Jump to content

Internet-upoznavanje srodne duse

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 2 часа, Antonio рече

И ја могу да верујем да је бог извор живота. Али никако да се меша у живот људи тако да га људи траже као неко дете које су изгубили. то би било бог који је извор живота истинског. А то за Николаја сам ја прочитао, не мора да буде тачно. Баш зато сам поставио нека питања ученицима православних отаца овде. Јер рачунам сви имају своје интерпретације и неко говори истину.

Мој утисак је да се моралност подразумева самим животом у вери у аврамовог бога. Али нико не види да су они жене држали као кућне љубимце, што раде и данас не-европски јевреји, пакистанци, арапи, роми… Само због биоцентризма, па кад дођу до неке зезнуте тачке, тад теже да се мешају са ројалитијем ван своје крвно-биолошке базе. Код муслимана и јевреја је опстала култура удаје девојака за њене блиске рођаке. Ова студија каже да је 70% свих муслимана, по генетици има трагове инцеста.

STEEMIT.COM

It should not be alarming that the respectability of the Islamic ethical system has been severely questioned in both… by squawker.org

Ја нисам жена па да имам осећај за сваку жену на свету шта јој прија или смета. Али као мушкарац не би волео да сам рођен са интелигенцијом у минусу и психички мало чудан. Знаш како се зна да се муслимани спремају за неки рат? они крену масовно да се баве инцестом и тако жртвују генерације деце које ако не буде рата пошаљу у духовне школе. И то су британци први провалили кад су их покорили. Ти свети ратници, могу лако науче да верују да је свет настао од лубенице, јер имају јако ниску интелигенцију а преосетљиви су као људи и посесивни ка учитељима. А мрзе непријатеље и спремни су на највеће зло у тим ситуацијама.

Зато ја кажем, да је јеврејско учење, веровање у божанску природу људи ометених у развоју чим је инцест главни. тако да се њихова перцепција света држи као безгрешан пут. И зато је Свети Антоније који је био такав као и већина египћана, основао монаштво и успео да направи преокрет у цркву, тако да монаси воде цркву не свештеници више. Па кад су свештеници касније видели шта их је снашло, забранили су брак унутар осмог колена.  Али како?

Кад је Константин дозволио постојање цркве као организације и спречио прогон Миланским едиктом. Црква није одма прихватила законе царства који се тичу тога. Црква је сматрала да је инцест у реду. Код балканаца је пре била друга традиција, да се свако дете преконтролише од неко старијег одабраног члана заједнице, па жртвује ако је рођено од брата и сестре или неког ближег рода. Кад су такви закони усвојени, очеви су убијали своје тек рођене здраве кћери широм балкана, да не би постале мајке своје браће.

Инцест се у грађанском праву називао консангвинитет и био је забрањен у било ком обиму унутар шестог и седмог колена, то долази тек касније од Цркве. Свети Августин и Свети Амвросије први прихватају Римски закон о браку за западну цркву и забрањују брак рођака, то је било у време цара Теодосија 384. године. Аркадије је тај закон на данас православном делу старог Рима, укинуо и није поштовао. Касније Јустиниан са својим закоником дозвољава законски брак чак првих рођака, па након што је та генерација произвела велику војску и обновила Рим. Грчка црква 692. године осуђује такве бракове. Рецимо код немаца се први пут у црквеном животу забрањује у време Папе григорија трећег 732 године.

То су податци изведени из ове књиге коју ја поседујем оштампану, ту имају цитати где су наведени свети оци, сабори, цареви и остале референце.

WWW.CAMBRIDGE.ORG

Consanguinity in Context - by Alan H. Bittles May 2012

Суштински, инцест се назива стручно консангвинитет и то је биоцентризам. Као да верујеш да је цели универзум геоцентричан око ове планете. тако они верују да је размножавање искључиво у кругу породице и зато се зове биоцентризам. Има добар текст где Арапе анализирају, они конкретно имају неких 30% инцеста међу собом. За разлику од других муслимана где је већи проценат

REPRODUCTIVE-HEALTH-JOURNAL.BIOMEDCENTRAL.COM

Consanguineous marriages have been practiced since the early existence of modern humans. Until now consanguinity is widely practiced in several global communities with variable rates...

Boga ne trazis kao malo dete i ne kukas za njim, vec kao iskusan, svestan i covek koji je radio duboko na svom duhovnom razvoju, i borbi protiv poroka. 

A deca su ne zlobiva, oprastaju i milosrdna su, e takvo " dete" trazi Bog.

