Jump to content

Žene, kakve muškarce volite?

Оцени ову тему

Препоручена порука

On 28. 1. 2016. at 18:44, Santi рече
Ih, ako nije duhovit mogu samo bacačem plamena da mu priđem...

А ако је циничан?

"Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31)

podviznickaslova.wordpress.com

Подели на овим сајтовима

Која тема, по хиљадити пут...

Не знам шта ми се тачно свиђа, али умем да препознам кад наиђе.  :))) Само примећујем да ми се током времена прилично променио укус.

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

On 28. 1. 2016. at 16:06, Зосима рече

:bu:   Какво незрело мазохистичко маштање,утемељено на љубавним романима,патетичној поезији и тв сапуницама, после вам неко крив ,кад завршите у сигурној кући, а на форуму затрпавате теме о насиљу о породици...

On 28. 1. 2016. at 16:43, Рапсоди рече

Шта те мучи цакани ? :))) 

Тв сапунице :unbelieveble:  тв не гледам уопште , љубавни романи давно беше , па скоро и да не беше........

Мора да си ме помешао са неком  у вези са насиљем у породици........... феминисткиње ми нису занимљиве ........

Шта ћеш .......уметници/ и ум. душе /  никад не сазре .......увек остају деца   

Rapsodiji se mora odati priznanje kao doslednoj anti-feministkinji - jednom prilikom je izrazila i pristanak da bude udata protiv svoje volje, samo kad bi joj garantovali da bi dobila junaka u rangu Banović Strahinje ;)

Ja zatrpavam teme o nasilju u porodici itd., ali se ne osećam prozvanom da ovde odgovorim jer sam našla jednu osobu muškog pola koja je meni po meri i, što već rekoše neke ovde, pitanje je da li sam ga birala zbog nekih osobina, ili njegove osobine volim i poštujem jer prvo zbog nečeg možda težeg za definisanje volim njega. 

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

On 28. 1. 2016. at 18:44, Santi рече

Ih, ako nije duhovit mogu samo bacačem plamena da mu priđem...

Šta to podrazumeva, to duhovit?

Obično se pod duhovitošću podrazumeva da muškarac ismeva nekog drugog kako bi sebe uzdigao, odnosno, to je jedini način da ga prosečna stanovnica Srbije shvati i prihvati kao inteligentnog i alfa mužijaka.

Подели на овим сајтовима

И мени је битно да је мушкарац духовит, тј. да ми с њим није досадно, али то не подразумева да он све друге спушта, далеко од тога...

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

On 28. 1. 2016. at 19:23, Anika рече

И мени је битно да је мушкарац духовит,

Pošto sam nešto starija generacija,nisam primetio da su Čkalja i Mija bili nešto popularni kod žena... :smeh1:

• Волим 1

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Само да не доноси цвеће. Кад доноси вино или чоколаду, онда значи да мене стварно зна ;)

Мора да зна ко су Копти (на пољском "kopcić" значи пушити, и срела сам неких који су мислили да "Копти" су од пушења) ;)

Мора да има нешто у себи, што ме привлаче к њему, што чини мене да оцу да њега све боље и боље упознајем и да не буде са њим досадно.

Одговоран.

Отворен ум.

Да поштује веру, а у ствари, да верује у Бога.

Што се тиче изгледа, да не буде мршав и да има бар неку малу браду :P

Подели на овим сајтовима

On 28. 1. 2016. at 18:58, prolaznik_ рече

А ако је циничан?

Zavisi u kom smeru ide ciničnost...

On 28. 1. 2016. at 19:02, Ayla рече

Ja mislim da je to zakonom kažnjivo.

(ti si agresivno biće, ali, to niko nije primijetio,.. još)  1324_womens

Ponekad...

On 28. 1. 2016. at 19:21, Дејан рече

Šta to podrazumeva, to duhovit?

Obično se pod duhovitošću podrazumeva da muškarac ismeva nekog drugog kako bi sebe uzdigao, odnosno, to je jedini način da ga prosečna stanovnica Srbije shvati i prihvati kao inteligentnog i alfa mužijaka.

Nisam napisala da volim iskompleksirane muškarce. Ponižavanje drugih zarad svog boljeg kotiranja je znak nesigurnosti teških kompleksa i teškog oblika seljanije. 

Подели на овим сајтовима

@@Dominika, пристојан одговор. Поздрављам! :skidamkapu:

"Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31)

podviznickaslova.wordpress.com

Подели на овим сајтовима

Не могу да будем с неким ко је пушач и ко има лош укус за музику... Цигаре толеришем другарима, дечку не бих могла. :ani_biggrin:

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...