Jump to content

Руска војска ушла у Сирију!

Препоручена порука

пре 2 минута, grigorije22 рече

https://advokat-prnjavorac.com/zakoni/Statut_Brcko_distrikta_BiH.pdf

Napomena: Nisam pročitao ceo tekst. Samo par uvodnih stavki. Koga ne mrzi, nek čita.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Ivan Marković рече
пре 4 часа, Ђорђе Р рече

Наша војска би онда могла да буде на КиМ,

Реалније је да Џајић у овим годинама предрибла Месија.

Подели на овим сајтовима

пре 4 часа, Православни Србин рече

Пре свега, морају се ојачати српске институције на Косову, мора се подстаћи интеграција Срба у косовске институције,

Iako nije kontradikšn, zvuči prilično bizarno...

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Ivan Marković рече

Otkud ti to znaš. Ima li grčkih mirovnih snaga na Severnom Kipru?

Не знам дал је ово што радиш дозвољено на форуму. Ал због тебе би требало увести ново правило којим се забрањује овако понашање, затрпавање форума порукама дужине неколико речи. Јел си бот (машина), ил си човек?

Што се конкретно моје изјаве тиче, ја сам то навео као могућност, а не као нешто што је сигурно. А на размишљање о тој могућности ме је навело присуство војника из Словеније.

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Ђорђе Р рече

Што се конкретно моје изјаве тиче, ја сам то навео као могућност, а не као нешто што је сигурно. А на размишљање о тој могућности ме је навело присуство војника из Словеније.

Брате, ова могућност је апослутно нереална. Не знам којом логиком си повезао Словенце са Косовом и Метохијом, као да су нам они пријатељски наклоњени и као да имају интерес на Косову и Метохији сличан нашем. Словенија је међу првима 2008. године признала тзв. независност тзв. Рпеублике Косово.  

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Ђорђе Р рече

Не знам дал је ово што радиш дозвољено на форуму.

Ne mogu da direktno odgovorim u jednom postu, jer su vaši na prethodnim stranama, pa stalno moram da se vraćam da citiram, a onda izgubim napisano.

Inače, nije dozvoljeno da se tema koja je posvećena Siriji zatrpava stvarima koje spadaju u drugu temu, koju je ortodoks Serb već openovao, al mu tamo niko ne odgovara i nikoga nije briga...

пре 7 минута, Ђорђе Р рече

Ал због тебе би требало увести ново правило којим се забрањује овако понашање, затрпавање форума порукама дужине неколико речи.

Tema je Sirija, ne ulazak u NATO ili Rusija ili Amerika...

пре 8 минута, Ђорђе Р рече

Јел си бот (машина), ил си човек?

Kiborg-skriboman. Kombinacija Šešelja i Origena.:))

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Ivan Marković рече

Ne mogu da direktno odgovorim u jednom postu, jer su vaši na prethodnim stranama, pa stalno moram da se vraćam da citiram, a onda izgubim napisano.

Можеш да тему отвориш у два прозора и да копираш делове порука на које одговараш. Овако си "затворио" тему, пошто нико неће скроловато 10 страна уназад да прочита било шта друго, осим ових твојих одговара од по неколико реченица. Тему си претворио у чет са доскочицама, пошалицама.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...