Jump to content

Све што сте хтели да знате о феминизму...

Оцени ову тему

Juanito

Препоручена порука

On 5. 2. 2016. at 1:37, Јелена011 рече

Daklem, jos jedan razocarani muskarac...

Ti bi Jastan teo al nece one da rmbace samo bi da se seksaju i tu jos puce  :)))

Da makar znas da se seksas pa da te zelja mine, a ni pucenje ti ne ide od ruke, samo frkces.

I na kraju ostade tebi da razocaran u zene rmbacis i to na pravdi boga kako mislis.

Potpuno se slazem da onda svet izgleda kao strasno mesto.

Dodaj tome slabo placeno rmbacenje, gledanje kako se ljudi bogate i nezasluzeno, gledaj momke koji setaju te prelepe zene, i vrati se u svoj sobicak bez cinizma i ozlojedjenosti cik.

A kada bi zene samo htele bara bar s tobom da rmbace...mozda bi se tad i dovatili.

Al neeee, one hoce u stvari samo da te iskvare i porobe, al neces se ti dati lako tako sivi ticu! Jok ti!

Не буди безумница, ко ти је тако разводнио веру у Бога, па животну срећу сводиш на блудничење са неукусно обученим припадницима банана државе Србије познатије у свету као Неиндустрије. 

Проклет био издајица своје домовине! 

Подели на овим сајтовима

On 5. 2. 2016. at 1:40, Јастан рече

Не буди безумница, ко ти је тако разводнио веру у Бога, па животну срећу сводиш на блудничење са неукусно обученим припадницима банана државе Србије познатије у свету као Неиндустрије. 

:coolio:  :aplauz:

Ma ne bi bio srecan, al bi bio miran barem dok te prodju bubice, pa bi mogao nesto pametno posle i da radis  :mahmah:

Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija

Подели на овим сајтовима

On 5. 2. 2016. at 1:38, Снежана рече

И кретенизам би требало да има неке мере

П.С. Ил се среди или да те пријављујемо администрацији

Само сам рекао истину, деценијски вам се смањује популација за преко 300 000 људи. 

Подели на овим сајтовима

On 5. 2. 2016. at 1:42, Јастан рече

Само сам рекао истину, годишње вам се смањује популација за преко 300 000 људи. 

Hehehe, jaoj mnogo mi se svidja ovaj bas je jastan :) 

a ko si pa ti kad nisi nas?

Подели на овим сајтовима

On 5. 2. 2016. at 1:37, GeniusAtWork рече

А шта ћеш овде онда? :) Пакуј прње и правац Пјонгјанг, шта чекаш.

Karta u jednom pravcu za banovinu mu je zagarantovana samo je pitanje koliko ce trolovskih recki uspeti da si upise do tada. :)

Подели на овим сајтовима

On 5. 2. 2016. at 1:42, Јелена011 рече

:coolio:  :aplauz:

Ma ne bi bio srecan, al bi bio miran barem dok te prodju bubice, pa bi mogao nesto pametno posle i da radis  :mahmah:

Зато сам критиковао и теологију жена. Ти изгледа не схваташ да је блуд строго забрањена, или сте и то разводнили. Пошто видео сам студенте ПБФ, само им испадају цигаре из уста и кондоми из џепова. Дивна будућност Цркве Христове. Све неки рокери, фризуре, свака длака своју игру игра. Да те страх ухвати. 

Подели на овим сајтовима

Cek bre, ti nisi Srbin, a setas se slobodno zemljom Srbijom i gradom Beogradom dovoljno dugo da nabasas na studente pbf-a?

Waaaaau, pa to ni kod Kima ne bi mogao, da ides gde oces, kad oces i kako oces i gledas sta oces pa jos na internetu pricas o tome?

Moze blud da bude zabranjena do sutra care jasni, ali tebi je praznjenje viska energije neophodno inace se nikad neces vratiti iz zemlje dembelije...

Подели на овим сајтовима

On 5. 2. 2016. at 1:42, Јастан рече

Само сам рекао истину, деценијски вам се смањује популација за преко 300 000 људи. 

Сунце(нашег неба) мене баш брига шта ти причаш докле год не вређаш и не удараш ниско, ако си и трол, буди мало мушко.

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

Зашто трол? Само износим своја мишљења. На то ваљда имам право. Како би оно, зар се Црква 2000. године није залагала за демократију? Ето сад нема више врховног команданта Војске Југославије, па митрополит Амфилохије сад не може да добије једну дозволу да обнови један манастир, па се све полива пепелом и прича како се врховни командант СРЈ уписао златним словима у књигу вечног живота. 
Чим видим политичара како маше са 3 прста, знам да је лопов и издајник и спрема разврат параду. Против које Црква ћути, а урлала је на сав глас против врховног команданта Савезне Републике Југославије. 

Подели на овим сајтовима

On 5. 2. 2016. at 1:47, Grizzly Adams рече

Тролчина за десетку... :)

Sent from my iPad using Tapatalk

ма `ајде Богати, Василије свима часове треба да даје.

П.С. Овај није ни за 2на1 :)

А.М.

Подели на овим сајтовима

Nema veze, smesan je, podseca me malo na Rylaha, kad je neozbiljan, ali se previse trudi. Ne moze, sinko, odjednom ovoliko da se troluje. Moras malo da "spustis loptu", inace ti ode trolovska karijera...

"We are such stuff
As dreams are made on; and our little life
Is rounded with a sleep."

Подели на овим сајтовима

On 5. 2. 2016. at 2:02, DankaM рече

Nema veze, smesan je, podseca me malo na Rylaha, kad je neozbiljan, ali se previse trudi. Ne moze, sinko, odjednom ovoliko da se troluje. Moras malo da "spustis loptu", inace ti ode trolovska karijera...

ово је неко домаћи ко се певише прави трол. :)

А.М.

Подели на овим сајтовима

On 5. 2. 2016. at 1:45, Јастан рече

Зато сам критиковао и теологију жена. Ти изгледа не схваташ да је блуд строго забрањена, или сте и то разводнили. Пошто видео сам студенте ПБФ, само им испадају цигаре из уста и кондоми из џепова. Дивна будућност Цркве Христове. Све неки рокери, фризуре, свака длака своју игру игра. Да те страх ухвати.

:D ja ih videla, jadne, kako se preslisavaju pred kolokvijume, i mole Boga za prelaznu ocenu. K'o i svi drugi studenti.

E, treba da kazes i da su studenti PBF-a i ekumenisti, i novotarci, to si zaboravio.

"We are such stuff
As dreams are made on; and our little life
Is rounded with a sleep."

Подели на овим сајтовима

On 5. 2. 2016. at 1:53, Јастан рече

Зашто трол? Само износим своја мишљења. На то ваљда имам право. Како би оно, зар се Црква 2000. године није залагала за демократију? Ето сад нема више врховног команданта Војске Југославије, па митрополит Амфилохије сад не може да добије једну дозволу да обнови један манастир, па се све полива пепелом и прича како се врховни командант СРЈ уписао златним словима у књигу вечног живота. 

Чим видим политичара како маше са 3 прста, знам да је лопов и издајник и спрема разврат параду. Против које Црква ћути, а урлала је на сав глас против врховног команданта Савезне Републике Југославије. 

pa prvo se pozivas na staljina i tu budalu iz sjeverne koreje a sad se pozivas na slobodu misljenja, malo si kontradiktoran a napadas dobre zene tu, ajde feministkinja mi nije zao ali vecina zena je normalna, cak i pola ovih feministkinja su normalne samo im se svidja da imaju tu titululu feministkinja

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...