Jump to content

Прогон протојереја мр Велибора Џомића

Оцени ову тему

Guest - . . .-

Препоручена порука

To kaze Crnogorski ANB, a pljuvanje po Crnogorcima i pjevanje cetnickih pjesama su neki od razloga zasto oce da ga proceraju iz drzave..Vidjecemo kakav ce biti ishod svega ovoga,nisam za to da se iko protjeruje.. a Dzomic je mogao i pametnije da odigra,ipak je dobar pravnik cini mi se... :)

Подели на овим сајтовима

У ЦГ криминал цвета, нема логике да је отац Велибор већа претња за државу од оноликхх криминалаца.

Биће да је проблем у томе што о. Џомић нема пословни дил са премијером Косова....

Подели на овим сајтовима

Треба да оде на Острог или Цетињски манастир, па да видимо ко сме одатле да га избаци и протера.

"Ембрион је од самог зачећа личност и целовито људско биће" - Свети Григорије Ниски

"Ембрион до четрдесетог дана не поседује потпун људски облик, али зато од тренутка зачећа поседује умну и разумну душу" - Свети Максим Исповедник

http://www.serbian-iconography.com/                       www.youtube.com/watch?v=sJRslkLQRyU

Подели на овим сајтовима

Slazem se,ali ti sto su kriminalci su u njihovim redovima pa ih ne diraju... ali zato koliko su Srba ubili.. ja sam u prethodnom postu naveo sto mislim o protjerivanju,ali isto tako nije mi logicno da se na yt pojavljuje snimak Dzomica dje pjeva cetnicke pjesme..

Sto? Sta su cetnicke pjesme?  To je tebi dokaz fasistickih stavova zbog kojih je on proteran? daj bre covece.

• Волим 1

Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав

Подели на овим сајтовима

Nije samo to,neka on cini privatno sto oce i pjeva sto oce,ali nije u redu jer u MPC ne idu samo takvi.. ne shvati me pogresno,ali zapamti da su se stvari od 2006 promijenile ..

sta ti imas protiv cetnickih pjesama, inace ja imam drugara dzomica iz novog sada kome je otac velibor blizak rodjak i znam cijelu pricu, velibor nema dlake na jeziku, posteno je biti otvoren, ali je nezgodno kad oko sebe imas one koje boli istina...

Подели на овим сајтовима

Чуш' јадо, Чомић пјево четничке пјесме!?

А које је то требо да пјева: ''Друже Тито ми ти се кунемо... '' и да поново покрене идеју да Подгорицу опет нађену Титоградом... што ли?

На шта спаде Црна Гора?

Сад је јасно зашто су ономад главном граду дали име по протуви Брозу, а не би ме зачудило, да Монтенегрини како су кренули, и како су угостили наркодилера Тачија, могли би ускоро да му дигну и споменик... а потом и да њихов главни град назову Хашимград!

Вај нот?

Прими и угости Тачија, а најури Џомића... каукала вам мајка Црногорци!

"Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо"

Архимандрит Софроније

Подели на овим сајтовима

Hahhaha kakvi su momci bradati :) viđi, ja ti kažem kakva je situacija u CG , a vama kojima je Voja Seselj idol nema mjesta u CG,razmislite malo dokle vas je ta politika dovela.. Normalnim Srbima svaka cast,a vj jeste li i ovako Kacavendu branili :D ? Ajde malo razmislite glavom prije nego pocne pljuvanje..

Подели на овим сајтовима

Hahhaha kakvi su momci bradati :) viđi, ja ti kažem kakva je situacija u CG , a vama kojima je Voja Seselj idol nema mjesta u CG,razmislite malo dokle vas je ta politika dovela.. Normalnim Srbima svaka cast,a vj jeste li i ovako Kacavendu branili :D ? Ajde malo razmislite glavom prije nego pocne pljuvanje..

pa draza mi i neka pala dusa kojoj je voja seselj idol kako kazes nego neko kome je ustasa stipe mesic pocasni gradjanin

Подели на овим сајтовима

Чуш' јадо, Чомић пјево четничке пјесме!?

А које је то требо да пјева: ''Друже Тито ми ти се кунемо... '' и да поново покрене идеју да Подгорицу опет нађену Титоградом... што ли?

На шта спаде Црна Гора?

Сад је јасно зашто су ономад главном граду дали име по протуви Брозу, а не би ме зачудило, да Монтенегрини како су кренули, и како су угостили наркодилера Тачија, могли би ускоро да му дигну и споменик... а потом и да њихов главни град назову Хашимград!

Вај нот?

Прими и угости Тачија, а најури Џомића... каукала вам мајка Црногорци!

Ajde ne mlati,ni ja ne podrzavam ubicu Tačija i ovo nema nikakve veze sa ovom temom.A ti ako ti smeta zali se Vucicu,on je sa Milom dobro... [emoji111]
Подели на овим сајтовима

pa draza mi i neka pala dusa kojoj je voja seselj idol kako kazes nego neko kome je ustasa stipe mesic pocasni gradjanin

Nisam ja iz te price,ali vidim da kritika i nekog ko radi pogresno u MPC/SPC ne prolazi, pa srecno vam bilo,ali crkva treba da se manje mijesa u politiku..
Подели на овим сајтовима

Hahhaha kakvi su momci bradati :) viđi, ja ti kažem kakva je situacija u CG , a vama kojima je Voja Seselj idol nema mjesta u CG

Ali zato ima mesta za one koji su otimali ljude vadili im organe pa posle prodavali?

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...