Jump to content

Internet-upoznavanje srodne duse

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 2.2k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 9 часа, Драшко рече

"Zdravo

iz Bg sam

kad dodjem sa posla volim da jedem

kupam se redovno

seckam luk na sitno

skupljam lepe majice"

Zdravo,

Udata sam, al' ništa ozbiljno, hehe!

Poyyy1!

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, Natasa. рече

Zdravo,

Udata sam, al' ništa ozbiljno, hehe!

Poyyy1!

Udata sam 

Malo sam trudna

Ali nema veze

?

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

пре 43 минута, Broken рече

Zdravo, volim parfeme. Voliš li ih i ti ?

Zvuči kao Emili Dikinson 

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

пре 19 минута, Драшко рече

Udata sam 

Malo sam trudna

Ali nema veze

?

Samo da smo živi i zdravi!

:smeh1:

Подели на овим сајтовима

"Kakav dan, pa strasno.
Umalo da prodje tako, ali uvidoh te ovde. Pa reko uuaaoo..., kako bi popio kafu sa tobom1f601.png, a i mozemo i da vezbamo mislim setamo...pravimo zabice kamencicima u reci...,1f3c3.png‍♂1f3c3.png‍♀ gledamo zalazak suncaimage.gif.3dbb3da4eafa9cfe39917c236721c343.gif jee... idealno. Izmasirati te mogu na kraju."

~~~

Bitno da je kraj suptilan. :dry:

image.gif

"Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Smaragdni kamičak рече

"Kakav dan, pa strasno.
Umalo da prodje tako, ali uvidoh te ovde. Pa reko uuaaoo..., kako bi popio kafu sa tobom1f601.png, a i mozemo i da vezbamo mislim setamo...pravimo zabice kamencicima u reci...,1f3c3.png‍♂1f3c3.png‍♀ gledamo zalazak suncaimage.gif.3dbb3da4eafa9cfe39917c236721c343.gif jee... idealno. Izmasirati te mogu na kraju."

~~~

image.gif

Bolje da se zamonašiš, veruj mi :0426_feel:.

Nema muža da traži popeglane košulje, nema dece da se deru, vrište, kukaju...SLOBODA ČOVECE, SLOBODA!

Подели на овим сајтовима

Хелоу !!!

Одавно излечени романтикоман, без могућности рецидива :smeh1:

Ако имате љубавне песме за спалит, учинићу то  од срца.

Ја сам за варијанту реал хришћанства...:smeh1: без сладуњаве романтике.

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Рапсоди рече

Одавно излечени романтикоман, без могућности рецидива :smeh1:

Udade se jagodo...najbolji lek protiv romantike :smeh1:.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Natasa. рече

Udade se jagodo...najbolji lek protiv romantike :smeh1:.

Реал хришћанство

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Подели на овим сајтовима

пре 29 минута, Smaragdni kamičak рече

"Kakav dan, pa strasno.

~~~

image.gif

Fuj. Kako je samo romantican, hoce da pravi "zabice" u vodi... doduse, ne znam kako je to mislio, pre ce da napravi koncentricne kruznice, al' ajde...   Mada opet, super si prosla! :0212_rolleyes: Nego ja brisem poruke, a i imam neku vrstu podsvesne amnezije, pa se posle nekog vremena niceg ne secam. Blok nas nasusni. 

Nego, ima neki trend laznog predstavljanja, tipa "ja sam Maja (a zapravo se zovem Milanka)", "zivim tu i tu (a u tom mestu nema zive duse sa tim prezimenom)". Strasno. 

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

@Рапсоди сад ми даде тему за размишљање :bu:

оно кад ти објасне како су им рамена довољно широка да те заклоне од свих непогода, а теби нешто зебе на будућност ветровиту,:windy:

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Биљана, два рече

@Рапсоди сад ми даде тему за размишљање :bu:

оно кад ти објасне како су им рамена довољно широка да те заклоне од свих непогода, а теби нешто зебе на будућност ветровиту,:windy:

Отворих нову тему, па погледај, можда сам  тамо јаснија.

Подели на овим сајтовима

Жене данас су јеретици, само им кристали, шљокице и контрацепција испадају из џепова. Ко хоће да се спаси мора у целибат. Ви што сте се оженили, ви ћете сви у пакао. А пакао почиње већ сада на земљи. 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...