Jump to content

Niski muskarci

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 1.4k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 40 минута, Neša_ рече

Sad mi i ti nalaziš manu, iako mi se sviđaš. :(

Brale Neso pa vidis da nema vajde, dizi ruke na vreme. :D Neces tu mnogo da se ovajdis. :smeh1:

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Smaragdni kamičak рече

Puerto Barrios mi je najlepša. :)

Ako bi mogao da biram, Santa Rosa.

Aaaaaaa moj kalibar. :suncanje:

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Vladan :::. рече

Ама погледај претходне постове... 400 'иљада динара за повратну авио карту из Гватемале да доведе младу бре... а можеш и ти да га возиш ако хоћете на пут око света :) 

Ma brate Albanija je blize. Sirimo bratstvo i jedinstvo. :coolio:

Bolje mi njihove nego oni nase.:smeh1:

Подели на овим сајтовима

пре 4 часа, Broken рече

Jel' jos neko ovu temu cita kao muskarci iz Nisa - niski muskarci ?

Ah vi ciliricari. Sve naopako razumete. 7896634:smeh1:

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, kordicka93 рече

Volela bih da zna da peva, ali ne narodnjake kao ona Maja Marijana, nego neki pop ili rnb. Priznaj da su zene skromne:sunce:

Stooo, pa Maja Marijana je odlicna pevacica :D To bi Lukas pre 20 godina u Maksoviziji prokomentarisao:                                                                                                                                                                                         

"Vristi kao da joj je neko stao nogom na kurje oko !" :ani_biggrin:

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, Neša_ рече

Da nisi ljubomoran možda?

E, pa žao mi je prijatelju, prvi sam je video. :stadaradim:

Pa sta mi vredi i da jesam, ti si bolji frajer od mene. :(

• Збуњен 1

Подели на овим сајтовима

пре 28 минута, confianza.esc рече

Stooo, pa Maja Marijana je odlicna pevacica :D To bi Lukas pre 20 godina u Maksoviziji prokomentarisao:                                                                                                                                                                                         

"Vristi kao da joj je neko stao nogom na kurje oko !" :ani_biggrin:

Ili vristi kao taj kome je tvoja drugarica ubacila hrcka u krevet, mukica :))

Подели на овим сајтовима

пре 32 минута, Neša_ рече

Ne znam kako to misliš, pošto ja uopšte nisam “frajer”. Ja sam pošten, vredan, iskren, nesebičan... :D

Ma sprdam se brate opusteno. :smeh1: .

Pa ono alfa muzjak i ostalo, hehe " znas da lupis sakom o sto" . :suncanje: 

Znam na da si ti dobra prilika, nisam rekao da nisi, krase te pravs hriscanske vrline, ja nemam te vrline zato si ti bolji frajer. :)))

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Neša_ рече

Pišeš koješta od sobajle.

Aaa pa tako ti je to kad, se zaljubis, izgubis pamet pa lupas svasta. :smeh1:

1 hour ago, Neša_ рече

Ništa te ne razumem, al’ ‘ajd. :smeh1:

A da pisem cirilicom, mozda bi tad razumeo. :smeh1:

1 hour ago, Neša_ рече

Ne lupam po stolu odavno. Nemam ja pare za novi nameštaj. A nije ni ona mislila bukvalno (ili jeste :scratch_head:).

E neznam, nikada nije konktetno napisala sta podrazumeva pod time.

Al ti jesi shvatio bukvalno. :smeh1:

Подели на овим сајтовима

пре 13 часа, Liga Džentlmena рече

Brale Neso pa vidis da nema vajde, dizi ruke na vreme. :D Neces tu mnogo da se ovajdis. :smeh1:

пре 14 часа, Лубеница рече

No hard feelings. Just joke.:skidamkapu:

Подели на овим сајтовима

пре 14 часа, Vladan :::. рече

он би и овима из Гватемале нашао неку ману... а нису мршаве... :) 

1-3983321_1080x675.thumb.jpg.d4576ded89318a12cfadaa942beb0382.jpg

To su ove devojke iz Gvatemale  :smeh2:

Sada bi ova u farmerkama ,po nekoj opšteprihvaćenoj estetici na prvi pogled,trebalo da je najlepša.,ali na osnovu slike ništa ne znamo o njoj,a  ove što su malo punačke mogu lako da smršaju,ako hoće,i opet ostaće im  neki ženski atributi,koji su po nekom opštešrihvaćenom muškom pogledu na estetiku veoma važni,a koje ova ne može povećati prirodnim putem,pa još treba i trošiti na estetsku hirurgiju:i6d1r8:.Nisu ti standardi na planu ženske lepote baš tako jednostavni.Ženu treba posmatrati kao celi paket,i opet bez one razmene emocija,ili kako se to zove,hemije,mada mi to dosta hladno zvuči,paket k`о paket,zna da bude i prazan

1324_womens

No,ipak je ovo tema o muškarcima.Ne znam kakvi su ti Gvatemalci  :whackado:

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...