Jump to content

Internet-upoznavanje srodne duse

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 6 часа, Богомислић рече

Свега има на овоме свету, а ти немој да гледаш шкарт жене

Ne gledam, ali među mojim prijateljicama ima bludnica koje tvrde da se većina ponaša isto tako kao one. Njihovo ponašanje je njihova stvar i ne mogu da ih osuđujem zbog toga, ipak mislim da nije tačno to što tvrde. Ustvari nadam se.

пре 6 часа, Богомислић рече

него гледај неку која је добар кандидат да буде жена-мајка-краљица.

Uzalud ja takvu gledam, kad nju interesuju drugi muškarci i nisam joj ni na kraj pameti. 

Подели на овим сајтовима

• Одговори 2.2k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 5 минута, Bojan* рече

Ne gledam, ali među mojim prijateljicama ima bludnica koje tvrde da se većina ponaša isto tako kao one. Njihovo ponašanje je njihova stvar i ne mogu da ih osuđujem zbog toga, ipak mislim da nije tačno to što tvrde. Ustvari nadam se.

Uzalud ja takvu gledam, kad nju interesuju drugi muškarci i nisam joj ni na kraj pameti. 

Haha ovaj Nešo se  širi kao virus... Sad Bogomislić sad Bjanka sad Bojan ...

Подели на овим сајтовима

пре 8 часа, -Владимир- рече

Чим има толику потребу да буде избачено није нешто лепо. Никад неће неко имати неиздрживу жељу да из срца избаци радост или спокој, увек је оно оно што мучи срце, бес, горчина, мржња, туга. И то избија хтео не хтео. Осети се.

Код тебе се баш осети горчина, у свему што пишеш. И жао ми је што толико патиш али лек је само у теби. То могу да ти кажем из искуства. Жена ти ту неће помоћи, само Бог. И жене ти ту нису криве. Лични пакао сами стварамо  и на нама самима је да га решимо, нико други нема ту моћ. 

Иначе, ожењен сам али то нема никакве везе.

Ne nosi gorčinu nego nas z.... :D Zafrkava mislim

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Bojan* рече

Mnogima je i na početku i na kraju pameti novac...

Подели на овим сајтовима

пре 8 часа, -Владимир- рече

Код тебе се баш осети горчина, у свему што пишеш. И жао ми је што толико патиш али лек је само у теби. То могу да ти кажем из искуства. Жена ти ту неће помоћи, само Бог. И жене ти ту нису криве. Лични пакао сами стварамо  и на нама самима је да га решимо,

Ako bombe padaju oko tebe, ne možeš uzvikivati “život je lep”, ali sa mnom nešto nije u redu, pa vidim da bombe padaju. Tu je pakao stvorio neko drugi. Neko drugi te gurnuo u stranu i onemogućio da živiš normalno. Mnogi se izvuku, ali mnogi i ostanu. U toj borbi da se izvuku, prođe im život. Ne krivim nikoga, a najmanje žene.

Svet je surov i treba imati mnogo sreće da se nađeš na onoj strani na kojoj je sve lakše. Oni koji su od rođenja privilegovani, najčešće nisu ni svesni svojih privilegija.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Bojan* рече

Ako bombe padaju oko tebe, ne možeš uzvikivati “život je lep”, ali sa mnom nešto nije u redu, pa vidim da bombe padaju. Tu je pakao stvorio neko drugi. Neko drugi te gurnuo u stranu i onemogućio da živiš normalno. Mnogi se izvuku, ali mnogi i ostanu. U toj borbi da se izvuku, prođe im život. Ne krivim nikoga, a najmanje žene. Svet je surov i treba imati mnogo sreće da se nađeš na onoj strani na kojoj je sve lakše. Oni koji su od rođenja privilegovani, najčešće nisu ni svesni svojih privilegija.

Al to je prokletstvo Nešo sine samo kukati, gde ti je blagodarnost?

