Jump to content

Internet-upoznavanje srodne duse

Оцени ову тему

Препоручена порука

57 minutes ago, PredragVId рече

Знам једну Марију и Једног Пеђу који су се недавно упознали баш на овом сајту и планирају венчање за Петровдан, тј. за непуне 2 недеље

Opa bato! Bravo zete, samo napred,nek ti je srecna prosidba! Kad vec ovako izreklamira Pouke, bio bi red da dobijete neki poklon za uspomenu od glavne ekipe Pouka :)

mislim, barem neka ikona i slicno...ima na sajtu dosta ikonopisaca..

ps. mnogo mi je zao sto nisam u Srbiji do Petrovdana, no u svakom slucaju, MNOGO MI JE DRAGO ZBOG VAS I ZELIM VAM SVE NAJBOLJE OD SRCA! ZIVELI!!! :smil443643319dc3d:0513_music:kolcecb3hb8:

Подели на овим сајтовима

• Одговори 2.2k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Молим вас, Пеђа и Марија су у поменутом тексту споменути у трећем лицу. Брат Милан је мало збрзао ствари са његовим хеликоптером, поигравши се са временом. Предлажем вам да сачекате до Петрова дана па да видите ко ће се заиста на Поукама тада узети, ако Бог да. А унапред немојмо честитати, пошто се унапред то ионако нигде не практикује а и  незнамо о коме је реч. Брату Милану, и сестрама Дијани и Софији у Христу унапред се извињавам и позивам вас на стрпљење до Петрова дана. Што се поклона тиче, полако и са тим јер много су вреднији братска слога и љубав од било којег материјалног поклона. 

Унапред вам хвала, вама и свима који би унапред честитали а брата Милана бих посебно замолио да буде стрпив јер га пуно уважавам.

Још једном,

хвала вам унапред на разумевању

Подели на овим сајтовима

4 hours ago, PredragVId рече

Знам једну Марију и Једног Пеђу који су се недавно упознали баш на овом сајту и планирају венчање за Петровдан, тј. за непуне 2 недеље.

Čestitam oboma! Svako dobro želim :)

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

Марија и Пеђа, од срца вам желим све најбоље у заједничком животу :)

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

4 minutes ago, Снежана рече

Марија и Пеђа, од срца вам желим све најбоље у заједничком животу :)

"Готова" си сад... Бићеш причислена списку...

Молим вас, Пеђа и Марија су у поменутом тексту споменути у трећем лицу. Брат Милан је мало збрзао ствари са његовим хеликоптером, поигравши се са временом. Предлажем вам да сачекате до Петрова дана па да видите ко ће се заиста на Поукама тада узети, ако Бог да. А унапред немојмо честитати, пошто се унапред то ионако нигде не практикује а и  незнамо о коме је реч. Брату Милану, и сестрама Дијани и Софији у Христу унапред се извињавам и позивам вас на стрпљење до Петрова дана. Што се поклона тиче, полако и са тим јер много су вреднији братска слога и љубав од било којег материјалног поклона. 

Унапред вам хвала, вама и свима који би унапред честитали а брата Милана бих посебно замолио да буде стрпив јер га пуно уважавам.

Још једном,

хвала вам унапред на разумевању

Подели на овим сајтовима

5 hours ago, Tvrtko рече

Biće da je neki nesporazum?

Теби вала овде на форуму морамо ти одати част, заслужио си:

10402701_677274869018171_7908084721066062534_n.jpg

Пс. Ја се извињавам на офф, морала сам ...по цени да сад будем блокирана.12:smeha:

Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру!

Подели на овим сајтовима

On 7/1/2016 at 16:19, Данче* рече

@PredragVId @Рапсоди

Честитам вам људи од срца, пази кад сам прва провалила да има нешто међу вама..е сад ми је  још драже, живи и здрави били! :pucpuc2::smil443643319dc3d:

provalio sam i ja to odavno,al rekoh mozda grijesim , al nisam grijesio , sve je pocelo polagano :D  cestitam Pedja i Repsodi  sve najbolje.,  radost  radost 

Подели на овим сајтовима

@PredragVId, evo, Petrovdan je, pa očekujemo vijesti o Peđi i Mariji.
Samo da podsjetim!

Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο

Подели на овим сајтовима

11 minutes ago, Goku рече

@PredragVId, evo, Petrovdan je, pa očekujemo vijesti o Peđi i Mariji.
Samo da podsjetim!

A ko je Marija?

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

2 minutes ago, Милан Ракић рече

A ko je Marija?

А ко је Пеђа, ни то не можемо са сигурношћу тврдити, рече он да их је споменуо у трећем лицу.

Једва чекам да се открије њихов "прави" идентитет.

Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο

Подели на овим сајтовима

Pa Rapsodi je Marija. Ima li ko u kontaktu telefonom s njima, recimo Sofi ? Da pokrene temu radosnicu, uskoro ce i vjencanje biti obavljeno, sad je i liturgija zavrsena...

Подели на овим сајтовима

А да ли ти то Дијана можеш са сигурношћу тврдити? Мислим да су то баш они? Ја не вјерујем док не видим слике. Зато и прозивам човјека у нади да ће скинути вео мистерије са ове вијести.

Подели на овим сајтовима

Ma jesu oni, imam i njihovo odobrenje da pokrenem temu danas, ali ipak treba vijest iz prve ruke da je sve islo po planu... :smil443643319dc3d:

Подели на овим сајтовима

13 minutes ago, Дијана. рече

Ma jesu oni, imam i njihovo odobrenje da pokrenem temu danas

Па покрећи! Шта чекаш Богтубио!? :)))

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...