Jump to content

Мушкарци постављају питања, жене дају одговоре

Оцени ову тему

Препоручена порука

On 1. 2. 2018. at 12:28, Goku рече

ево питања за жене: колико су вам значајни датуми 14. фебруар и 8. март?

Expand  

Biću iskrena na svoju štetu. 
Dugo sam, kao mnoge, tvrdila da mi ne znače ti dani koji mi daju na značaju, uz obrazloženje - želim biti cijenjena svakoga dana a ne samo u ta dva...
Glupost!
 Život nas tjera da jurimo, i nemamo često osjećaja jedno za drugo, nemamo vremena da se posvetimo voljenima, i to nije dobro, zato volim praznike, i između ostalih i ta dva. Volim pažnju koju dobijem, volim onaj momenat kada mi priđe voljeno biće, i učini me posebnom, jer je i uložio napor da mi taj dan učini ljepšim. Neka sam prokleta, ali volim i 14. februar, i 8. mart. 
Priznah.

(...da, i moj rođendan volim, i sve godišnjice, i čuvam pisma, listice, kutije od poklona, svaku mašnu, i svaki detalj koji me vezuje za lijepe momente.)

PS 
Ne volim suvenire, da se razumijemo, mada to i nije bilo pitanje -.-

Подели на овим сајтовима

• Одговори 7.3k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

@Ayla  gde si iskopala to pitanje  :O             Kako je lepo, moram da odgovorim:

Da. Znače mi. Manje bi me povredilo da ode drugarski na piće s nekom ženom  nego da promaši 8. mart i bilo koji značajan datum. 

I isto mi nije stran fetišizam, sve čuvam, od omota do posveta, očekivane su u stihu po mogućnosti :)))

• Радостан 1
Подели на овим сајтовима

On 1. 2. 2018. at 15:23, Phoebe рече

Nema sreće sa drugom ženom osim ako prva nije preminula. Može biti perioda satisfakcije, ali tu prave sreće nema.

Expand  

loopash

nakvoiše se voli prvo dijetr i  druga žema 

Подели на овим сајтовима

On 1. 2. 2018. at 15:17, Ayla рече

To je agresivno, Rapso. Mišljenja sam da žena ne treba sebi dozvoliti ispade te vrsti, ne priliči joj. Opet, ne razumijem žene koje imaju apetit prema oženjenim muškarcima, ali izgleda da i ne treba sve da razumijem.

Expand  

Ма зезам се мало наравно, никада то себи не бих дозволила. 

On 1. 2. 2018. at 15:17, Ayla рече

Ne mislim da je ljubav nešto što je nepromjenjivo.

Expand  

Himna ljubavi, Prva poslanica Svetog apostola Pavla Korićanima  то оповргава . 

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

On 1. 2. 2018. at 15:39, goranger рече

loopash

nakvoiše se voli prvo dijetr i  druga žema 

Expand  

:))

:pivo:  u vinu je istina! 

Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls.

Подели на овим сајтовима

On 1. 2. 2018. at 16:28, goranger рече

napisala si sa drugom, kao da se može biti srećan samo u m/ž odnosu

Expand  

Da, u pravu si. Govorila sam u svoje ime, pritom misleći na čovjeka koji je sa mnom. 
Naravno, na njemu je šta će izabrati... makar to bio i muškarac. To je njegov izbor, i njegova sreća.

Подели на овим сајтовима

On 1. 2. 2018. at 15:54, goranger рече

@Brokena se sjetih pa da priupitan, dal bi željela da je srećan/a kao trans ili gay osoba?

Expand  

Što ja brate ?

Prvo Neša a sad i ti...jel' ja stvarno odajem tako neki utisak ili je ( daj Bože) samo zbog parfema ? :D

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...