Jump to content

Kako se boriti, kako shvatiti sebe kao ličnost (a u svetlu homoseksualne sklonosti)

Препоручена порука

Ako krenemo  da brojimo  gadosti, gde  ce biti kraja  ovim stranicama? Ozbiljno te pitam, sme  li  iko da  krene  i  nabroji sve gadosti covecanstva?

A ko je stvorio čoveka?

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

Ozbiljno te pitam, sme li iko da krene i nabroji sve gadosti covecanstva?

Сме,ако не крене од себе, иначе би занемео :)

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

A ko je stvorio čoveka?

Bog.

I znao je da moze(covek), da pogresi i da ucini sebi i tvorevini gadosti ali to je bila  premala  stavka prema onome sto  je Bog spremio a to je Obozenje svekolike  Tvorevine i coveka.

Zato vaskrsenje,  zato uzimanje greha na sebe i zato ljubav pre  svega  i  iznad svega. Niti sam ja pozvan  u postelju kod  zene ni kod muskarca no u Carstvo Bozje  smo pozvani  i  ako to nije  cilj  sva ova prica je jalova i beznacajna.

Dodatak> Dakle moguci  pad  coveka  je bila  premala stavka, da  Bog zbog toga  ne bi stvorio  svet koji kao  krajnji cilj  ima biti Obozen.

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

Сме,ако не крене од себе, иначе би занемео :)

Zašto bi?

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

Zašto bi?

Па зато што ми људи волимо да лажемо, а највише сами себе :D

...а када би био искрен, видео би колико је гадости у њему самом...ал` то бооооли

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

Па зато што ми људи волимо да лажемо, а највише сами себе :D

...а када би био искрен, видео би колико је гадости у њему самом...ал` то бооооли

Neka bude da je i to tačno ta priroda koju mi posedujemo nam je data od Boga.

Подели на овим сајтовима

Svi mi znamo da je homoseksualnost greh,ali ne znamo zbog cega..Lopovi-ostecujes nekoga,pedofili-prisiljavas na sex,varanje supruznika-zadovoljavanje svoje seksualne fantazije ili prestanak ljubavi kod istih,ubistvo-oduzeo si zivot itd....Skoro svaki greh ima definiciju zasto je greh,ali za homoseksualnost nisam cuo.Kazu trpljenje ce te spasiti,ili da je bioloski poremecaj i da se moze promenuti...ajd da vidimo,dali se heteroseksualac moze promenuti?Oni koji su navodno izleceni nisu sigurno homoseksualci nego su biseksualci,opet ponavljam ako se neko borio protiv svoje prirode onda sam to ja,i to je jedan od najvecih okidaca zasto pijem tablete za depresiju,ponekad se pomirim sa tim ali vecinu vremena u mojim mislima se vodi borba zbog koje mogu sam sebe da izludim.Akoneko u svetu moze da kaze da se homoseksualnost leci tako i tako,ja cu biti prvi koji ce to pokusati

Подели на овим сајтовима

Хомосексуалност : фантазија,реалност и уметност/ 1990 / и Терапеустски процес /1991/, др Сокаридес примећује : Ове две књиге садрже радове преко 30 психоаналитичара, еминентних професора , психоаналитичара и медицинских радника из читаве земље и сви они сведоче да је

хомосексуалност психопатолошко стање које се може променити уколико се зна како се то ради. 

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

Хомосексуалност : фантазија,реалност и уметност/ 1990 / и Терапеустски процес /1991/, др Сокаридес примећује : Ове две књиге садрже радове преко 30 психоаналитичара, еминентних професора , психоаналитичара и медицинских радника из читаве земље и сви они сведоче да је

хомосексуалност психопатолошко стање које се може променити уколико се зна како се то ради. 

