Jump to content

Ваш омиљени парфем?

Оцени ову тему

Guest

Препоручена порука

пре 2 часа, Поуке.орг инфо рече

Пробај Molecule Escentric, они су исто unisex, али потпуно одговарају мушкарцу. Заправо, то ми је један од омиљених парфема, нарочито 02. Ambroxan :1405_love:

Nemam gde da probam. Niti imam parfimeriju ovde, niti sam u kontaktu sa ljudima sa Punmiris foruma. Njima mogu da zahvalim sto sam do sad probao puno parfema koje inače nikad ne bih. Ja ne znam koji su tvoji izvori ? :D

Подели на овим сајтовима

On 4/17/2018 at 20:59, Broken рече

Nemam gde da probam. Niti imam parfimeriju ovde, niti sam u kontaktu sa ljudima sa Punmiris foruma. Njima mogu da zahvalim sto sam do sad probao puno parfema koje inače nikad ne bih. Ja ne znam koji su tvoji izvori ? :D

:)

Иначе, моје препоруке који воле да истражују, да у својој слободи буду спремни да пробају нешто сасвим другачије, невероватно, храбро, а у исто време и за неке одбојно

11963_gucco-guilty-absolute-90-ml.jpg

Кад сам га први пут пробао, мислио сам да ли је могуће да овако нешто направе?! Била ми је слика типа који је обуо гумене чизме, ушао у шталу, очистио код крава балегу, покупио мирис исте, онда им положио сено а испод крава ставио сламу., На крају се попео на трактор на чијем мотору пушта уље а он у кожним рукавицама затеже ону лулицу на ауспуху... ето, то је то... опет, тај мирис је таааако посебан, невероватно привлачан и потпуно мушки. 

Није за сваког, нарочито за оне који воле водице типа Davidoff cool water, Invictus... 

Подели на овим сајтовима

Opet velim bljak

Послато са E6653 користећи Pouke.org мобилну апликацију

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

On 4/19/2018 at 20:06, Драгана Милошевић рече

Opet velim bljak

Послато са E6653 користећи Pouke.org мобилну апликацију

Шта "бљак"?

Подели на овим сајтовима

Овај парфем је један од мојих омиљених. Није за клинце-балавце који се "ложе" на жвакице и "кидалице" данашњих дизајнерских парфема, а заправо слаткастих водица које личе једне на друге.

Овај парфем је за озбиљног мушкарца, са правим стилом, углађеним понашањем, културним и пажљивим...

maxresdefault.jpg

Paco Rabanne Pour Homme je klasični muški miris koji je bio napravljen 1973. godine. Iza aromatičnog mediteranskog ruzmarina, artemizije, žalfije se krije cvjetno srce sa pelargonijom i ljutkastim toplim karanfilčićem. U baznim notama je medeni duvan, mastikova smola i hrastova mahovina. Parfem je kreirao Jean Martel.

https://www.punmiris.com/parfem/Paco-Rabanne/Paco-Rabanne-Pour-Homme-526.html

Подели на овим сајтовима

On 4/17/2018 at 12:11, Broken рече

Sećam se da je ta ljubičica počela da mi smeta.

P.S. Mogu misliti šta sve pomišljaju ljudi sa strane kad čitaju ovakvo pisanje o parfemima...kao ljubičica mu smeta... :smeh1:

Јесте брате... претерана је... Но, He Wood DSQUARED² Intense ми се веома свидео. За разлику од Rocky нема тај јак мирис љубичице, а поред тих дрвених нота, које су доминантне, осети се изузетна свежина водених нота... Одличан је, препоруке...

Подели на овим сајтовима

On 4/19/2018 at 16:25, Поуке.орг инфо рече

Иначе, моје препоруке који воле да истражују, да у својој слободи буду спремни да пробају нешто сасвим другачије, невероватно, храбро, а у исто време и за неке одбојно

Кад сам га први пут пробао, мислио сам да ли је могуће да овако нешто направе?! Била ми је слика типа који је обуо гумене чизме, ушао у шталу, очистио код крава балегу, покупио мирис исте, онда им положио сено а испод крава ставио сламу., На крају се попео на трактор на чијем мотору пушта уље а он у кожним рукавицама затеже ону лулицу на ауспуху... ето, то је то... опет, тај мирис је таааако посебан, невероватно привлачан и потпуно мушки. 

Није за сваког, нарочито за оне који воле водице типа Davidoff cool water, Invictus... 

женска верзија није ништа посебно, најбољи Гучи женски је

image.png.b91aee62ad8d4e4d22a171a226e36336.png

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Снежана рече

женска верзија није ништа посебно, најбољи Гучи женски је

Ух, не бих се сложио... Мени је женска верзија исто добра... Реално, имам чудан парфемски укус, али ми је женска верзија Absolute Guilty врх врхова...

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Поуке.орг инфо рече

Ух, не бих се сложио... Мени је женска верзија исто добра... Реално, имам чудан парфемски укус, али ми је женска верзија Absolute Guilty врх врхова...

није до укуса, добар је он, свакако, али мени не одговара, као ni "Light blue",  као водицом да сам се напрскала 

за Пако Рабан се слажем, мислим да дефинитивно прави најмушкије парфеме.

А.М.

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Снежана рече

за Пако Рабан се слажем, мислим да дефинитивно прави најмушкије парфеме

Znaci pisem... "Pako Ra-baan... naj...muskije...par-fee-me...", doobro, to je to...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, obi-wan рече

Znaci pisem... "Pako Ra-baan... naj...muskije...par-fee-me...", doobro, to je to...

Пази са мушким парфемом тешко можеш да погрешиш, ви сте историјски помак направили када сте са раџе, после бријања, прешли на "Брион" :smeh1:

Пако Рабан је мушка класика, и "XS", "Black XS" (посебно), "1 million" ми се најмање од свих свиђа.

А.М.

Подели на овим сајтовима

Dok sam kao mlad ziveo sam u tom nekom stanu, secam se da sa uvek koristio Denim... to mi onda bilo kao nesto "klasa, ostar miris, tako treba"...

...

3679-denim-black.jpg

https://www.hiper.rs/denim-black-eau-de-toilete

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

@obi-wan када бираш парфем, пробај га на надланицу, никада не пробај више од два, има све да ти се смути и збућка, и пусти макар пар сати да се развије на кожи, х пута ми се десило да на другарици, сестри... осетим парфем, одушевим се, ја кад га пробам буде благи ужас. Са женским парфемима је још црње, имаш парфеме за црнке, плавуше, зимске, летње  :D

А.М.

Подели на овим сајтовима

On 4/19/2018 at 16:25, Поуке.орг инфо рече

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...