E sad ako ti mislis na dete koje " cmizdri" i trazi utehu to se desava kada, smo okupani grehom pa cmizdrimo da nam se Bog smiluje da nam oprosti otera te strasne osecaje iz nas, to uninije tj bol, patnju, tugu koju smo sami izazvali nasim gresima.

Sto se tice incesta, recicu ti ovako, zabranjeno je onog trenutka kada su shvatili da je to lose po narod i naciju, ili drugim recima kada se stvorilo dovoljno naroda da bi incest mogao biti zabranjen.

Konkretno su balkanci mogli biti kakvi god pre dolaska pravoslavlja, cak i muslimani su druga vera tj verujemo u istog Boga ali na drugi nacin. Mi ovde konkretno pricamo o ljudima koji su prihvatili pravoslavlje, ili Svetosavlje. Od tada pa nadalje nema takvih slucajeva a da su odobreni od strane crkve.

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 2.2k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 42 минута, Flojd рече

Знаш како се зна да се муслимани спремају за неки рат? они крену масовно да се баве инцестом и тако жртвују генерације деце које ако не буде рата пошаљу у духовне школе. И то су британци први провалили кад су их покорили. Ти свети ратници, могу лако науче да верују да је свет настао од лубенице, јер имају јако ниску интелигенцију а преосетљиви су као људи и посесивни ка учитељима. 

Stvarno? Ovo nigde nisam pročitala niti čula da postoji.

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, Flojd рече

Sto se tice incesta, recicu ti ovako, zabranjeno je onog trenutka kada su shvatili da je to lose po narod i naciju, ili drugim recima kada se stvorilo dovoljno naroda da bi incest mogao biti zabranjen.

Konkretno su balkanci mogli biti kakvi god pre dolaska pravoslavlja, cak i muslimani su druga vera tj verujemo u istog Boga ali na drugi nacin. Mi ovde konkretno pricamo o ljudima koji su prihvatili pravoslavlje, ili Svetosavlje. Od tada pa nadalje nema takvih slucajeva a da su odobreni od strane crkve.

Ја кажем да су духовници добри саветници и водичи често. Људи са искуством.

Можда је светосавље посебно. Али ја филозофски не видим да се нигде одваја од библије. Ја би волео да видим чудо неко или исцељење па да попричам о духовном корену тог чуда са тим чудотворцем ако је то могуће. Ако је неко место било свето пре Исуса па је ту направљена црква на место другог храма док је владао биоцентризам. Онда то тек доводи у питање зашто је место свето а не држи се биоцентризам као пут живота у благодати Аврама и Саре.

Немој да мислиш да ја нисам читао библију, статистике и неке битније оце. црква не дозвољава биоцентризам неких 1400 година. Апостол Павле је реко да ће Исус да дође у време баш његовог живота и осталих апостола. Ишо човек у Рим као правник и оснивач цркви, проповедник Аврамовог биоцентризма и Исусовог месијанства које спасава јевреје и друге народе, па и од Римског закона који забрањује биоцентризам. Римљани их све заједно протерали и ставили на муке јер је то против општег морала било да се тако уче млада деца и будући родитељи.

Тек је Јован богослов након уништења храма, кад су прогнани хришћани и свако ко је био биоцентриста, па и сами Јован богослов, онда је написао да ће ипак Исус да дође за 1000 година у новом телу у апокалипси.

То није Исусова вера ако монаси у целибату воде цркву, или ако нема биоцентризма. Чак и раскол цркве се није десио код првих апостола којих је било много и нису сви познавали Исуса и пратили га 24 сата. И нико од њих није покренуо своје учење, само су неки напуштали службу због умора. Кад је Рим прихватио цркву, али тако да је законом забрањен биоцентризам. То је довело до раскола цркве и сабора због учења о природи Исуса, Марије, Јована и осталих чланова породице који су били и апостоли… Увек је била борба да се то врати и понекад би вратили законско право на биоцентризам људима који су чланови цркве. То је цар Јустиниан дозволио једно време законом, па црква одбила. Ту су сукоби велики били.

можда би ја постао православан ако неки теолог може да ми разјасни тумачење констангвитета који има структуру култа у библији. Еволутивни констангвинитет је највећа научна јерес. То ми није прихватљиво, свакако да је човек створени облик живота, али не кроз консангвинитет.

пре 32 минута, Natasa. рече

Stvarno? Ovo nigde nisam pročitala niti čula da postoji.

Статитика је опште позната. Док је статистика која се бави проучавањем њиховог вехабизма, показала да се баш деца рођена тако, спремају за терористичке нападе као свети људи. Оно кад их ухвате па тестирају интелигенцију и генетику то се види као карактеристика.