Pa ako su objavili da je psihopatolosko stanje bez tretmana lecenja istog nisu onda nista otkrili,jer ako su psihijatri dosli do tog saznanja,trebali bi znati i kako ga leciti jer ljudsku psihu poznaju,zato u te teorije ne verujem jer mi ni jedan dokaz nisu pruzili.Tako mogu psiholoskom bolescu nazvati i heteroseksualca koji ima vise partnera,ili samo dva.Nezna kako sebe da zadovolji pa bi lepo onda od njih bilo da i to obrazloze kako je psihicki poremecaj ali ga ne znaju izleciti

Подели на овим сајтовима

Svi mi znamo da je homoseksualnost greh,ali ne znamo zbog cega..Lopovi-ostecujes nekoga,pedofili-prisiljavas na sex,varanje supruznika-zadovoljavanje svoje seksualne fantazije ili prestanak ljubavi kod istih,ubistvo-oduzeo si zivot itd....Skoro svaki greh ima definiciju zasto je greh,ali za homoseksualnost nisam cuo.Kazu trpljenje ce te spasiti,ili da je bioloski poremecaj i da se moze promenuti...ajd da vidimo,dali se heteroseksualac moze promenuti?Oni koji su navodno izleceni nisu sigurno homoseksualci nego su biseksualci,opet ponavljam ako se neko borio protiv svoje prirode onda sam to ja,i to je jedan od najvecih okidaca zasto pijem tablete za depresiju,ponekad se pomirim sa tim ali vecinu vremena u mojim mislima se vodi borba zbog koje mogu sam sebe da izludim.Akoneko u svetu moze da kaze da se homoseksualnost leci tako i tako,ja cu biti prvi koji ce to pokusati

Vinke prava slabost coveka je preterivanje u bilo cemu.  Pokusaj  da  razumes, da smo stvoreni ne za ovaj, nego za Obozen svet.

Dakle i ako heteroseksualac  preteruje u ljubavi prema zeni  recimo moze doci do antidepresiva. Ali  ajde da  ne kazem kako  je  to korisno  ili ne uporedjenje ali definitivno  najveca  slabost coveka je preterivanje u bilo cemu.

Pogledaj  i onaj moj odogovor iznad,  zasto smo  stvoreni i sta je  cilj stvaranja. Mislim...  mani depresive nije  ovo  jos pakao  niti  ce  neko neprosvecan  i  nesvestan u pakao ici. Ukoliko tvoja slabost bilo  koja pa cak i ta, da  se stalno  preispitujes tezinom ili opste postojanjem greha po  ovom ili onom pitanju nije  dobro ali ni ti  nisi prvi  evo Kratos  se  ne slaze  sa mnogim grehovima koje  Crkva  smatra za stetnim cak  i do te mere,da kaze pa ako je  Bog takav potuci cu se  sa  njim :))

Umerenost  u svemu  i sve  ce  se razjasniti.

Moli se.

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

Др Џо Мани, водећи сексолог на Џонс Хопкинс универзитету, изјавио је: " Нису пронађене хромозомске разлике између хомосексуалних субјеката и хетеросексуалних  контролних примерака  и на бази садашњег знања  нема се на основу чега оправдати  хипотеза да су хомосексуалци или бисексуалци , било ког степена или типа , другачије хромозомске структуре од хетеросексуалаца."

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

Vinke prava slabost coveka je preterivanje u bilo cemu.  Pokusaj  da  razumes, da smo stvoreni ne za ovaj, nego za Obozen svet.

Dakle i ako heteroseksualac  preteruje u ljubavi prema zeni  recimo moze doci do antidepresiva. Ali  ajde da  ne kazem kako  je  to korisno  ili ne uporedjenje ali definitivno  najveca  slabost coveka je preterivanje u bilo cemu.

Pogledaj  i onaj moj odogovor iznad,  zasto smo  stvoreni i sta je  cilj stvaranja. Mislim...  mani depresive nije  ovo  jos pakao  niti  ce  neko neprosvecan  i  nesvestan u pakao ici. Ukoliko tvoja slabost bilo  koja pa cak i ta, da  se stalno  preispitujes tezinom ili opste postojanjem greha po  ovom ili onom pitanju nije  dobro ali ni ti  nisi prvi  evo Kratos  se  ne slaze  sa mnogim grehovima koje  Crkva  smatra za stetnim cak  i do te mere,da kaze pa ako je  Bog takav potuci cu se  sa  njim :))

Umerenost  u svemu  i sve  ce  se razjasniti.

Moli se.

Znaci mislis da preterujem sa tim sto se ustvari ne mogu izboriti sa tim i da se opustim i molim?

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...