Jump to content

Још једном гласање за позитиван и негативан рејтинг на ЖРУ

Оцени ову тему

Још једном гласање за позитиван и негативан рејтинг на ЖРУ  

45 члановâ је гласало

1. 1. Да ли сте за увођење негативног рејтинга на ЖРУ?

Препоручена порука

1 minute ago, kordun рече

moze da se sredi obaranje sistema, ja to mogu za cas da odradim, treba samo da me pustite da napisem neke skripte sa mrtvim petljama koje klikom na neki taster obaraju sistem na racunaru zbog preopterecenja ili server pouka, jos bolje

Ако не може да га спржи струја јер се мени не свиђа шта он пише, онда нема сврхе. Џаба ми што страда његов рачунар, ја оћу да он пати јер не мисли исто као ја.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

6 minutes ago, Иван ♪♫ рече

au, kakvi rezultati, kako je reputacija bitna... ccc

Ја признајем да сам прво гледао резултате, па тек онда одлучио да је и малом Муји најбоље са осталим Турцима.

Стварно ми није стало до репутације, поготово виртуелне, измишљене и поприлично небитне. 

"Ох, та ја сам Човек! Човек!" 

Подели на овим сајтовима

3 minutes ago, RYLAH рече

Ако не може да га спржи струја јер се мени не свиђа шта он пише, онда нема сврхе. Џаба ми што страда његов рачунар, ја оћу да он пати јер не мисли исто као ја.

pa patice zbog racunara, zamisli sada da imam opciju, imam opciju za taster obori ga kod svakog tvog komentara, taj taster osluskuje java script koji je povezan na taster i tvoju ip adresu i onda pusca naredbu da se aktiviraju mrtve petlje koje si ti vec skinuo a da ni ne znas, one came cekajuci dok im ja ne izdam naredbu da te obore, jao ovo moram sa zeljkom da napravim, tamo dje ja imam vlast, inspiriso si me , svaka ti cast!

Подели на овим сајтовима

16 hours ago, Иван ♪♫ рече

More minusi da se uvedu,

ti bolje cuti ,kad te uvati zuta minuta,ima da ih dobijes sve odjednom   ;):D

Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls.

Подели на овим сајтовима

16 hours ago, Juan рече

Гласао сам против јер негативни гласови нису довољни. Предлажем да се уведе виртуелно анимирано каменовање аватара корисника. Па да онда окупим екипу и разрачунам се с неистомишљеницима као што се радило у неким давним бољим временима.

Чуј "виртуелно анимирано каменовање аватара"???, у стара добра времена би неистомишљеника разапели на сред Теразија, куд иде овај свет? Неозбиљно је то Јуане.

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

1 minute ago, Снежана рече

Чуј "виртуелно анимирано каменовање аватара"???, у стара добра времена би неистомишљеника разапели на сред Теразија, куд иде овај свет?

A gde su giljotine,a gde spaljivanje,sprave za mucenje ,svo bogato iskustvo srednjeg veka tako ostavljeno da propada..zadnja vremena!

Подели на овим сајтовима

16 minutes ago, Иван ♪♫ рече

pa meni ne, ali već si gore izvagala da ću dobiti mnogo minusa :) 

ne radim vaganje to je bila provokacija,citaj: upecao si se ;):)))

Подели на овим сајтовима

Нисам за минусе . Некако ми то превише оцењивачки  . До сада , ако се слажеш са постом, ставиш амин, тј. и ја тако мислим, и ја бих тако написао, а ако се не слажеш, напишеш шта мислиш да није  у реду . Са минусом би било недоречено, не слажеш се а не напишеш због чега се не слажеш, буквално само неко мерење рејтинга, и плус може и погрешно да се схвати. Непотребно, ја бих рекао . 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...