Jump to content

Žene, kakve muškarce volite?

Оцени ову тему

Препоручена порука

Pošto sve one teme o muško-ženskim odnosima, pitanjima i odgovorima, u nedostatku bilo kakve konvergencije mišljenja, niti im se kraj nazire, i pre svega što tematika nema globalno rešenje, niti sveopštu formulu, i prema tome nemaju mnogo smisla, ovom prilikom svečano otvaram ovu novu temu sa drugačijim pristupom problemu manjka razumevanja između ova dva sveta... Jer svaka žena ima svoja očekivanja, maštanja, i zahteve, a ponekad i prohteve!

Dakle žene, dame, devojke, gospođe i gospođice, ako vam nije teško, najljubaznije vas muški mole da nam neupućenima kažete kakve to muškarce volite.

Evo da pomognem, da vam dam inspiraciju:

Da vam kupuje cveće? Sriče stihove? Da ide s vama u šoping? Jel' da ima muževan glas? Velike mišiće? Da vam je snažan, tako da vam se svako sklanja s puta? Da pomaže oko kućnih poslova? Da vam otima usisivač iz ruku? Da plati račun čak i kad vi insistirate? Da vaše mišljenje ne zarezuje ukoliko želi da vam pomogne? Da vas vodi na more? Na planinu? Na skijanje? Na tobogan? Na kolače?  Da vas zivka ceo dan? Ili da vam strogo stavi do znanja da radi! Da se dobro slaže sa vašom gospođom mamom? I bude mastor balansiranja? Da bude majstor u još nečemu? Ili samo prirodno talentovan?

Da bude iskren? Da vam kaže kako ste lepe, kako vam je lepa frizura danas? Da vas pohvali? Da vam iskreno kaže kada jelo koje ste spremili eto ne valja? I šta možete uraditi da to poboljšate? Da vas uvek posavetuje?

I tako, igramo se :)

Подели на овим сајтовима

Хахаха! :))  Е, ово морам да пратим! :aplauz:

Удр`ри ме до зоре...!

29933151.jpg

"Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31)

podviznickaslova.wordpress.com

Подели на овим сајтовима

Да! Хоћемо мере, особине, платежну способност, све! Списак! :)

Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин.

Подели на овим сајтовима

Pouzdan, pametan i da ga (relativno) zanima da razume perspektivu druge osobe. I, najvaznije, da ne panici kad sam ja u panici, ali i da mi se ne smeje zbog toga :) Mislim da je ovo poslednje presudno :) 

Sto se fizickog izgleda tice, licno volim decacke tipove, simpaticne,  ali u principu mi nije toliko bitno. Na muskarcu se vidi ima li (osnovanog) samopouzdanja, cak i da je samo malo lepsi od majmuna :D

Najdrazi od svih mi je najlepsi u jednoj uvrnutoj situaciji: kad popravlja nesto po kuci, od kompjutera do slavine. Tom skoncentrisanom, analiticnom i sveznajucem pogledu je tesko odoleti :) Doduse, rekle su mi njegove kolege da je takav i na poslu, ali ja ga nikad ne videh kako programira ili resava neku frku tamo, tako da, eto, tu posvecenost resavanju problema vidjam u kucnim uslovima :) Pretpostavljam da mi je to zanimljivo, jer ja licno resavam sve intuitivno, "skokovito" i odjednom. 

Naravno, niko ne moze da bas uvek bude onakav kakvim mi zelimo da bude, ali ako je cesto ovakav, ja sam zadovoljna.

Inace mislim da su sve ostale stvari koje je @@Иван ♪♫, naveo, dogovorljive ili da ih je moguce razviti vremenom, ako su drugoj osobi (zeni) bas nuzne. 

"We are such stuff
As dreams are made on; and our little life
Is rounded with a sleep."

Подели на овим сајтовима

Хахаха!   Е, ово морам да пратим!

Ako, i treba da pratis :tongue:  Prosirivanje vidika je kul :D

"We are such stuff

Подели на овим сајтовима

da ne panici kad sam ja u panici, ali i da mi se ne smeje zbog toga

Али и да не говори "смири се"  :)  

Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο

Подели на овим сајтовима

Ako, i treba da pratis :tongue: Prosirivanje vidika je kul :D

Али и да не говори "смири се"  :)  

Кад ме поједини (нарочито жене) питају како могу да помогну у неким ситуацијама један од мени омиљених одговора је - не паничи! :smeh1:

"Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31)

podviznickaslova.wordpress.com

Подели на овим сајтовима

Ajme, pa što ovako ozbiljnu temu ovako neozbiljno postavi, i još u razbibrigu? Predviđam stotinu strana ovoj temi. :D

Al' da ti kažem, odgovor na ovu temu je strogo individualan, ljubav je uvijek različita koliko su različite i ličnosti obuhvaćene njome; a najsveobuhvatniji princip je onaj ap. Pavla: ljubav iz Korinćanima 1:13; plus, po njegovom određenju odnosa: on nju da zaista voli, a ona njega da poštuje... To znači da on nju ne povređuje, a da zaslužuje poštovanje.  Na ljubav niko nije imun, žena iskrenoj ljubavi nikad nije odoljela; a ima skrivenu potrebu da muškarca poštuje i da ima povjerenja, to se podrazumijeva. Sve ostalo su igre samo. 

Подели на овим сајтовима

1238776_10151866433617491_2021163606_n.j

Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога.

(Мт.6, 34)

Подели на овим сајтовима

:D

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

Слажем се са Дијаном. Биће мноооого страна, а за решење нисам баш сигуран.

Нисмо сви исти и тачка. Али, ајде де. Оплети!  :D

Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога.

(Мт.6, 34)

Подели на овим сајтовима

Kladim se da će većina ženskih odgovora biti tipa fizički izgled nije bitan,nije bitno da li je bogat,da ima sampouzdanje,da ima razumevanja,da bude uz nju kad joj je teško,da ima smisla za humor.... etc..... bla bla bla bla bla bla truć :D

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

Али и да не говори "смири се"    

Moze slobodno, ne smeta. Kad sam bila klinka, i pocelo je bombardovanje '99., a ja bila u tus-kabini, i izletela gola i vristala po kuci, moja keva je izabrala delotvornu tehniku: lupila mi je ozbiljan samar. Tako da je "smiri se" potpuno u redu kad te uhvati nekakva panika, a sam sebi ne mozes to da kazes. Jednostavno, prekida bujicu misli.

Ali mora dobro da se proceni situacija kad sta uraditi :) eto jos jedan zahtev za mucenog muskarca :) 

Off-topic: I samar vrlo delotvoran, ali to u ekstremnim situacijama, kad nista drugo ne deluje.

Naravno, ne pricam o tome da kad neko stvarno dobije napad panike i krene da ga steze u prsima, tesko da dise, i skoro se onesvesti, posto tad nema snage, ni hrabrosti ni da otvori usta...

"We are such stuff

Подели на овим сајтовима

Ali mora dobro da se proceni situacija kad sta uraditi eto jos jedan zahtev za mucenog muskarca  

Ја рекао из личног искуства, код једне конкретне (моје) жене "смири се" само погорша ситуацију :)

Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...