Jump to content

Internet-upoznavanje srodne duse

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 2.2k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Muramasa el znaš ko je ova veštica?

Резултат слика за marija oršić

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Muramasa рече

Marija Oršić - znam da je nešto petljala između dva svetska rata, ali mi ne deluje moćno. Reda veličine Milje Vujanović Regulus.

Meni treba prava, a ne neki šarlatan blizak vlasti ili new age budala.

Tarja?

Подели на овим сајтовима

Ја бих волео особу која тражи од другог онолико колико и сама може да пружи.Једноставно да је реална и да не тражи нешто што не може да добије.

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

пре 21 минута, Ненад Р. рече

Једноставно да је реална и да не тражи нешто што не може да добије.

Sta bi to bilo? 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

Рекао сам ти, да тражи онлико колико и сама може да пружи. Да не тражи више од тога. Ако неког воли, да је и тај воли исто. 

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Подели на овим сајтовима

Рекао сам ти, да тражи онлико колико и сама може да пружи. Да не тражи више од тога. Ако неког воли, да је и тај воли исто. 

Желим да верујем да си се само невешто изразио, иначе ово звучи тако тужно...Закон понуде и потражње, танте за кукурику, дам ти - даш ми, на кашичицу мерена љубав :-(

Послато са 5022X уз помоћ Тапатока

• Волим 1

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Снежана рече

Закон понуде и потражње, танте за кукурику, дам ти - даш ми, на кашичицу мерена љубав :-(

Ne budi stroga. To je samo bezazlena kalkulacija. -.-

Edit- Ipak budi. Jeste kalkulacija.

Подели на овим сајтовима

пре 12 минута, Ненад Р. рече

A šta ako ne zna koliko može da pruži jer taj ljubavni potencijal niko nije probudio u njoj?:D

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Muramasa рече

Ja bih hteo, ali hoću normalnu devojku, a ovde su u opticaju samo hodajuće svetiteljke.

Onda promeni mesto trazenja.

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

Ne budi stroga. To je samo bezazlena kalkulacija. -.-

Edit- Ipak budi. Jeste kalkulacija.

"Безазлена калкулација" у љубави не постоји бар не истовремено, једно искључује друго.

П.С. не закидај ми на мери :)

• Волим 1

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Снежана рече

"Безазлена калкулација" у љубави не постоји бар не истовремено, једно искључује друго.

П.С. не закидај ми на мери :)

Moja greška... trebalo je - bezazena, da bude pod navodnicima.

Odoh prošetat, pa večerat nešto vani. Utiske ti prenosim kad se vratim. Dan obećava.

Подели на овим сајтовима

пре 12 минута, Kratos рече

A šta ako ne zna koliko može da pruži jer taj ljubavni potencijal niko nije probudio u njoj?:D

Све што се каже овде може да буде релативно, али је тешко претпоставити да има људи који нису свесни свог потенцијала.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...