Jump to content

Ваш омиљени парфем?

Оцени ову тему

Guest

Препоручена порука

@@Биљана,

Биљо, који је ово парфем?

Lady Gaga Fame :)

Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4)

Подели на овим сајтовима

Питањце за даме: шта мислите о BOSS Orange sunset?

Примиче се један рођендан, а на неком је снижењу... :)))

Ne znam . Ja ne volim njihove parfeme .Moja sestra je imala jedan takav pre nekoliko godina ,nisam bila zadovoljna . Probaj neki versace ... :-)
  • Волим 1

:351780:

Подели на овим сајтовима

nd.485.jpg

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

jimmy-choo-edt-zenski-parfem.jpg

• Волим 1

"Црква је као брод. Када уђеш у брод,и да се заборавиш и да задремаш и да заспиш,брод те и даље носи. Превешће те куда си наумио. Треба само да уђеш." (Старац Пајсије Светогорац)

Подели на овим сајтовима

Питањце за даме: шта мислите о BOSS Orange sunset? Примиче се један рођендан, а на неком је снижењу... :)))

Мало сам гледала, по оним нотама које садржи, делује сасвим мирисно :)....али, ако не знаш шта девојка користи, шта јој одговара од парфема, боље јој не куповати, разумем да је економски моменат врло битан, али онда јој је боље и узети "Економик" копију која ће јој се свидети и коју ће са љубављу да носи. :)

• Волим 1

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...
MIRIŠITE KAO PUTIN Predstavljen parfem inspirisan ruskim predsednikom

U Moskvi je danas predstavljen parfem kreiran u čast predsednika Rusije Vladimira Putina, obavio je muški magazin Lider (Leader) na Fejsbuku.

d13fb9904760907a7fcf4493fd86d158.png

Reč je o muškom parfemu "Leaders Number one", koji je kreirao parfemdžija iz Minska Vladislav Rikunov.

2b9c9845046a9a039d7ff1a1bd3c2e43.png

Na crnoj kutiji naslikan je srebrni Putinov potret, ispod kojeg je natpis "Inspirisano Vladimirom Putinom".

Parfem je napravljen u ograničenom broju, a jedna flašica od 100 mililitara koštaće 6.000 rubalja (78 evra).

333bf50a691551fba1e4f45e0a7fc755.jpg

http://www.blic.rs/vesti/svet/mirisite-kao-putin-predstavljen-parfem-inspirisan-ruskim-predsednikom/1vp6x65

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

MIRIŠITE KAO PUTIN Predstavljen parfem inspirisan ruskim predsednikom

U Moskvi je danas predstavljen parfem kreiran u čast predsednika Rusije Vladimira Putina, obavio je muški magazin Lider (Leader) na Fejsbuku.

d13fb9904760907a7fcf4493fd86d158.png

Reč je o muškom parfemu "Leaders Number one", koji je kreirao parfemdžija iz Minska Vladislav Rikunov.

2b9c9845046a9a039d7ff1a1bd3c2e43.png

Na crnoj kutiji naslikan je srebrni Putinov potret, ispod kojeg je natpis "Inspirisano Vladimirom Putinom".

Parfem je napravljen u ograničenom broju, a jedna flašica od 100 mililitara koštaće 6.000 rubalja (78 evra).

333bf50a691551fba1e4f45e0a7fc755.jpg

http://www.blic.rs/vesti/svet/mirisite-kao-putin-predstavljen-parfem-inspirisan-ruskim-predsednikom/1vp6x65

Must have!

:suncanje: 

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

Kakav je parfem hladan, koji prodire kroz kosti ili topao kao Chanel, ostavlja trag 20 metara? Ja koristim i muske i zenske parfeme, ovaj zenski mi se svidja: https://www.google.ba/search?q=bruno+banani&biw=1280&bih=640&tbm=isch&imgil=an0XNKiQ8_AnKM%253A%253BO1zaxs6wJHMKWM%253Bhttp%25253A%25252F%25252Fparfemshop.rs%25252Fcategory%25252Fmarka%25252Fbruno-banani&source=iu&pf=m&fir=an0XNKiQ8_AnKM%253A%252CO1zaxs6wJHMKWM%252C_&usg=__-Ndo4Fz-Whqo1AR-vR73ORuE8ZQ%3D

Medjutim neki dan mi je drugar pokazao jedan parfem, zaboravio sam kako se zove, zena je kreator Engleskinja, sjeti cu se, kod sanera je najeftinije 40 evra, a u slobodnoj prodaji od 150 do 300 funti. To je nesto najbolje sto sam osjetio u zivotu, kakav je to miris, cudo, obara s nogu :)

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...