Jump to content

Niski muskarci

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 3 минута, Neša_ рече

Uopšte nije teško pogoditi iz kog razloga ne želite da se upoznajete.

Evo ja bih te upoznala samo da te vidim. Ali ti nećeš jer nemaš neku vajdu od mene. Tebe žene interesuju samo za vezu, nikako za razgovor i prijateljstvo :smeh1:.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 1.4k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 16 минута, Neša_ рече

Uopšte nije teško pogoditi iz kog razloga ne želite da se upoznajete.

Da li bi hteo da upoznaš (sa ciljem veze, braka) ženu koja na netu nema sliku a sebe opisuje kao visoku i krupnu, i stalno piše kako su muškarci bezosećajni i razmaženi hedonisti?

"Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Neša_ рече

Znate li koju sam glupost čuo:

devojka koja je “raskinula” sa momkom (jer nije hteo da prihvati da ona rodi dete, ako sa njim ostane u drugom stanju), da bi zaboravila odnosno brže “prebolela” njega, stupi u seksualne odnose sa drugim muškarcem da bi zaboravila onog prvog, a zatim i sa njim “raskine”, pa onda nađe trećeg, sa kojim je sada trenutno.

Ne gledamo zadruge...

• Хахаха 1

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Neša_ рече

Ja sam se i upoznao sa jednom za koju nisam znao kako izgleda. Ispostavilo se da je lepa, zgodna i inteligentna. Ali je materijalista.

Da li je sebe opisivala na pomenuti način i mračila?

Подели на овим сајтовима

Ја је стално прочитам као нилски мушкарци. Понадам се да су неки Африканци, кад оно ништа.. 

Подели на овим сајтовима

Ја просто не верујем да постоји биће као што је Неша.

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

@Neša_ me iskulirao za upoznavanje :(.

I posle žene matetijalisti, a ja nemam baš puno para :(...ZATO SAM SE UDALA I USTOLIČILA POZICIJU JER SAM RODILA DETE, HAHAHAHAHAHAHA :)).

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Lady Godiva рече

Ја је стално прочитам као нилски мушкарци. Понадам се да су неки Африканци, кад оно ништа.. 

Могу само Пигмеји да буду. :smeh1:

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Neša_ рече

Gledali je ili ne, činjenica je da se iza kulisa odvija sve i svašta.

Šta nam znače te činjenice sem da jednostavno izbegavamo to iza kulisa?

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Natasa. рече

@Neša_ me iskulirao za upoznavanje :(.

I posle žene matetijalisti, a ja nemam baš puno para :(...ZATO SAM SE UDALA I USTOLIČILA POZICIJU JER SAM RODILA DETE, HAHAHAHAHAHAHA :)).

Ne padne svakome sekira u med. ;) 

• Хахаха 1

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Neša_ рече

Nije sebe nešto opisivala, jer mene nije zanimalo. Nisam ni sliku tražio. Pisala je o realnosti kao i ja. Zatim smo se dogovorili da se vidimo i to je to...

И? Шта значе ове три тачкице? :D

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...