Jump to content

Мушкарци постављају питања, жене дају одговоре

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 7.3k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Ne, to nije tačno reći, ni fer. Naprosto,društvo je bilo tako organizovano da se današnje slobode žene nisu mogle ni zamisliti, bogatašica se obrazovala da bude sofisticiraniji ukras u domu svog muža, pa prve feministkinje su se oblačile kao muškarci, tako nesvjesno potvrđujući da žena nema tu slobodu i dostojanstvo kao muškarci. 

Kad je čovječanstvo postalo tako progresivno da je oslobodilo sve nižnje - robove, kmetovve, crnce, djecu, oslobodilo je (na silu i nerado), i ženu. 

Не знам, хеби га, моја једна баба је била богомољац и ауторитет у кући, а друга је била либерал. Матори су били хипици. Тако да ја појма немам како је то изгледало некад, а пошто немам представу не могу ни да судим ни колико је то било заправо ропство.

Јер рецимо послушање у манастиру са савременог гледишта се може прогласити за ропство а заправо је само један систем, који функционише ипак.

Подели на овим сајтовима

Приметио сам да су модни креатори мање више мушкарци. Да ли то значи да се жене не разумеју у моду, стил облачења, укус итд?

Мени политика и мода могу у исти кош...и једно и друго ниш' не ваља.

Подели на овим сајтовима

Да ли се осећате потчињено према мушкарцима у Хришћанству?

Ne.Posebno ne u Hriscanstvu. Biti potcinjen se cesto razume kao- nametnuta vladavina okupatora...a ako cascu cinimo druge vecima od sebe,to je onda ljubav...

:351780:

Подели на овим сајтовима

Зашто жене ( у већини ) не занима политика?

Zene se bave politikom samo ako to moraju...Zasto zene ne zanima politika? Ne znam.Mene ne zanima politika...Ali mislim da zene ne privlaci politika u Srbiji,zato sto je veoma rizicno biti politicar u nasem okruzenju...ucene,pretnje,atentati,prisluskivanja,ne postovanje nekih osnovnih nacela,spletke,ambiciozni ljudi koji gaze preko drugih,grabe ka vrhu...Zena se oseca ugrozeno,nema nikakvu sigurnost...Govorim o zenama u politici...

:351780:

Подели на овим сајтовима

Nikada ne bih bila s nekim ko bi cinio tako da se osecam potcinjeno. Ne postoji taj duhovnik koga bih poslusala kad bi mi tako nesto trazio da trpim. Svako mora imati svoju ulogu i sustina je u dopunjavanju. Prezirem muskarce koji ponizavaju, vredjaju zene ili vrse neku vsrtu nasilja nad njima.

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

Da li vam je bitno koje vam je momak,muž religije,vere?Da li biste recimo zabavljale ili udale za nekog muslimana ili hindusa,budistu,newagera etc i da li bi vam njihova religija bila prepreka u vezi?

Vrlo & veoma!

Bila bi prepreka nepremostiva sa moje strane jedino ako on odluci da predje na ovu stranu.

Razlozi su prakticni.

Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls.

Подели на овим сајтовима

Verovatno bi se osecala kad bi ih kojim slucajem bilo bar na jednoj sluzbi vise nego zena ;) ovako nemoj da talasas tamo brojcano smo jace,samo vas pustamo da zamisljate da ste vi jaci! :D;)

Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls.

Подели на овим сајтовима

@@Жељко,

Зато што нема већег шљама од политичара. На жалост морам да будем упућена макар минимално, јер се код нас политика уплела у сваки сегмент живота.

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...