Jump to content

Niski muskarci

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 1.4k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 6 минута, M a l a рече

Ali ne mozes grub biti i kriviti prirodu za takvo ponasanje. 

Zar zene ne vole muskarce koji lupaju sakom o sto? :D 

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

Sedim jednom u autobusu, do mene lik razgovara telefonom. Zena grmi, skici, a ovaj u fazonu:

-Pa jubaviiiiiii, posjao sam ti jutjos pojukicuuuuuu...

Tuga me neka uhvatila :)))

Da li o toj neznosti pricate?

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, M a l a рече

Ali ne mozes grub biti i kriviti prirodu za takvo ponasanje. 

ne radi se o biti grub, nego se radi da je msuka priroda grublja od zenske i da ne mozes ocekivati od muskaraca da budu meki i fini ko zene, kome treba muskarac koji sav sjaji finocom, ako nekom treba, taj nije tacan sa glavom.

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 19 минута, M a l a рече

Sigurno nije mislila na takvo blamiranje :)

To je stvarno onda neki papucar. Treba biti umeren u svemu.

Papucar je neko ko zeni ne ume da kaze ne.

Maco je onaj koji uvek kaze ne.

Kako definisati idealnog?

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, kordicka93 рече

Ok, hajde, posto vec pricamo, zbog cega ne biste bili nezni, fini, pa cak i da udelite koji kompliment?? Ipak su to vase zene.

Naravno da nisam mislila na balavljenje kao sto je @confianza.esc predstavio.

Zato sto je u zenskoj percepciji to papucar.

Ili bolje reci mnogim zenama to izgleda kao slabost. 

A ustvari su to pozeljne osobine koje pravi muskarac treba da poseduje. 

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Liga Džentlmena рече

Papucar je neko koni zeni ne ume da kaze ne. Maco je onaj koji uvek kaze ne.

Kako definisati idealnog?

Nema idealnog, odustani od toga odmah. Samo normalan covek je danas savrseno bice. Koliko si puta u zivotu prisao devojci? I da li si tada lupao sakom o' astal ili si bio fin, nasmejan?

• Свиђа ми се 1

CVECE NAJLEPSE MIRISE U BASTI

Подели на овим сајтовима

Skoro se desilo da mi pridje jedan takav. Posto sam uvek kulturna, upoznam se. Kazem mu kako mi je nadimak Jocka. A on ce meni na to: "Ha-ha, Jocka. Sigurno se zoves onda Tanja" Nisam nista rekla, drugarica i ja smo zanemele:stadaradim:

CVECE NAJLEPSE MIRISE U BASTI

Подели на овим сајтовима

пре 8 часа, M a l a рече

Nema idealnog, odustani od toga odmah. Samo normalan covek je danas savrseno bice. Koliko si puta u zivotu prisao devojci? I da li si tada lupao sakom o' astal ili si bio fin, nasmejan?

E, tu sam te cekao. Postoji idealan, neko ko je aritmeticka sredina izmedju ta dva oblika ponasanja. A to je dzentlmen. Pisao sam dosta o tome, imate grupu Dzentlmeni i dame, pa ako vas zanima uclanite se ti i Cordicka pa procitaj te, ima dosta zanimljivog sadrzaja.

Nikada ne "lupam sakom o sto" cak se i borim protiv onih koji to zagovaraju, i ne prilazim pijan. Pridjem samo kada imam povratnu informaciju od devojke, ako me pogleda i nasmesi se, ovako ne ( posto ima devojaka koje te gledaju a mrstese hmmm, cemu onda prilazakne_shvata). U principu ja sam za to da treba oceniti situaciju da ne prilazis devojci kojoj ces podici ego svojim prilaskom, a svoj spustiti njenim odbivanjem. 

Momci vam prilaze pripiti jer tada imaju vise hrabrosti i opusteniji su, i ako ih odbijete to ih ne boli mnogo.

Ova tema je zanimlniva :)  Kako je po vama najbolje prici devojci? 

Imate li neki primer prilaska koji bi po vama bio idealan.

Kako sam mogao da primetim ima ovde dosta mladnih devojaka, pa sigurno imate dosta iskustva sa prilascima?

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Liga Džentlmena рече

Kako sam mogao da primetim ima ovde dosta mladnih devojaka, pa sigurno imate dosta iskustva sa prilascima?

Зар не би по дефиницији старије и средњих година требало да имају више искуства? :smeh1:

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...