Jump to content

Niski muskarci

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 1.4k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 8 минута, Anika рече

Ја просто не верујем да постоји биће као што је Неша.

Неле је јединствен:D

• Свиђа ми се 1

Човек планира Бог одлучује

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Neša_ рече

Nije sebe nešto opisivala, jer mene nije zanimalo. Nisam ni sliku tražio. Pisala je o realnosti kao i ja. Zatim smo se dogovorili da se vidimo i to je to...

Smorio si ženu sličnu sebi :smeh1:. Videla svoj odraz u ogledalu i rešila da se promeni :smeh1:.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Mali Marko рече

Neponovljiv i td itd itd i td i td i td i td i td i td i td i td i td i td i td do u beskonacnost ali na kraju samo troooooool 

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Mali Marko рече

"Нема га у свијет."  :D

• Свиђа ми се 1

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Smaragdni kamičak рече

Poznajem sličnog...

Није ваљда да то стварно постоји? Ја све мислим ово му нека улога...

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Anika рече

Дублер мислиш?

• Хахаха 1

Човек планира Бог одлучује

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Anika рече

Biće je slično po stavovima o ženama i generalizaciji do u beskonačnost itd. Ostalo ne znam jer Nešu nisam videla. 

"Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊

Подели на овим сајтовима

Нешо, јеси ли размишљао да кренеш на психотерапију? Можда откријеш неке нове делове своје личности и изненадиш се.

• Хахаха 1

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Anika рече

Нешо, јеси ли размишљао да кренеш на психотерапију? Можда откријеш неке нове делове своје личности и изненадиш се.

Ja mu vec davno preporucio ali nije hteo da poslusa. ;) 

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Neša_ рече

Pa nisam ja ti, pa da igram uloge.

Боли ме стомак. Брокен, мислим стварно, престани да играш улоге... :D

• Хахаха 1

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Neša_ рече

Ne radi se o stavovima, niti generalizaciji, nego o ponašanju koje je masovno i uobičajeno, u skladu sa nagonom.

Kako li te samo ne mrrzi... :D

• Хахаха 1

"Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊

Подели на овим сајтовима

Ovo je postala tema o Nesi. Samo primecujem! ;) 

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...