Jump to content

Ваш омиљени парфем?

Оцени ову тему

Guest

Препоручена порука

1 hour ago, Поуке.орг инфо рече

375x500.69.jpg

Мој омиљени vetiver... Парфем разваљује колико је добар, али није за момчиће адоесценте, за оне који воле слаткасте водице могу слободно да га заобиђу...

Imao ga pa prodao. Sad mi je krivo.

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

Danas udjem u Idea prodavnicu  i odmah ostim miris parfema. Nije me mrzelo da idem i tražim izvor mirisa...kao manijak neki. I nadjem na kraju jednu babu što stoji kod mlečnih proizvoda. Ona je ! Stao sam pored nje, kao gledam onaj Imlekov gusti jogurt...pa se sve naginjem prema njoj da je bolje omirišem. Sreća , nije joj bilo sumljivo...a možda joj je i bilo neprijatno...ili pak prijatno.Tačno taj neki retro miris...odmah sam znao da je old school. Baka je bila laka na sprejeru, ne preterujem kad kažem da je pola prodavnice mirisalo. Ostajao je mirisni trag kuda je prolazila.

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

375x500.15303.jpg

За двадесетак еура можете да пронађете овај непревазиђени класик... Ух, како ово подсећа на младост... Прелеп, предиван мирис...

Подели на овим сајтовима

• 2 months later...
пре 31 минута, kordicka93 рече

ali je mnogo jak, to mi smeta.

Таман да отпуши некима синусе. То је брига о другима! :D

Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога.

(Мт.6, 34)

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, kordicka93 рече

Koristila sam pre toga Midnight Poison, takodje od Dior-a, ali je mnogo jak, to mi smeta.

Dok je ovaj odradjen s' ukusom :)

Midnight poison je meni izuzetan miris. Sad je jos vredniji jer se vise ne proizvodi. Tek sad vidim da je ovaj J'adore neki flanker...nije onaj prvi. Povlacim rec,oguce je da je za mladje. :)

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...