Jump to content

Niski muskarci

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 1.4k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Управо сада, kordicka93 рече

Moja drugarica je bila 2 godine sa deckom koji je nizi 5 cm. Nije bilo tako strasno :D

Verovatno je i cipele sa stiklama nosila kada je bila sa njim?:smeh1:

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

On 3.1.2015. at 21:07, Александар Милојков рече

Једна моја колегиница на послу имала је не баш сјајно мишљење о неким колегама вероучитељима. У смисли да су јако, како рече, затворени људи, да су претерано конзервативни и сл. Ја јој рекох - не секирај се, ја сам јеретик.  :D  Наравно, праснула је у смех.

Predrasude su čudo jedno:mahmah:

• Свиђа ми се 1

Нифада :)

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, kordicka93 рече

Bice da su omanuli na obe strane :navijanje:

A sta ti mislis :0212_rolleyes:

Nista lepse od zene u stiklama.:945729:

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 44 минута, kordicka93 рече

Moja drugarica je bila 2 godine sa deckom koji je nizi 5 cm. Nije bilo tako strasno :D

Možda je u horizontali bio duži pa joj to nije onda smetalo...:smeh1:

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

пре 32 минута, Neša_ рече

Znači razišli su se.

Biti 2 godine sa nekim i posle toga ništa.

Pa onda sa nekim drugim, pa možda sa trećim...

Свака жена као пчела
Са цвета на цвет
Док најлепши цвет
Не прекине лет

Подели на овим сајтовима

пре 18 часа, Кратос рече

Možda je u horizontali bio duži pa joj to nije onda smetalo...:smeh1:

Кад смо код дужине, другар мој који ради као војник и ја сретнемо његовог колегу са женом, он екстремно мали, а она висока и баш лепа.

Кажем ја да ми чудно да жена пристане на такву разлику у висини, знаш какве су. Каже да се и он питао исто, све док нису отишли на групно туширање, онда им је свима постало све јасно. Тако да ни висина није проблем ако има чиме да се компензује. :-Д

Подели на овим сајтовима

Ali zato se među slavnima setite Danyyja Devita (152 cm) i (sada već bivše) supruge Rhee. I supruga Dustina Hoffmana(170) je znatno viša od njega. Richard Gere (178 cm) je takođe birao više od sebe, pa ga je nadvisila i sadašnja supruga Carey Lowell. Šta reći za Romana Polanskog (165 cm), Al Pacina (170 cm), Sylvestera Stallonea(175 cm) i njegovog braka sa Šveđankom Brigittom Nielsen (183 cm), cm)  Robert De Nira je bio visok  (174), 

Za sve koji pate zbog visine, to je poruka da za uspeh u životu nisu bitni centimetri. Visina nije važna kada su u pitanju znanje, veština, moć, novac i ljubav. 

Kada je rec o zenama,evo nekoliko primera>Dolly Parton je visoka samo 152 centimetra, Liz Taylor 157, a fatalna Marilyn Monroe 163,

Izgleda da ti centimetri nisu toliko bitni koliko se;cini,ako se ima sve ostalo:dobro:

Нифада :)

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...