Jump to content

Руска војска ушла у Сирију!

Препоручена порука

пре 2 часа, Avocado рече

Za svakog čoveka

Za coveka jeste, bez ikakve sumnje, ali ovi sto kolju decu i zarobljene ljude, i pri tom se opusteno snimaju, odavno vec nisu ljudi. To sto na sebi imaju telesinu coveka, nije nista drugo nego obicna vreca gnoja i krvi; covecnost je nesto neuporedivo i mnogo dublje i vece od toga. U tim i takvim psihopatama i satanistima covek je umro vec poodavno, ovo sad je samo uklanjanje biohemijskog ostatka iza toga, i to samo zato da vise ne moze nikom da naudi.

Na veliku i preveliku zalost, ali tako stoje stvari. Tako da Justa nije pogresio nimalo kad je upotrebio takav izraz.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Вилер Текс рече

Везано за Асадов орден-толико о томе колико се западу може веровати ступати у неке партнерске односе и слично, у шта верују нека наша браћа. "Запад" веша о прву бандеру чим им не одговараш, а кад не пристанеш да будеш обешен још треба да се стидиш због тога.

И то се понваља већ деценијама и још има људи који се надају неком стварном партнерском односу. 

Naravno. U pitanju je stara magareca metoda sa stapom i sargarepom, apsolutno nista drugo osim toga.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

пре 19 минута, Vladan ::: рече

Никада не би погодили одакле ми (тј. где сам налетео на) ово

Cekamo da nam otkrijes... :)

Подели на овим сајтовима

Моја мајка користи књигу да пресује цвеће за украсе што прави :) 

Ocekivao sam nesto slicno, al` reko` - mozda je neka Politicka ekonomija, ili stagod tog tipa. Nisam ocekivao bas hard core literaturu. :D

Подели на овим сајтовима

Моја мајка користи књигу да пресује цвеће за украсе што прави :) 

kakve ukrase pravi majka?

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Снежана рече

kakve ukrase pravi majka?

показиваче за књиге (енглески: букмарк) са украсом од цвећа и неком иконицом или цитатом из духовне литературе, и подметаче за чаше исто са цвећем

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Vladan ::: рече

показиваче за књиге (енглески: букмарк) са украсом од цвећа и неком иконицом или цитатом из духовне литературе, и подметаче за чаше исто са цвећем

daj slike

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, obi-wan рече

Ocekivao sam nesto slicno, al` reko` - mozda je neka Politicka ekonomija, ili stagod tog tipa. Nisam ocekivao bas hard core literaturu. :D

Док су деца правила "лом" код баке ја претурао по књигама и нађем пар топки књига пуних цвећа и међу њима ово чудо :) 

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Снежана рече

daj slike

подметаче немам овде јер ми за ракију не требају подметачи :)) шалим се, све сам испоклањао, а за показиваче мораш да сачекаш да видим могу ли да нађем неки

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Снежана рече

daj slike

Ево један од оних што је правила за Острог и два молитвена... мада је правила и ваздан неке друге варијанте... мада ми није јасно зашто ми то сада тражиш...

20180425_005731.jpg

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...