Jump to content

Руска војска ушла у Сирију!

Препоручена порука

пре 6 минута, Grizzly Adams рече

А ко од њих није леба ти? Обама? Клинтоновци? Буш? Путин? Меркел?

Сви су они психопате без моралних норми и трунке емпатије.

Где си видео да се дивим или одобравам?

Ако нешто разумеш и покушаваш да објасниш, не значи да одобраваш.

samo neces da priznas da je to glupost sve 

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Grizzly Adams рече

Где си видео да се дивим или одобравам?

Ако нешто разумеш и покушаваш да објасниш, не значи да одобраваш.

ОК. Али ја не знам како ти у овом тренутку можеш рационално да га анализираш и ”разумеваш”? Будала се ладно коцка с целом планетом. Можеш ти да нудиш некакве дилове на болесне и нарцисоидне начине до прекосутра ако је једина последица тог лудирања да не добијеш неки посо. Али ако је врло реална лоша последица тог ”погађања” крај цивилизације какву знамо и смрт милиона или милијарди људи, а ти се и даље ”погађаш”, прегањаш и показујеш чији је већи, а убедљиво си најодговорнија особа тренутно на планети, ти си онда потпуно луд. И ту се за мене завршава свака расправа. Стварно се осећам невиђено глупо да га сад нешто ”разумевам”. Та твоја прича о томе како ми сви њега и њему сличне не разумемо има своје границе, а та граница је достигнута и прескочена ових дана. Даље инсистирање на томе је неукусно. 

Подели на овим сајтовима

пре 13 минута, kordun рече

samo neces da priznas da je to glupost sve 

Ако мислиш да је цела политика глупост онда се слажемо.

Да је Трамп нешто посебно глупљи од осталих, не слажемо се. Паметнији је и способнији од већине њих.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 13 минута, Juanito рече

ОК. Али ја не знам како ти у овом тренутку можеш рационално да га анализираш и ”разумеваш”? Будала се ладно коцка с целом планетом. Можеш ти да нудиш некакве дилове на болесне и нарцисоидне начине до прекосутра ако је једина последица тог лудирања да не добијеш неки посо. Али ако је врло реална лоша последица тог ”погађања” крај цивилизације какву знамо и смрт милиона или милијарди људи, а ти се и даље ”погађаш”, прегањаш и показујеш чији је већи, а убедљиво си најодговорнија особа тренутно на планети, ти си онда потпуно луд. И ту се за мене завршава свака расправа. Стварно се осећам невиђено глупо да га сад нешто ”разумевам”. Та твоја прича о томе како ми сви њега и њему сличне не разумемо има своје границе, а та граница је достигнута и прескочена ових дана. Даље инсистирање на томе је неукусно. 

А ове друге будале се нису коцкале са целом планетом?

Као што рекох изнад - мени само није јасно зашто се Трамп сад издваја као нека посебна "будала". Или људи нису били свесни да су се будале и до сада коцкале са целом планетом. Не знам коју је он то "границу" прескочио које ови претходни нису испрекакали већ сто пута?

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Grizzly Adams рече

Ако мислиш да је цела политика глупост онда се слажемо.

Да је Трамп нешто посебно глупљи од осталих, не слажемо се. Паметнији је и способнији од већине њих.

Pametniji i sposobniji što se tiče politike nije..Ako ćemo ih tretirati sve kroz oči politike, onda je jedno te isto..Obama, Klinton, Merkel, Trump...ali ako ćemo ih posmatrati i kao osobe s manirima u javnosti onda je Trump ubjedljivo najgora i najveća drtina - sirovina. 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Grizzly Adams рече

А ове друге будале се нису коцкале са целом планетом?

Као што рекох изнад - мени само није јасно зашто се Трамп сад издваја као нека посебна "будала". Или људи нису били свесни да су се будале и до сада коцкале са целом планетом. Не знам коју је он то "границу" прескочио које ови претходни нису испрекакали већ сто пута?

Нико се након хладног рата није оволико коцкао и довео планету оволико близу руба светског рата без икаквог разлога. Он ради све исто ко и претходници + психопатско коцкање јер не може да разликује државу од својих фирми и хотела. Значи луђи је и далеко нестабилнији од претходника. Понављам, да ли је ”паметнији” (по било којој мери памети) ме не занима нешто претерано. Гледам само ко нам свима повећава више вероватноћу да нас погоди нуклеарка. Несумњиво је да су сви политичари чинили и чине велико зло, али овај је најопаснији кога је свет видео скорије, тим пре што има чим да нас упропасти за разлику од осталих тренутно живих лудака. 

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Justin Waters рече

Pametniji i sposobniji što se tiče politike nije.

А све их је одувао на изборима и сад им је шеф случајно...

пре 8 минута, Justin Waters рече

ali ako ćemo ih posmatrati i kao osobe s manirima u javnosti onda je Trump ubjedljivo najgora i najveća drtina - sirovina. 

Да бре, манири у јавности су најбитнији.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Justin Waters рече

Pametniji i sposobniji što se tiče politike nije..Ako ćemo ih tretirati sve kroz oči politike, onda je jedno te isto..Obama, Klinton, Merkel, Trump...ali ako ćemo ih posmatrati i kao osobe s manirima u javnosti onda je Trump ubjedljivo najgora i najveća drtina - sirovina. 

Нису у питању само манири. Није проблем што он псује или не зна како да држи виљушку. Проблем је конкретна садржина његових речи и дела, а не манир у коме су изречени. 

Подели на овим сајтовима

пре 17 часа, Милан Ракић рече

Kolko vidim, koridori u severistočnom delu Sirije su aktivni.

Untitled.jpg

Taj deo jos uvek kontrolisu Kurdi, zato je tako.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 26 минута, Juanito рече

Нису у питању само манири. Није проблем што он псује или не зна како да држи виљушку. Проблем је конкретна садржина његових речи и дела, а не манир у коме су изречени. 

Sasvim sigurno. Ja sam više upućivao na manire, naprimjer kako se bahato ponio sa crnogorskim premijerom i kakav je odraz lica i gest napravio kada je izbio na prvo mjesto...tako da osoba sa takvim ponašanjem je izuzetno opasna na mjestu najmoćnije države svijeta, a plus ono što ti navodi kao konkretno samo ide u prilog tome. 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Августин рече

Како каже Дугин ако не буде светског рата распада се НАТО пакт јер ће Трамп вероватно одустати јер га нико од чланица НАТО пакта није подржао.Изгледа да су они баш у озбиљној кризи.Не може ни држава Израел да им нареди да нападну Сирију.Можда се променило много више тога него што нам изгледа.

Promenilo se to sto svet vise definitivno nije jednopolaran. Sad ne samo da je tu Rusija, koja je br. 1 nuklearna sila (po broju nuklearnih glava i tehnickom kvalitetu oruzja), nego jos drugih zemalja (Kina, zatim Indija, Brazil...) koje prosto ne zele da im neko drugi kroji kapu.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

"Canadian PM Justin Trudeau:
 Canada will Not participate in military strikes against Syria"

https://www.mycity-military.com/Aktuelna-vojna-desavanja-u-svetu/Rat-u-Siriji-2018-godina_590.html

Подели на овим сајтовима

Чланак о хаосу у Белој кући, дипломатији, позицији САД и региону који Трамп прави својим твитовима ван уобичајених начина међународне дипломатије.

https://www.yahoo.com/news/trumps-incoherent-dangerous-policy-syria-laid-tweets-210431718.html

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...