WWW.EXPRESS.CO.UK

ONCE again our media has been engulfed for a week with details of another mass killing by a jihadist, and this time not Paris, Nice, Berlin or Brussels but right in our own capital.

THECONVERSATION.COM

The process of radicalisation is a complex system that cannot be reduced to the brain, behaviour, or environment. It exists at the intersection of all these elements.

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Плаво Небо рече

Овакву ће он да ожени, биће мањи од маковог зрна 0703_read

Ja ovo nisam mogla odgledat do kraja. Od ovoliko vike i mlataranja, osjetih aritmiju. 
Pakao! :0212_rolleyes:
I grješiš... on je već oženjen, sretan, samo ubija dosadu ovdje... 

• Збуњен 1
Подели на овим сајтовима

Можда се Милојков разуме, за њега сам прочитао, да је имао дебате са атеистима србије који верују да је човек настао кроз инцест од хуманоида. Ако је њихове будалаштине преживео, онда вероватно залази дубље у науку и теологију упоредо. Јер дефинитивно хуманоиди настају од људи који живе у инцесту. То видимо данас у африку и код арапа, али се такве особе не називају хуманоиди, већ људи са 10 синдрома који су симптоми инцеста. Кад би они били изловани у неку заједницу, то би постали пећински људи.

Мени је немогуће да поверујем да потичем од таквог пара људи, зато кажем то је култ Аврамов. И зато мсм. да су апостоли били прогоњени а јевреји чували свете списе од римљана. Римљани су уништили храм тек онда, кад су им видели списе, са којима су увели стандард СЗ. СЗ је формиран тек после Исуса каже наука звнаична.

Ако је некога воља да се разговара на ове теме, има већ отворена расправа на теме атеизма. мсм. ако неко има објашњење па му је још стало до моје душе јелте.

Ја сам остао због немам појма. Али сад стварно обећавам да одлазим. мсм. ја сам се већ женио са Немицом и развео јер је патолошки посесивна и без икакве страсти ка било чему у свету. После лепе барбике, сад ми само хвали хришћанка да се заљубим и опет да се разводим због испирања мозга. У емаил ми стигне порука ако ми неко пошаље, па ако неко има тумачења на ове теме и хоће дискусију да научимо нешто. Ја могу да се логујем опет. 

поздрав:mahmah:

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Antonio рече

Можда се Милојков разуме, за њега сам прочитао, да је имао дебате са атеистима србије који верују да је човек настао кроз инцест од хуманоида. Ако је њихове будалаштине преживео, онда вероватно залази дубље у науку и теологију упоредо. Јер дефинитивно хуманоиди настају од људи који живе у инцесту. То видимо данас у африку и код арапа, али се такве особе не називају хуманоиди, већ људи са 10 синдрома који су симптоми инцеста. Кад би они били изловани у неку заједницу, то би постали пећински људи.

Мени је немогуће да поверујем да потичем од таквог пара људи, зато кажем то је култ Аврамов. И зато мсм. да су апостоли били прогоњени а јевреји чували свете списе од римљана. Римљани су уништили храм тек онда, кад су им видели списе, са којима су увели стандард СЗ. СЗ је формиран тек после Исуса каже наука звнаична.

Ако је некога воља да се разговара на ове теме, има већ отворена расправа на теме атеизма. мсм. ако неко има објашњење па му је још стало до моје душе јелте.

Ја сам остао због немам појма. Али сад стварно обећавам да одлазим. мсм. ја сам се већ женио са Немицом и развео јер је патолошки посесивна и без икакве страсти ка било чему у свету. После лепе барбике, сад ми само хвали хришћанка да се заљубим и опет да се разводим због испирања мозга. У емаил ми стигне порука ако ми неко пошаље, па ако неко има тумачења на ове теме и хоће дискусију да научимо нешто. Ја могу да се логујем опет. 

поздрав:mahmah:

Ti gdje stigneš postaviš post,  onako, slobodan tok misli... zanimljivo.

Budi nam zdravo i veselo.
Pozz i od nas, i nek te Bog čuva. :sunce:

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Плаво Небо рече

Да, да, хтео сам рећи - оженио, па онда овде дође да лечи своје фрустрације 0703_read

Vidi, ako izuzmemo njegovu igru, on je i najzdraviji ovdje. Nisu frustracije u pitanju, vjeruj ti meni. Čovjek ubija dosadu... lagano. Vrti - pleti, svaki put ista priča, a mi se nakačimo kao pomahnitali.
Zvjerka je on, siguran budi.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...