Подели на овим сајтовима

пре 30 минута, Jestira. рече

Haha ovaj Nešo se  širi kao virus... Sad Bogomislić sad Bjanka sad Bojan ...

Ne mešaj me sa njima.

пре 26 минута, Jestira. рече

Mnogima je i na početku i na kraju pameti novac...

Nije novac, nego blagostanje iza koga je obično novac.

Подели на овим сајтовима

Znaš šta Bojane, ja mislim da si ti izbirač. A izbirač naiđe na otirač. Ti vidiš samo te devojke koje te neće jer si...to što si rekao da jesi; da ne ispunjuješ njihove uslove. A neku nevinu, nežnu curicu ti ne vidiš pored sebe, a ona treperi od same misli o tebi, jednog pogleda i osmeha. A ti joj ni to ne daš.. NIkakav švaler. NIkakav!

"Drži svoj um u adu i ne očajavaj"

Подели на овим сајтовима

пре 11 часа, Дуња рече

Eto nam sad. Kakav net i bakrači. Na teren, kao nekad, pa skupljaj kajmak: 

https://youtu.be/UiXrlxkVBUk

Pa da. Doš’o crnac iz Amerike i odmah sva mu vrata otvorena. Srpkinje umesto da se udaju za naše momke, oduševljene su što mu se sviđaju. Može da radi šta hoće. A naš kad ode tamo, gledaju ga kao optuženika za genocid.

Подели на овим сајтовима

пре 14 минута, Bojan* рече

Pa da. Doš’o crnac iz Amerike i odmah sva mu vrata otvorena. Srpkinje umesto da se udaju za naše momke, oduševljene su što mu se sviđaju. Može da radi šta hoće. A naš kad ode tamo, gledaju ga kao optuženika za genocid.

Tačno. Još ovaj baja sa sve trubama divlja na sred Terazija u sred bela dana, kao da je Beograđanima malo vašara baš na toj lokaciji. Krade suvenire u Knezu. I sa njim ništa, a meni zovu muriju kada u tri posle ponoći dragom pevam Partizanovu himnu ispod prozora i vičem: ''Izađi, ako smeš''.

Posle Dunja šovinista. 

Nepravda svuda. Vremena poslednja. 

• Волим 1

"Ја сам спреман - нашао сам шлем."

Подели на овим сајтовима

пре 41 минута, sanja84 рече

Znaš šta Bojane, ja mislim da si ti izbirač. A izbirač naiđe na otirač. Ti vidiš samo te devojke koje te neće jer si...to što si rekao da jesi; da ne ispunjuješ njihove uslove. A neku nevinu, nežnu curicu ti ne vidiš pored sebe, a ona treperi od same misli o tebi, jednog pogleda i osmeha. A ti joj ni to ne daš.. NIkakav švaler. NIkakav!

Vidim odlično da pored mene nema nikoga, niti je ikad bilo pogleda, treperenja i osmeha koji nisu rutinski.To je rezervisano za privlačne muškarce i oni su navikli, jer im je to deo svakodnevice. Jednom prilikom mi je jedna devojka, koja je promenila mnogo seksualnih partnera, rekla da sve njene drugarice imaju seks sa oženjenima. A čuo sam i od starijih žena koje su se zaprepašćeno žalile na svoje ćerke i njihove vršnjakinje, da nisu zainteresovane za momke vršnjake nego za oženjene, koji “pokupiše sve devojke”. Ovo su njihove reči.

Ja i ne mogu da budem švaler, mada je popularno. Pored izgleda, za to je potreban i pokvaren karakter.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Bojan* рече

, rekla da sve njene drugarice imaju seks sa oženjenima. A čuo sam i od starijih žena koje su se zaprepašćeno žalile na svoje ćerke i njihove vršnjakinje, da nisu zainteresovane za svoje vršnjake nego za oženjene, koji “pokupiše sve devojke”. Ovo su njihove reči.

Čije je prezime - Oženjen?
Koje je to pleme?
Odakle dolaze, kad su tako traženi?

• Хахаха 1
Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...