo. Cuvarke zivota.

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 9 часа, Danijela рече

A zene koje muz tera da abortiraju? :dry:

Наравно да важи правило једнакости, а то се подводи под термин ''рађење о глави''.

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, Лапис Лазули рече

Pitanje. Alkohol u trudnoci? Kakvi su vam bili saveti lekara u vezi toga i kako ste se ponasale? 

Nisam pitala, nisam pomirisala dok nisam završila sa dojenjem...onda sam malo pila...i opet zatrudnela :)). Eto tako alkohol utiče na mene. Sad ništa ne pijem dok ne završim dojenje.

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, Лапис Лазули рече

Pitanje. Alkohol u trudnoci? Kakvi su vam bili saveti lekara u vezi toga i kako ste se ponasale? 

Апдолутно нема потребе за алкохолом. Толико те дрма адреналин да ти неће ни падати на памет. Поготово кад само и помислиш да може утицати на развој бебца, мислим да - јок :)))

Подели на овим сајтовима

пре 6 часа, Natasa. рече

Nisam pitala, nisam pomirisala dok nisam završila sa dojenjem...onda sam malo pila...i opet zatrudnela :)). Eto tako alkohol utiče na mene. Sad ništa ne pijem dok ne završim dojenje.

Bolje sad da pijes, sad si bezbedna ne mozes da zatrudnis, opet:)) zezam se :D

Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls.

Подели на овим сајтовима

пре 6 часа, Milica Bajic рече

Апдолутно нема потребе за алкохолом. Толико те дрма адреналин да ти неће ни падати на памет. Поготово кад само и помислиш да може утицати на развој бебца, мислим да - јок :)))

Hm... nista od tog adrenalina, bar kod mene. (Osim onog adrenalina :1314_womens:kad vidim da vec ni u sta ne mogu da udjem od garderobe:smeh1:). A alkohol mi je vec uveliko padalo na pamet...:0212_rolleyes: nesto kao Santi, sto joj se pilo pivo. A interesantno mi je da sam kafu pila u litrama pre i pokusavala da ostavim(mislim sou ostavljam kafu, ali bas je bila zavisnost)  a sad ne mogu da cujem rec kafa kamo li da probam cak mi i gadno mirise, sto sam inace volela taj miris jako.

Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls.

Подели на овим сајтовима

пре 10 часа, Milica Bajic рече

@FlojdАскари :)

"Askari"? ?Sta je to akoj smem da pitam??

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...